S1MCRO
Elita
- Poruka
- 20.212
Barem znaju da treba da povedu kerove kad idu na tebe.Нисам ни ја дужна да трпим полулуде маргиналце који ето тако зајебавају народ.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Barem znaju da treba da povedu kerove kad idu na tebe.Нисам ни ја дужна да трпим полулуде маргиналце који ето тако зајебавају народ.
Сами све о себи казујете.Barem znaju da treba da povedu kerove kad idu na tebe.
Ako taksativno pogledamo sve pizdarije DS zamuženih i kako ste muljali i sakrivali čak i kada se Vošington USA bunio da to ne radite pa i MMF e onda vas bolela patka.Jbt, ni ja slikovitije i preciznije ne bih opisao SNS
Sve su tragedije politika sem ako nije maler pod ŽutaramaЗначи све су трагедије политика. Нешто ново да сазнам јбт...
Ako taksativno pogledamo sve pizdarije DS zamuženih i kako ste muljali i sakrivali čak i kada se Vošington USA bunio da to ne radite pa i MMF e onda vas bolela patka.
Brinuli ste se i za maske o koroni - cela EU poštuje direktive a naši Žutaći PRKOS PRKOSE i šire dalje
Čekaj. Narkodiler Peconi već 7 g. ima policijsko obezbeđenje. Kome ti prodaješ kikiriki za semenke, Stojko moj?Verujem da ste se svega setili nije vam prv put.
Balkanski mentalitet na delu - da ja završim moje a ti se skloni pa radi posle
Problem je što lažete da vam je ičega žao.
A to je poslednja kap u čaši...
Za sva sranja koja su pravili ŽUTI po običaju ste se pravili mutavi il vas ne zanima ili su to "deda komunizma"
Kod SNS-a je vama jako jednostavno - KRIV VUČIĆ
A nije vama do žrtava, smeta vam Vučić da dojete do kase...
MEdjutim što ste krali krali ste
Jel to odredjuje predsednik?Čekaj. Narkodiler Peconi već 7 g. ima policijsko obezbeđenje. Kome ti prodaješ kikiriki za semenke, Stojko moj?
Hoćeš reći da je tadašnji ministar pod nadimkom Silna rekao - evo, sad će narkodiler Peconi da dobije pandursko obezbeđenje.Jel to odredjuje predsednik?
Ja verujem da bi bili srećni da mu nadjete veze sa vašim surčinskim klanom koji ste ispalili...
Više ste pisali o Velji Nevolji i mašini za meso nego o vašim pajtašima...
Vole Demokrate da malo bajdenovski zaborave
Ništa strašno
Ni neuobičajeno
Ćuru-ćuru...
Jednom rečju - Demokrate!
Bitno da vi sa mafijom nikad niste imali poslaHoćeš reći da je tadašnji ministar pod nadimkom Silna rekao - evo, sad će narkodiler Peconi da dobije pandursko obezbeđenje.
Stojko moj, je l' ti to mene zaj...?
Koji to mi? Misliš na Crvenog vojvodu koji je šurovao sa Dućom i Kumom, a kad su mu rekli da će da ubiju Đinđića brže bolje je zbrisao u Hag i svoju vezu ostavio Tomi Grobaru i ******om?Bitno da vi sa mafijom nikad niste imali posla
Zli jezici takoreći
I 15 minuta je težak prekršaj.Ljudi iz neznanja ili preke potrebe pogrešno parkiraju automobil pa ga posle 5 minuta ne zateknu na istom mestu jer je isti odvezao pauk. Ovo što radi deo opozicije i opozicionih studenata čist je bezobrazluk.Isto kao svinjogojstvo što radi.Pa oni ne blokiraju saobracajnice po ceo dan, nego na 15 minuta, i svako bi nad tim trebalo da se zamisli, razmisli ili makar razalosti zasto je bas tih 15 minuta, a ne da besni. Taj ko besni, to je necovek. A sigurna sam, da je neki hitan slucaj u pitanju tipa bolesti, da bi se ti ljudi privremeno razisli da propuste vozilo.
I Đinđić je šurovao sa "Dućom" i "Kumom".I Đinđiću su rekli da će da ubiju Đinđića .Šta s tim ?Koji to mi? Misliš na Crvenog vojvodu koji je šurovao sa Dućom i Kumom, a kad su mu rekli da će da ubiju Đinđića brže bolje je zbrisao u Hag i svoju vezu ostavio Tomi Grobaru i ******om?
Tako reče.BW je njegovo vlasništvo? tužillac da ispita...
15 minuta nije nista spram 15 ljudi koji ni za sta i nehatom vlasti poginuse. I da je to konacan broj bio bi jos i dobro.I 15 minuta je težak prekršaj.Ljudi iz neznanja ili preke potrebe pogrešno parkiraju automobil pa ga posle 5 minuta ne zateknu na istom mestu jer je isti odvezao pauk. Ovo što radi deo opozicije i opozicionih studenata čist je bezobrazluk.Isto kao svinjogojstvo što radi.
Nemam ništa protiv protesta nezadovoljnih ali na mestima gde ne smetaju stanovništvu.
U globalu smo na dobrom putuЈа бих дала оставку и рекла - сад владајте ви. Ценим да би наредне године биле веома шаљиве