R.Žiskar
Elita
- Poruka
- 15.608
Sex sa ljubavlju je usmeren ka detetu....gde krajnji cilj nije dete, taj sex ne može biti iz ljubavi.
Прилично ограничавајући фактор али свако има свој избор.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sex sa ljubavlju je usmeren ka detetu....gde krajnji cilj nije dete, taj sex ne može biti iz ljubavi.
to je upravo dokaz da je moral promenljiv jer ako vecina proglasi nesto sto je do juce bilo nemoralno da je moralno, govori da su se neke stvari u razmisljanju ljudi sta je dobro a sta lose promenile od juce. ajde ti meni objasni sta je moral po tvom vidjenju? i da zakon gravitacije je nemoralan, ajde da ga eliminisemoDa li ti hoćeš da pričamo o maralu, ili o čovekovom izboru?
Šta, sutra će ljudi i pedofiliju da proglase moralnom, kao danas homoseksualizam i to je tvoj dokaz da je moral promenljiv....
Pusti šta ljudi kažu, daj da mi vidimo šta moral kaže.
Kakve veze ima da li je neko nevin osuđen...auuuu...dokle ti ideš. Pitanje je da li greh zaslužuje da se odmah eliminiše. To što su nekog nepravedno kaznili nije poenta naše priče.
Ruski patrijarh...Da je Švedski pa ajde, ali đe baš Ruski....

ali pre svega ovoga bi trebalo iskoreniti korupciju, jer za lovu krivi lako postanu nevini...utopija 

Da li ti hoćeš da pričamo o maralu, ili o čovekovom izboru?
Šta, sutra će ljudi i pedofiliju da proglase moralnom, kao danas homoseksualizam i to je tvoj dokaz da je moral promenljiv....
Pusti šta ljudi kažu, daj da mi vidimo šta moral kaže.
Kakve veze ima da li je neko nevin osuđen...auuuu...dokle ti ideš. Pitanje je da li greh zaslužuje da se odmah eliminiše. To što su nekog nepravedno kaznili nije poenta naše priče.
Ruski patrijarh...Da je Švedski pa ajde, ali đe baš Ruski....
Pa daj više iznesite kada preljuba nije zlo?

Zbog uzdrzavanja i jesu frustrirani .Ja se ispovijedim mojoj dragoj , pa spavam kao beba .pa dobro slugo prepusti se tom daru sto ti je bog dao, jer si za razliku od zivotinja privilegovan da uzivas u seksu...zasto ne prihvatiti boziji dar? ako nas je bog stvorio da nam seksualni cin nije bolan, vec naprotiv dovodi do stanja blazenstva , zasto odbijamo boziji dar...ccc i ti si mi neki vernik![]()

Смртна казна за прељубу, као и за неке друге грехе или "грехе" је непојмљива из више разлога. Први је појам о човечности који се развија током развоја човечанства. Затим, ту је и секуларност друштва и прилагођавање норми понашања па самим тим и норми морала.
Сам чин прељубе је и даље неморалан али је ван памети тражити смртну казну за то.
Или промовисати исправност смртне казне за прељубу. Зашто? Зато што се ради о строго моралној норми која никога физички не угрожава, не отуђује или уништава никаква материјална добра.
pa dobro slugo prepusti se tom daru sto ti je bog dao, jer si za razliku od zivotinja privilegovan da uzivas u seksu...zasto ne prihvatiti boziji dar? ako nas je bog stvorio da nam seksualni cin nije bolan, vec naprotiv dovodi do stanja blazenstva , zasto odbijamo boziji dar...ccc i ti si mi neki vernik![]()
Ко каже да животиње не уживају
Само човек може бити толико "паметан" да се природног дара свесно одриче.

Zbog uzdrzavanja i jesu frustrirani .Ja se ispovijedim mojoj dragoj , pa spavam kao beba .![]()

ali nekako kao da su mu kola najbliza 
zar nisu sve zivotinje posle seksa tuzne
ja mislim da je greh svesno se odreci bozijeg dara.![]()
postoji...moj ugao. i tu ne mislim nato da ja pocinim preljubu. ali to je moguce ako postoji ista doza tolerancije i sa druge strane. a kad bi se tako gledalo iz mog ugla to ne bi ni bila preljuba, dok iz tvog ugla koji celu situaciju posmatras sa strane bila bi...mozda jos i gora od preljube.
naprotiv to je veoma smisleni sex sa veoma jasnim ciljem, boljim koeficijentom radnog mesta.u nekim slucajevima izgleda da je besmisleni sex (tu mislim na sex iz ciste pozude - ups smrtni greh
) bolji od smislenog...
postoji...moj ugao. i tu ne mislim nato da ja pocinim preljubu. ali to je moguce ako postoji ista doza tolerancije i sa druge strane. a kad bi se tako gledalo iz mog ugla to ne bi ni bila preljuba, dok iz tvog ugla koji celu situaciju posmatras sa strane bila bi...mozda jos i gora od preljube.

Moralno je ono sto Bog kaze.
Branis preljubu?
preljuba je greh, a svaki greh vodi smrti...
Ne postavlja se pitanje da li jeste ili nije preljuba, već polazimo od toga da je u pitanju preljuba, nedvosmisleno, jednoznačno.
Relativiziranje preljube nas neće dovesti bliže odgovoru na pitanje, postoji li jedan ugao, iz koga preljuba može biti ispravna?
Nema tu mnogo filozofije, il' si realan, il' umiruješ savest pričom da činiš ljubav ako se telesno zadovoljavaš, bez prave svrhe koju ima polni odnos.Прилично ограничавајући фактор али свако има свој избор.
Ne vodi, ako ima oprosta, a tamo gde nema oprosta, tu ima kazne.
I zato mi je čudno kada toliko zagovaraš filozofiju kazne, jer poznato je da onaj iza koga se zaklanjaš je učio suprotno, i stavljao oprost na prvo mesto.
Jer oprost izvire iz Ljubavi, kazna iz mržnje, a Ljubav uvek valjda treba da ima prednost nad mržnjom.

А ти буди великодушан па живи цео живот у лошем браку.
Има ту један "мали" проблем.
Ако имаш потомство, нећете трпети само ти и твој пар.
Мислим да појам моралности не може бити везан за казну.
Казна може бити праведна или неправедна, блага или оштра, али шта значи морална или неморална казна?