- Poruka
- 23.367
4 Jajni udar.Citava godina je izgleda "Sezona udara":
1) Zvucni udar iliti "topovski" iz "zvucnog topa" 15.03.
2) Drzavni udaV (sto bi rekao Šešelj...)
3) Mozdani udar
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
4 Jajni udar.Citava godina je izgleda "Sezona udara":
1) Zvucni udar iliti "topovski" iz "zvucnog topa" 15.03.
2) Drzavni udaV (sto bi rekao Šešelj...)
3) Mozdani udar
...
Bajo, tvoja tema je uvreda svakom normalnom čoveku. Radovanje bilo čijoj bolesti je bolesna uvreda.Ja tebe ipak necu vredjati...
...
Bajo, tvoja tema je uvreda svakom normalnom čoveku. Radovanje bilo čijoj bolesti je bolesna uvreda.
Koji ljudi? Jesi li jedan od njih? Raduješ li se svačijoj nesreći? Ti si nesrećnik.Pricamo o 'ljudima' koji su se radovali smrti Đinđića...
...
Koji ljudi? Jesi li jedan od njih? Raduješ li se svačijoj nesreći? Ti si nesrećnik.
Da imamo žive moderatore, zatvorili bi obu bolesnu temu.Ne razumes ti o cemu ja pricam...
Ali dobro...tvoje pravo...
...
bajo, a ona cetvorica sto olesise onu devojku su ljudineBajo, ti si bolesnik...
tema je mozda bolesna, ali sns rezim nas je propagandno naucio za ovih 12+ godina da su ljudska patnja i muka obnarodovana po medijima samo u ruci kraljevica marka topuzina.Da imamo žive moderatore, zatvorili bi obu bolesnu temu.
Bona fide moždani udar....
Dakle...jedan autorski osvrt na stresno stanje vlasti i njenih predstavnika nakon pobede nad "obojenom revolucijom"...
Postavlja se pitanje da li je u toku drzavni ili mozdani udar?
Prvo je Vesic zavrsio na operacionom stolu...(navodno...)...po drugi put...i uvek pri hapsenju..., a onda u LIVE-u na TV Pinku i Glišić skliznu...navodno u moždani udar...
Bila bi mozda intrigantnije da je tu bio i Vučić, jer on ima iskustva da pruzi prvu pomoc, kad se neko onesvesti u LIVE-u u studiju..., to se vise puta desavalo u njegovom prisustvu...
I sam DJ Vucicevic Mi6 Informerovac sumnja na kombinaciju ova dva udara..., a mozda je neko npr kisobranom i otrovao predstavnike vlasti ili studenti ETF-a i Masinca psihotronskim oruzjem delovali na daljinu
A mozda je i Ljuban Karan smislio tajnu DB operaciju zamene identiteta..., ono kao neko se razboli i šatro premine, a ustvari samo dobije novi identitet i postane vlasnik kafane...(što mu je već pola puta ka novom ministru)
...
Apoplektični.kakav udar
ajde ne lazi da je smrkac kokaina toliko odlepioZnaci...u pravu je DJ Vucicevic..."Masovni drzavni udar i izliv istog na mozak"...
...
sta kaze, evo sa'ce da uhapse aljeka siftara, sto mi svi ocekujemo od njih?Vučić optužio policiju da učestvuje u državnom udaru. Pitali smo direktora policije šta kaže na ove optužbe
https://nova.rs/vesti/hronika/vasiljevic-o-optuzbama-da-policajci-ucestvuju-u-drzavnom-udaru/