**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.014
Da li je moguce? Sigurna sam da se tako nesto nije desilo ili da je preuvelicano.
Nismo duzni, treba izraziti bunt i kamo srece da se i obicni ljudi pridruze pa neka traje i celu zimu, ali u konacnom, u konacnom, opet ce pre ili kasnije morati da sve rese izbori pa makar i za godinu dana , a do tad, pamet u glavu jer ne sme vise ni da se ponovi da glavni mediji budu zatvoreni za opoziciju i druge nezavisne kandidate i gradjane, a za koju se s druge stane nadam da mora da se uozbilji, udruzi, ali mozda i da se pojavi neko novi oko koga ce ako treba da se udruze.
Licno sam stava da mi je muka od Kurti i Murti koji bi da sjasu i uzjasu. Naizmenicno. Svakih desetak godina i da mi je jedina opcija da li je Kurta nesto bolji od Murte.
Narod jasno salje signal da je nezadovoljan u sta su nam drzavu pretvorili.
Protesti poslednjih par godina nisu opozicioni u smislu politickih partija. Ne znam kako to opoziciji nije jasno.
Opozicija se kaci na narod. U narodu ima raznih, onih za Ruse, onih za NATO, onih za zapad, onih za staru Srbiju...ali svi ti ljudi su u jednom nacisto - protiv su klase povlascenih koji su i vazduh ucinili luksuzom.
Protesti su narodni.
Dugo nismo imali ovako snazan narodni bunt.
I to je dobro. Mirise na nadu.