Pogrešno si pretpostavila. Stvarno mrzim pare, živim sa 100 evra mesečno jer tako želim. Ekonomičan sam i skroman. Samo kažem da je ogroman greh imati vozilo koje više vredi od stambenog kontejnera a kamoli stana. Plus da bacaš pare na vozilo koje za 10 - 20 godina nema nikakvu vrednost. Plus zagađuje i ugrožava živote. Ja bih ukinuo i naftu i vozila. Osim autobusa, kamiona, kombija, hitne, policije. Ali bicikl kao jedino i glavno prevozno sredstvo po gradu. Nisam dvoličan, nisam kontradiktoran, nisam licemer. Uvek iskren i pošten do srži, čista duša. Anima Candida. I zauvek autentičan. Nemaš brige sa mnom. Ne moraš da sumnjaš u mene. Nije moguće da se pokvarim. Imam čast i obraz.
Ja pričam o materijalnim stvarima sa gnušanjem. Toliko mi nije bilo dobro kad sam video taj džip u jako siromašnoj sredini gde ljudi nemaju šta da jedu a on se parkira pred ulazom. Treba da mu se konfiskuje vozilo. Ovde narod da gleda takva kola i da se pita gde je pogrešio, zašto on ima toliko a oni nemaju, kao da je manje vredan. A taj što vozi se "snašao". Sigurno nije radom u trafici došao do toliko para za kola. Sramota. Čemer i jad. Duhovna i moralna sirotinja. Teški kompleksi, ego i seljanija. Što ne ide kod pravih bogataša. A ne ovde. Užas. Zato sam i postavio temu jer ne verujem.