Da sam ja Vučić a protesti u toku...

Da li je moguce? Sigurna sam da se tako nesto nije desilo ili da je preuvelicano.

Nismo duzni, treba izraziti bunt i kamo srece da se i obicni ljudi pridruze pa neka traje i celu zimu, ali u konacnom, u konacnom, opet ce pre ili kasnije morati da sve rese izbori pa makar i za godinu dana , a do tad, pamet u glavu jer ne sme vise ni da se ponovi da glavni mediji budu zatvoreni za opoziciju i druge nezavisne kandidate i gradjane, a za koju se s druge stane nadam da mora da se uozbilji, udruzi, ali mozda i da se pojavi neko novi oko koga ce ako treba da se udruze.

Licno sam stava da mi je muka od Kurti i Murti koji bi da sjasu i uzjasu. Naizmenicno. Svakih desetak godina i da mi je jedina opcija da li je Kurta nesto bolji od Murte.

Narod jasno salje signal da je nezadovoljan u sta su nam drzavu pretvorili.

Protesti poslednjih par godina nisu opozicioni u smislu politickih partija. Ne znam kako to opoziciji nije jasno.
Opozicija se kaci na narod. U narodu ima raznih, onih za Ruse, onih za NATO, onih za zapad, onih za staru Srbiju...ali svi ti ljudi su u jednom nacisto - protiv su klase povlascenih koji su i vazduh ucinili luksuzom.

Protesti su narodni.
Dugo nismo imali ovako snazan narodni bunt.
I to je dobro. Mirise na nadu.

Licno sam stava da mi je muka od Kurti i Murti koji bi da sjasu i uzjasu. Naizmenicno. Svakih desetak godina i da mi je jedina opcija da li je Kurta nesto bolji od Murte.

Narod jasno salje signal da je nezadovoljan u sta su nam drzavu pretvorili.

Protesti poslednjih par godina nisu opozicioni u smislu politickih partija. Ne znam kako to opoziciji nije jasno.
Opozicija se kaci na narod. U narodu ima raznih, onih za Ruse, onih za NATO, onih za zapad, onih za staru Srbiju...ali svi ti ljudi su u jednom nacisto - protiv su klase povlascenih koji su i vazduh ucinili luksuzom.

Protesti su narodni.
Dugo nismo imali ovako snazan narodni bunt.
I to je dobro. Mirise na nadu.
I meni mirise na nadu i da se ovo nece zaustaviti, vec samo pojacavati.

Нису народни. Ја нећу да ми Ана Лалић и Динко Грухоњића буду морална вертикала.

Ocigledno je da jesu.

Saberi koliko je ljudi od Savamale do danas na ulici.

Saberi koliko je radnika u strajku.

Saberi koliko je naroda bilo na ulicama nakon Ribnikara.
Koliko protiv litijuma.

Saberi koliko je profesora dalo ostavku nakon pritisaka za litijum.

Kada saberes, kada vidis koliko su strajkaci heterogeni medju sobom, zakljucices jedno - a to je da su protesti protiv vlasti narodni.

Ja bih puštio 100 evrića u banku pa nek studenti i srednjeśkolci blokiraju tati i mami da ne mogu kolima po njihove rodjene pare što im država ukrala pre rodjenja...

Baš kao kad je opozicija emotivno reagovala na korona virus jedino u Srbiji a bilo je forumaša koji su po odlasku u inostranstvo savatavani od policije iz EU kao teroristi śto ne nose masku jer "prkose Vučiću".

Jel ste za 100 evra ili neki drugi iznos?
Autorska tema

Malo je kume 100

Da si reko 10.000 pa da razgovaramo

Pa znate kako, ja sam sa Zvezdare morao na Dedinje u bolnicu na magnetnu rezonancu.
Problem je nastao kada je trebalo da se vratim.
Kao zaposleni koji ima mesečnu pretplatnu kartu za prevoz nemam nameru da bacam pare na TAXI (a ni oni ne mogu da prodju).
Nemam ništa protiv da grupe i grupacije kritikuju vlast, to je demokratsko pravo, ali ne možemo da ugrožavamo živote gradjana a da vičemo kako brinemo za ono što ne može da se ispravi.
IMG_20241214_151648_782.jpg

Za tebe su studenti, mladi i obrazovani ljudi, marginalci?

Mada je ovo potpuno razumljivo za prosecnog sns glasaca

Оне фаце из гомиле не делују нимало интелектуално, пре наликују неузимачима терапије. Немотивисана мржња, урлање, показивање средњег прста, нагуравање...крдо бизона је уређеније јбт...

сТуДеНтИ а заправо најгоре оне комесарчине и секретари СКОЈ-а. Нешто хоће и то одмах. Постоји мали проблем, никако да се договоре ШТА.
Час литијум, час распали хотел Југославија или још распалији мост, мало жртве надстрешнице, мало Рибникар...Арбитри Аида из Пазара и Динко Шакић Грухоњић из Бањалуке.
Па то је сјајно!
Слободна Босна.баааа и Кликс.бааа кликћу од среће.

Kad je davao 100 evra svi mladi su bili ma extra imam pare da ih spiskam na patike, provod, curu. Sad im nista ne valja. Spomenuo je Anu Stajdohar da je javno u nekoj emisiji pricala protiv njega. Samo joj je odgovorio i parafraziram. "U toj emisiji priča loše o meni, a onda ode u BW u Zimsku bajku da peva i uzme lepe pare. U BW koji sam ja napravio."
BW je njegovo vlasništvo? tužillac da ispita...

Оне фаце из гомиле не делују нимало интелектуално, пре наликују неузимачима терапије. Немотивисана мржња, урлање, показивање средњег прста, нагуравање...крдо бизона је уређеније јбт...

Jbt, ni ja slikovitije i preciznije ne bih opisao SNS

Verujem da ste se svega setili nije vam prv put.
Balkanski mentalitet na delu - da ja završim moje a ti se skloni pa radi posle

Problem je što lažete da vam je ičega žao.
A to je poslednja kap u čaši...
Za sva sranja koja su pravili ŽUTI po običaju ste se pravili mutavi il vas ne zanima ili su to "deda komunizma"
Kod SNS-a je vama jako jednostavno - KRIV VUČIĆ

A nije vama do žrtava, smeta vam Vučić da dojete do kase...
MEdjutim što ste krali krali ste

Back