Da li...

• Začetnik teme Začetnik teme RadeS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je moguce da vas neko voli, a da bude sebican?
Da li je moguce da vas neko voli, a da tesko iskazuje svoja osjecanja (na pitanja odgovara pitanjem i tesko govori "volim te")?
Da li je moguce da vas neko voli, a da ne osjeca potrebu da vas vidi bez razloga, da vas cuje bez povoda...?
Da li je moguce da vas neko voli a da joj je najvise stalo sta drugi misle o njoj?
Da li je moguce da vas neko voli a da ne zeli govoriti o zajednickoj buducnosti?
Da li je moguce da vas neko voli a da osjeca strah od svega, vezivanja, ljudi, gubitka, osjecanja?

Да.:(

procitao ja prvo pitanje, al'... nesto drugo sam hteo da vam kazem... u subotu igrali fucu i vaseg rikana opauci lopta po licu i sve mi je modro oko oka i nosa sad... znaci, u sekundi sam video sve zvezde iz nekog sazvezdja... sad menja boju... prelazi u tamno plavu... kao more, na primer...

sve i da je sve navedeno moguce bolje je izaci iz te veze jer si u njoj nesrecan...veza,ljubav treba da bude nesto sto ce te rasteretiti a ne opterecivati konstantno....a sve ono sto si ti naveo jeste opterecenje za tebe ako ti je stalo do te osobe : (

]Da li je moguce da vas neko voli, a da bude sebican?

: .............nije mogooće.......................

Da li je moguce da vas neko voli, a da tesko iskazuje svoja osjecanja (na pitanja odgovara pitanjem i tesko govori "volim te")?

.....................malo verovatno..ali ipak mogooće.......i to u kratkom, početnom periodu veze......

Da li je moguce da vas neko voli, a da ne osjeca potrebu da vas vidi bez razloga, da vas cuje bez povoda...?
................nije mogooće..........................

Da li je moguce da vas neko voli a da joj je najvise stalo sta drugi misle o njoj?
.............nije mogooće...............

Da li je moguce da vas neko voli a da ne zeli govoriti o zajednickoj buducnosti?
.........pogledaj odgovr na droogo pitanje.....................

Da li je moguce da vas neko voli a da osjeca strah od svega, vezivanja, ljudi, gubitka, osjecanja?
...........da, u pooberetu.............

]Da li je moguce da vas neko voli, a da bude sebican?

: .............nije mogooće.......................

.....................malo verovatno..ali ipak mogooće.......i to u kratkom, početnom periodu veze......

................nije mogooće..........................

.............nije mogooće...............

.........pogledaj odgovr na droogo pitanje.....................

...........da, u pooberetu.............

:rtfm::tick:

-Da li je moguce da vas neko voli, a da bude sebican?

Sebicna osoba nije u stanju da voli nikog osim sebe... ako je bas jako sebicna... al malo je takvih... recimo da NE

-Da li je moguce da vas neko voli, a da tesko iskazuje svoja osjecanja (na pitanja odgovara pitanjem i tesko govori "volim te")?

DA, naravno... prvo gomila ljudi to ne govori, a drugo nisu bitne reci vec dela....

-Da li je moguce da vas neko voli, a da ne osjeca potrebu da vas vidi bez razloga, da vas cuje bez povoda...?

Koliko dugo zavisi... Tipicna zenska pitanja ali uopste ne mora da znaci ako trenutno nema ludu zelju da se vidi sa tobom da ne voli.... Daklem DA... Mada ako duzi vremenski period nema zelju da te vidi onda je to ne...

-Da li je moguce da vas neko voli a da joj je najvise stalo sta drugi misle o njoj?

NE... neke osobe jesu vise neke manje narcisoidne ali ipak ko voli nekad pravi i neki kompromis zarad svoje ljubavi... I to nije ljubav ako tako misli jer se onda i ne poznaju uopste... pa i zbog prijatelja bi te zabolelo sta neko drugi misli a ne zbog ljubavi...

-Da li je moguce da vas neko voli a da ne zeli govoriti o zajednickoj buducnosti?

DA... Lako je voleti... ali tesko je razmisljati 20 godina unapred... to su teske teme koji mnogi izbegavaju... iz raznih razloga... i takve teme treba ostaviti za neki vrlo dalek stadijum veze i nikako ih ne potencirati pre toga...

-Da li je moguce da vas neko voli a da osjeca strah od svega, vezivanja, ljudi, gubitka, osjecanja?

Da... ali opet samo na pocetku veze... dok se u stvari ne oseti i ne vidi da to uopste nije tako... hteli to priznati ili ne ja mislim da bas svi imaju ove strahove u manjoj ili vecoj meri...

Jos jedna spomenar tema... :lol:

Ja sam po prirodi vrlo emotivan, a volim osobu koja je zatvorena, hladna, nesigurna, koja ne voli da govorimo o zajednickoj buducnosti, koja ne osjeca strast, koja se ponasa na nacin koji me ne ispunjava i ne zadovoljava.

Tebi se ne svidja njen odnos prema tebi.... reci joj to... I ako ona moze nesto da koriguje ili ti da je prihvatis takvu... ako ne raskini... mada debelo razmisli pre toga...

Moguce je,nisu svi nesebicni u ljubavi,jednostavno mozda ne zna da pokaze,nista cudno...

100 % moguce,ja sam takva,nisam osoba koja stalno laska i prica o ljubavi,to volim te kazem stvarno rijetko,ali nekako sve smatram da on zna da ga volim jer to je tako,ja u srcu tako osjecam...svjesna sam da bih trebala biti malo opustenija,ali...takva sam...

Pa sad ako se vratim u ono vrijeme zabavljanja,nismo se odvajali maltene...ali kratko je trajalo,poceli smo da zivimo zajedno,a i vrlo brzo vjencali...

Pa svi mi kazemo kao nije bitno sta neko misli,a opet nije nam svejedno ako cujemo negativne komentare...e sad pitanje je da li je to misljenje drugih u vezi vaseg zabavljanja,u vezi tebe...da li smatraju da nisi dovoljno dobar za nju...

Koliko imate godina?...Ako je mlada i nije ispunila svoje zelje,moguce je...ako je opterecujes s takvim pricama,pobjeci ce...

Ako je imala neko lose,bolno iskustvo,i te kako moguce...nesigurna je u sebe,u ljude...

Ja sam po prirodi vrlo emotivan, a volim osobu koja je zatvorena, hladna, nesigurna, koja ne voli da govorimo o zajednickoj buducnosti, koja ne osjeca strast, koja se ponasa na nacin koji me ne ispunjava i ne zadovoljava.

A ja je tako volim i ne mogu bez nje...

Uostalom koja je to ljubav zasnovana na razumu i racionalnom!

Znas pitanje je na koji nacin ti razgovaras s njom...ako se svaki razgovor zasniva na tvoje insistiranje,ili zasto,kako...gubis...ona ce se samo jos vise povlaciti u sebe...pusti da tece nesto spontano,zabavljajte se opusteno,bez nekih ocekivanja...bice oboma lakse...a ona se mozda i promjeni...

1. DA...sebicluk je karakterna osobina i nema bas veze sa tim da li te osoba voli ili ne.. ( a da se ljudi tesko menjaju, to znamo )
2. Da....neki ljudi ne vole konstantno da pricaju o ljubavi i svojim osecanjima, vec je dovoljno da im pogledas u oci i osetis ljubav...
3. DA...mnogi nemaju potrebu za konstantnim "cimanjem" bilo kakve vrste...prakticne su osobe i to im dodje kao "smor" i nepotrebno "dokazivanje", jer vi ipak znate da vas on/ona voli..podrazumeva se...
4.NE...
5. NE....i osoba koja se plasi zeli da razgovara na tu temu...ne znam koliko vremena ste u vezi...mozda je prerano za "caskanja" te vrste, ili nije bio "pravi" moment...itd..
6. DA...najcesci uzrok je razocarenje...dal u prvu ljubav za koju si mislio da je prava, zbog raznih nerealnih ili realnih ocekivanja, pogresnog odabira partnera, porodicnih problema..ma, mozes knjigu napisati...

Nego zbunilo me ovo boldovano....mozda ti nju tako dozivljavas a ona sebe ne? Moguce je da gresis u koracima, stvaraju se razne zamerke pa se ponasa kako se ponasa...
I zasto mislis da ne oseca strast? Rekla ti je to? Ili si sam zakljucio i posmatras situaciju samo iz svog ugla i sve tumacis na nacin koji ti zelis i koji tebi odgovara?
Mozda neces sebi da priznas da ste razliciti? Vec zelis da je promenis?Postoji i mogucnost da nisi uspeo u njoj da "probudis" lepsu stranu...

Ako je zaista volis i stalo ti je...imas samo dve opcije...da je prihvatis takvu kakva jeste sa svim manama i vrlinama ( razmisli dal mogu ostale njene osobine da te zadovolje a da ne patis toliko zbog "stvari" koje ne dobijas ) ili da krenete dalje svako svojim putem....

Ne opterecuj se....ne razmisljaj o tome zasto je ona takva, zasto se tako ponasa itd...zbog toga mozes samo da odlepis...;)

P.S. Razgovaraj sa devojkom..

Evo konkretnije... Da li da vam neko koga volite posalje poruku "Znas, tek kada sam sa tobom osjecam se kompletnim, dusa mi je potpuna... Ti si moja prava ljubav... Nadam se da ti ne komplikujem zivot jer te beskrajno volim!"

Da li je ovo poruka na koju biste odgovorili samo cimanjem?!

Ili recimo kada joj kazem "volim te", nekada odgovara pitanjem, nekada "i ja tebe", a vrlo rijetko "volim te". Da li je moguce da je nekome tako tesko reci "volim te" s obzirom da mi to ona kaze bez razloga vrlo rijetko?

Ja na ovo ne bih uopste odgovorila...:confused: ...suvise je sladunjavo za moj ukus...ako je samo cimnula, verovatno je i njoj....

Opusti se covece....nek sve tece svojim tokom pa sta bude...ali tom toku daj odredjeni period...da ne potraje par godina, jer onda je smor....

:shock::shock: DAMN!!! Ovo ko mene da si opiso!!! ... Moguce je.:oops::-(

Evo konkretnije... Da li da vam neko koga volite posalje poruku "Znas, tek kada sam sa tobom osjecam se kompletnim, dusa mi je potpuna... Ti si moja prava ljubav... Nadam se da ti ne komplikujem zivot jer te beskrajno volim!"
Da li je ovo poruka na koju biste odgovorili samo cimanjem?!

Ili recimo kada joj kazem "volim te", nekada odgovara pitanjem, nekada "i ja tebe", a vrlo rijetko "volim te". Da li je moguce da je nekome tako tesko reci "volim te" s obzirom da mi to ona kaze bez razloga vrlo rijetko?

Uf...ova i mene za*bala...Ne bih odgovorila samo cimanjem na ovo,to je bas surovo :-( E a da se ona ne igra s tobom malo hard to get?

Moguche je sasvim da te ona voli. Samo to iskazuje na neki nachin koji se razlikuje od tvog.
Da te ne voli ne bi ti bio s njom a da mislish da je hladna...
Nauchi njen jezik...svi smo tako razlichiti...nije samo nash nachin jedini ispravan...
Ako je dobra prema tebi, ne vara te, ne ponizava te, brine za tebe, ne podsmeva ti se...onda su dobre shanse da te voli...koga briga za rechi, one mogu biti tako prazne...

Bravo,upravo to.

Ti si sebichan...hochesh da te ona voli samo na nachin na koji to tebi odgovara...
Ti ne umesh da iskazzesh svoja osechanja, videla sam po onoj kich-porukici koju si naveo kao primer...kako da ti iskreno odgovori na neshto tako veshtachko?
Koliko puta na dan? Sa tobom je. Koliko josh dokaza ljubavi hochesh?
Tebi je stalo shta chemo mi misliti o njoj...
To shto nekog volish ne znachi da odmah hochesh i da imash zajednichku buduchnost...nekima je dovoljna sadashnjost...i tako dan za danom...
Posle svega ovog gorenavedenog, plus diagnoza sa samita psihologa-amatera i ja bih se uplashila ako me pre toga ne bi ugushio...

Ti si ipak samo gledao previshe shpanskih serija...sve po shablonu...kako treba ili to nije to...a ona zla Soledad...

Shta se zzalish onda? Voli je takvu kakva jeste i chuti...

Vidim ja kuda to vodi...ti tako divan i plemenit i emotivan...volish...iako je ona frigidna kuchka...o kako te to josh vishe uzdizze u tvojim ochima...ljubavne patnje i ostala sr*nja...

E tako, sad sam te napljuvala pa mozzesh i mene da volish
...:heart::heart::heart:

Back