Da sam ja Vučić a protesti u toku...

1734169495816.jpeg

Pa ti budi lud kad padne sneg da prodješ ovuda...

Da bi izazvali gnev ovih koji glasno viču "gazi to" jadni pokušaji a i prilično predvidi.
Pa znate kako, ja sam sa Zvezdare morao na Dedinje u bolnicu na magnetnu rezonancu.
Problem je nastao kada je trebalo da se vratim.
Kao zaposleni koji ima mesečnu pretplatnu kartu za prevoz nemam nameru da bacam pare na TAXI (a ni oni ne mogu da prodju).
Nemam ništa protiv da grupe i grupacije kritikuju vlast, to je demokratsko pravo, ali ne možemo da ugrožavamo živote gradjana a da vičemo kako brinemo za ono što ne može da se ispravi.

Pa znate kako, ja sam sa Zvezdare morao na Dedinje u bolnicu na magnetnu rezonancu.
Kao zaposleni koji ima mesečnu pretplatnu kartu za prevoz nemam nameru da bacam pare na TAXI (a ni oni ne mogu da prodju).
Nemam ništa protiv da grupe i grupacije kritikuju vlast, to je demokratsko pravo, ali ne možemo da ugrožavamo živote gradjana a da vičemo kako brinemo za ono što ne može da se ispravi.
Upravo su postigli i šta su hteli, ti si besan na 15 min blokade a ne na ukidanje autobuske linije :(

Pa de, vracao si se, nisi isao.

Pa de, vracao si se, nisi isao.
Poštovana, podsetio bih Vas da veličina Niša nije ni približna veličini Beograda
U Nišu se zapiješ pa se dovučeš sa Medijane kući kako god hoćeš i na nogama i na rukama i unazad... 15-20 min vrh...
Sa Dedinja na Zvezdaru bez prevoza to ide malo teže pa bio pijan bio trezan a znaš da nisi lud...
Kažem, nemam ništa protiv kritika, ok ovi daju opelo svaki dan, imaju pravo, ali to se radi u crkvi a ne po tramvajskim šinama.

Poštovana, podsetio bih Vas da veličina Niša nije ni približna veličini Beograda
U Nišu se zapiješ pa se dovučeš sa Medijane kući kako god hoćeš i na nogama i na rukama i unazad... 15-20 min vrh...
Sa Dedinja na Zvezdaru bez prevoza to ide malo teže
Kažem, nemam ništa protiv kritika, ok ovi daju opelo svaki dan, imaju pravo, ali to se radi u crkvi a ne po tramvajskim šinama.
Pa i ti ces da se dovuces, samo za 15 minuta kasnije, preuvlicavas.

Nije da ne znamo Beograd ako ne zivimo u njemu, uostalom, karta za bus je svega 50din za sat i po, a u tih sat i po 100 puta ces da stignes od Zvezdare do Dedinja u jednom pravcu..

Upravo su postigli i šta su hteli, ti si besan na 15 min blokade a ne na ukidanje autobuske linije :(
Aman zaman sestro slatka nisam mogao da se vratim a ne ide se u bolnicu Dedinje da bi gledao doktorke...
Kad crknem blokirajte forum 15 minuta, šta me briga...
Dakle imamo dokaz da je jedino Stojko sa foruma bio na ulici a da ste svi ostali kuckali iz fotelja i vodili tastatura borbu.

Aman zaman sestro slatka nisam mogao da se vratim a ne ide se u bolnicu Dedinje da bi gledao doktorke...
Dakle imamo dokaz da je jedino Stojko sa foruma bio na ulici a da ste svi ostali kuckali iz fotelja i vodili tastatura borbu.
Brate mili imao si bar 5 načina da odeš na pregled, a ti pominješ.ukinute autobuske linije, ne ja. Dakle nemaš dokaz jer nisu svi BG forumaši :mrgreen:

A inace ti saobracaj u Beogradu funkcionise kako treba, nema guzvi, zastoja,
uvek stizes na vreme,
pa ti je sad otezalo tih 15 minuta blokade
Ti isto kao one na pinku trudnice sto kazu da nisu mogle da se probiju kroz
blokadu na porodjaj

Da podsete narod na nevinih 15-toro ljudi poginulih zbog nemara vlasti i/ili drzavnih institucija. I da im odaju pocast.

Protesti su tu da ukazemo da je Srbija narod, a ne vlast.

Nije Vucic Srbija pa da ne postoje posledice.
Nismo mi duzni da trpimo vlast koju ne zelimo.
Nismo duzni da zivimo u strahu da nas moze pregaziti, udariti i posramiti bilo koji njegov mali.

Protesti su tu da kazu NE.

Bunt je jako vazan deo ljudske duse.
Bunt kaze "ne mozes to da mi radis".
Necu da te trpim.

I svaka cast studentima.

@Lagerta

a naleteo sam i na SNS šibadžije iz auta
kolaps ko kolaps meni svega preko glave kad se dovukao do Bulevara i baš tamo na pešačkom kod izgorelog DEPO-a (šta ćeš, dešavaju se nezgode, kule bliznakinje pa izgorele u Americi) jel auto stoji preko pešačkog a ne može da se uključi na Bulevar jer stoje kola ispred njega.

Pošto je pešački bio pod autom, a ne može nikud, ja ispred haube vozača a on - krene na mene kao da me uplaši.
Onda suvozač izleće sa "mamicu ti ebem"
a onda se šokirao kad sam mu rekao: "ajde majmune da te isečem SNS skalpelom ionako nemam više šta da izgubim nabijem vas sve na K i jedne i druge"
Onda ga kao vozač uvlačio u auto...
A gledaju me i ni reč da kažu više...

A pre Bulevara tamo sam pitao skupljene: "nemam ništa protiv, nisam provokator, evo kilo i po dokumentacije, ne mogu od vas da se vratim ko čovek a nije mi dobro, možete lki mi bar reći kako to brinete za Srbiju a sa pola familije ne razgovarate iako su i oni ta kukavna Srbija?"
Pognuli glave, šta će kad sam u pravu...

uvek stizes na vreme,
blokadu na porodjaj
DS Šapić sredio bajo :D
Semafor na kružni tok, autobuska stanica na NBGD, DS Vesara stavio Stafana umesto železničke stanice, na Trg Republike mi se nije javila želja da odem ni zbog zimskih slatkiša koliko odvratno izgleda...
Čega se god DS kadar dohvati to bude u kurtzu
Da ne podsećam na Bulevar i Luda Mara stajalište za tramvaje... Bio pederko u prigradskoj opštini Barselone pa tamo video...
Alo majmune jedno je prigradski saobraćaj drugo žila kucavica sa centrom - pocepao DS majmun (Djilasov savetnik u to vreme) CIP-ov projekat sa tri trake...

Aman ima li šta da umete da uradite a da ne zaserete???
Nebitno da li ste i dalje u Ds, prešli u SNS ili SSP...
Zahvalan za iskren odgovor unapred

uvek stizes na vreme,
blokadu na porodjaj
Da li je moguce? Sigurna sam da se tako nesto nije desilo ili da je preuvelicano.

Nismo duzni da zivimo u strahu da nas moze pregaziti, udariti i posramiti bilo koji njegov mali.

Necu da te trpim.

I svaka cast studentima.
Nismo duzni, treba izraziti bunt i kamo srece da se i obicni ljudi pridruze pa neka traje i celu zimu, ali u konacnom, u konacnom, opet ce pre ili kasnije morati da sve rese izbori pa makar i za godinu dana , a do tad, pamet u glavu jer ne sme ni da se ponovi da glavni mediji budu zatvoreni za opoziciju i druge nezavisne kandidate i gradjane, a za koju se s druge stane nadam da mora da se uozbilji, udruzi, ali mozda i da se pojavi neko novi oko koga ce ako treba da se udruze.

DS Šapić sredio bajo :D
Semafor na kružni tok, autobuska stanica na NBGD, DS Vesara stavio Stafana umesto železničke stanice, na Trg Republike mi se nije javila želja da odem ni zbog zimskih slatkiša koliko odvratno izgleda...
Čega se god DS kadar dohvati to bude u kurtzu
Da ne podsećam na Bulevar i Luda Mara stajalište za tramvaje... Bio pederko u prigradskoj opštini Barselone pa tamo video...
Alo majmune jedno je prigradski saobraćaj drugo žila kucavica sa centrom - pocepao DS majmun (Djilasov savetnik u to vreme) CIP-ov projekat sa tri trake...

Aman ima li šta da umete da uradite a da ne zaserete???
Nebitno da li ste i dalje u Ds, prešli u SNS ili SSP...
Zahvalan za iskren odgovor unapred

Ti onda idi ispred kamere informera zajedno sa tom trudnicom sto nije mogla
da probije blokadu pa sve ovo ispricaj za ds
pa mozda te zaposle kao bota mladjeg referenta

Necu da te trpim.

I svaka cast studentima.
Нисам ни ја дужна да трпим полулуде маргиналце који ето тако зајебавају народ.

Back