Belgradeboy Elita VIP Poruka 22.875 danas u 00:15 - Da li je u toku državni ili moždani udar ? #26 Grom_sa_neba!: Citava godina je izgleda "Sezona udara": 1) Zvucni udar iliti "topovski" iz "zvucnog topa" 15.03. 2) Drzavni udaV (sto bi rekao Šešelj...) 3) Mozdani udar ... Kliknite za proširenje... 4 Jajni udar.
Grom_sa_neba!: Citava godina je izgleda "Sezona udara": 1) Zvucni udar iliti "topovski" iz "zvucnog topa" 15.03. 2) Drzavni udaV (sto bi rekao Šešelj...) 3) Mozdani udar ... Kliknite za proširenje... 4 Jajni udar.
Duskwood Poznat Poruka 7.309 danas u 00:17 - Da li je u toku državni ili moždani udar ? #27 https://twitter.com/x/status/1952825486742098166
M miso6207 Elita Poruka 23.337 danas u 00:17 - Da li je u toku državni ili moždani udar ? #28 Grom_sa_neba!: Ja tebe ipak necu vredjati... ... Kliknite za proširenje... Bajo, tvoja tema je uvreda svakom normalnom čoveku. Radovanje bilo čijoj bolesti je bolesna uvreda.
Grom_sa_neba!: Ja tebe ipak necu vredjati... ... Kliknite za proširenje... Bajo, tvoja tema je uvreda svakom normalnom čoveku. Radovanje bilo čijoj bolesti je bolesna uvreda.
Duskwood Poznat Poruka 7.309 danas u 00:19 - Da li je u toku državni ili moždani udar ? #29 https://twitter.com/x/status/1952649223574290740
Grom_sa_neba! Buduća legenda Poruka 33.195 danas u 00:25 - Da li je u toku državni ili moždani udar ? #30 miso6207: Bajo, tvoja tema je uvreda svakom normalnom čoveku. Radovanje bilo čijoj bolesti je bolesna uvreda. Kliknite za proširenje... Pricamo o 'ljudima' koji su se radovali smrti Đinđića... ...
miso6207: Bajo, tvoja tema je uvreda svakom normalnom čoveku. Radovanje bilo čijoj bolesti je bolesna uvreda. Kliknite za proširenje... Pricamo o 'ljudima' koji su se radovali smrti Đinđića... ...
M miso6207 Elita Poruka 23.337 danas u 00:37 - Da li je u toku državni ili moždani udar ? #31 Grom_sa_neba!: Pricamo o 'ljudima' koji su se radovali smrti Đinđića... ... Kliknite za proširenje... Koji ljudi? Jesi li jedan od njih? Raduješ li se svačijoj nesreći? Ti si nesrećnik.
Grom_sa_neba!: Pricamo o 'ljudima' koji su se radovali smrti Đinđića... ... Kliknite za proširenje... Koji ljudi? Jesi li jedan od njih? Raduješ li se svačijoj nesreći? Ti si nesrećnik.
Grom_sa_neba! Buduća legenda Poruka 33.195 danas u 00:52 - Da li je u toku državni ili moždani udar ? #32 miso6207: Koji ljudi? Jesi li jedan od njih? Raduješ li se svačijoj nesreći? Ti si nesrećnik. Kliknite za proširenje... Ne razumes ti o cemu ja pricam... Ali dobro...tvoje pravo... ...
miso6207: Koji ljudi? Jesi li jedan od njih? Raduješ li se svačijoj nesreći? Ti si nesrećnik. Kliknite za proširenje... Ne razumes ti o cemu ja pricam... Ali dobro...tvoje pravo... ...
M miso6207 Elita Poruka 23.337 pre 56 minuta - Da li je u toku državni ili moždani udar ? #33 Grom_sa_neba!: Ne razumes ti o cemu ja pricam... Ali dobro...tvoje pravo... ... Kliknite za proširenje... Da imamo žive moderatore, zatvorili bi obu bolesnu temu.
Grom_sa_neba!: Ne razumes ti o cemu ja pricam... Ali dobro...tvoje pravo... ... Kliknite za proširenje... Da imamo žive moderatore, zatvorili bi obu bolesnu temu.
Belgradeboy Elita VIP Poruka 22.875 pre 45 minuta - Da li je u toku državni ili moždani udar ? #34 Duskwood: https://twitter.com/x/status/1952825486742098166 Kliknite za proširenje...