Nesi
Domaćin
- Poruka
- 3.767
DellBoy-011:Jos nije zauzela polozaj :?
Zauzecu ga cim mi predsednik to nalozi...casna partijska...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DellBoy-011:Jos nije zauzela polozaj :?

) nekako posebno svidja, a i dobro mi LEZI, SEDI I CUCI :wink: Mislim da cu tu najbolje da se snadjem i da doprinesem svrsavanju...

ms:Cela stranka je tužena za finansijke malverzacije i ja sam došla da vas zatvorim....platite ekstraprofit ili će bidne .....![]()
Ena187:Ma, može li i meni neka funkcija oko tog sporta?
Ena187:Ma, može li i meni neka funkcija oko tog sporta?

Ena187:Ma, ako stavim sličicu, odmah ću da postanem predsednik stranke!
Uuuu, kako mi je ovo promaklo????ms:Cela stranka je tužena za finansijke malverzacije i ja sam došla da vas zatvorim....platite ekstraprofit ili će bidne .....![]()

Nesi:E odlicno...ako dame biraju onda biram ministarstvo sporta...Taj mi se polozaj...posto vidim da je vec sef neodlucan (ustvari vise njih - polozaja) nekako posebno svidja, a i dobro mi LEZI, SEDI I CUCI :wink: Mislim da cu tu najbolje da se snadjem i da doprinesem svrsavanju...

DellBoy-011:Nesi:E odlicno...ako dame biraju onda biram ministarstvo sporta...Taj mi se polozaj...posto vidim da je vec sef neodlucan (ustvari vise njih - polozaja) nekako posebno svidja, a i dobro mi LEZI, SEDI I CUCI :wink: Mislim da cu tu najbolje da se snadjem i da doprinesem svrsavanju...
Lezi, 5!![]()

Nesi:Ena187:Ma, može li i meni neka funkcija oko tog sporta?
Hehehe zavisi koliko si razgibana i u formi...jer bavljenje politikom...zahteva ponekad i javne demonstracije...ne smemo da se brukamo...pred birackim TELOM
Jel' da ti verujemo na rec, da ces uspeti da odgovoris zahtevima ? :wink:
DellBoy-011:Uuuu, kako mi je ovo promaklo????ms:Cela stranka je tužena za finansijke malverzacije i ja sam došla da vas zatvorim....platite ekstraprofit ili će bidne .....![]()
Kao prvo: mi sve radimo posteno i transparentno.
Ucestvovali smo na tenderu, platili sve svima, sredicemo sve preko suda, a sud mora da se postuje, imam jednu ribu u Vrhovnom sudu, sve ce predsednik da sredi... nema lanci i katanci za nas![]()
Ena187:Znaš kako, ja baš volim to biračko TELO (bolje ako je muško, mada i ako je zgodno žensko progledaću kroz prste), a logično dođe da u ministarstvu sporta biračko TELO muško, pa momci vole sport. A što se tiče javnih demonstracija, već probano i mnoooogo se dobro svrrrrrsi :wink:
DellBoy-011:Uuuu, kako mi je ovo promaklo????ms:Cela stranka je tužena za finansijke malverzacije i ja sam došla da vas zatvorim....platite ekstraprofit ili će bidne .....![]()
Kao prvo: mi sve radimo posteno i transparentno.
Ucestvovali smo na tenderu, platili sve svima, sredicemo sve preko suda, a sud mora da se postuje, imam jednu ribu u Vrhovnom sudu, sve ce predsednik da sredi... nema lanci i katanci za nas![]()

DellBoy-011:Ma samo lisice, ali one oblozene, da ne nazuljaju![]()
lanci i katanci - to je previse grubo![]()