- Poruka
- 50.831
Da se ja pitam oni koji blokiraju saobraćajnice bili bi iza rešetaka pa bili takvi opozicija i njhovi studenti,svinjogojstvo nezadovoljno otkupnim cenama ,malinari i ostali poljoprivrednici..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na vasu nesrecu svi bi oni samo vas da stave u zatvorDa se ja pitam oni koji blokiraju saobraćajnice bili bi iza rešetaka pa bili takvi opozicija i njhovi studenti,svinjogojstvo nezadovoljno otkupnim cenama ,malinari i ostali poljoprivrednici..
JB Tito je dobio kamen sa Meseca od kosmonautae ako je autorska ja to visoko poštujem kao jb tito kosmonaute
Koga god pitaš na Krsti - "nisam, nisam (devojka tvoga druga)"

Da estrada ce odluciti.na vasu nesrecu svi bi oni samo vas da stave u zatvor
„Није земља ваша, наша је“: Све више јавних личности устаје против СНС…
Generalizacije su štetna pojava i pogrešan način razmišljanja.na vasu nesrecu svi bi oni samo vas da stave u zatvor
„Није земља ваша, наша је“: Све више јавних личности устаје против СНС…
Bolje i on nego ******i izdajnički ludak. Dobro, ako si penzionerka, nije lako sa pola mozga.Ђорђе Микетић, наша нова вертикала.
Estrada zna da je planina Rtanj, na koju su svi slučajno otišli, spasonosna lokacija po Srbe.Da estrada ce odluciti.
Generalizacija može biti problematična iz više razloga:Bolje i on nego ******i izdajnički ludak. Dobro, ako si penzionerka, nije lako sa pola mozga.
Tako je kod svih ljudi dobre volje.Generalizacija može biti problematična iz više razloga:
Pristupajući ljudima i situacijama otvorenog uma i izbegavajući generalizacije, omogućavamo tačnije, empatičnije i poštovanije interakcije. Šta mislite o ovome?
- Netačnost: Pretpostavlja se da su svi pojedinci unutar grupe isti, zanemarujući njihove jedinstvene razlike i iskustva.
- Stvaranje predrasuda: Može dovesti do predrasuda i diskriminacije jer često pojačava negativne stereotipe.
- Smanjuje razumevanje: Fokusiranjem na široke izjave propuštamo nijanse i specifične detalje koji su ključni za razumevanje.
- Smanjuje empatiju: Generalizacije nam mogu onemogućiti da vidimo druge kao pojedince sa sopstvenim pričama i izazovima.
Da vidimo deco šta smo naulili?Све речено.. Долазе још гора времена у Србији. Има и горе од овог.
Pa oni ne blokiraju saobracajnice po ceo dan, nego na 15 minuta, i svako bi nad tim trebalo da se zamisli, razmisli ili makar razalosti zasto je bas tih 15 minuta, a ne da besni. Taj ko besni, to je necovek. A sigurna sam, da je neki hitan slucaj u pitanju tipa bolesti, da bi se ti ljudi privremeno razisli da propuste vozilo.Da se ja pitam oni koji blokiraju saobraćajnice bili bi iza rešetaka pa bili takvi opozicija i njhovi studenti,svinjogojstvo nezadovoljno otkupnim cenama ,malinari i ostali poljoprivrednici..
Види, у односу на тебе сам супериорна толико да боли.Bolje i on nego ******i izdajnički ludak. Dobro, ako si penzionerka, nije lako sa pola mozga.
А зашто их уопште блокирају? Која је сврха?Pa oni ne blokiraju saobracajnice po ceo dan, nego na 15 minuta, i svako bi nad tim trebalo da se zamisli, razmisli ili makar razalosti zasto je bas tih 15 minuta, a ne da besni. Taj ko besni, to je necovek. A sigurna sam, da je neki hitan slucaj u pitanju tipa bolesti, da bi se ti ljudi privremeno razisli da propuste vozilo.
Znači loša ideja?Da, 100 evra nije loše, taman da se pojačaju zalihe za blokade.
Чим, сунцокретово или маслиново?Da vidimo deco šta smo naulili?
Da li je ovaj komentar generalizacija, predrasuda ili plod loših informacija?
Da podsete narod na nevinih 15-toro ljudi poginulih zbog nemara vlasti i/ili drzavnih institucija. I da im odaju pocast.А зашто их уопште блокирају? Која је сврха?
A što onda ne rade linije koje prolaze kroz centar grada ili pored skupštine (40, 41)?Pa oni ne blokiraju saobracajnice po ceo dan, nego na 15 minuta, i svako bi nad tim trebalo da se zamisli, razmisli ili makar razalosti zasto je bas tih 15 minuta, a ne da besni. Taj ko besni, to je necovek. A sigurna sam, da je neki hitan slucaj u pitanju tipa bolesti, da bi se ti ljudi privremeno razisli da propuste vozilo.
Nema šta mene ko da podseća i da ima ekskluzivno pravo na politizovano opelo.Da podsete narod na nevinih 15-toro ljudi poginulih zbog nemara vlasti i/ili drzavnih institucija. I da im odaju pocast.
To vec ne znam, verovatno da ipak najcesce blokiraju tamo ali to je samo moja pretpostavka, ne zivim u Beogradu.A što onda ne rade linije koje prolaze kroz centar grada ili pored skupštine (40, 41)?
Da bi izazvali gnev ovih koji glasno viču "gazi to" jadni pokušaji a i prilično predvidi.A što onda ne rade linije koje prolaze kroz centar grada ili pored skupštine (40, 41)?