Denni72
Zainteresovan član
- Poruka
- 190
Da li znate šta je rat i da li ste bili u ratu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala bogu da je takoVidim da ne znate šta je rat...
A ko ne zna?Da li znate šta je rat
Bombarovanje nije iskustvo rataImam samo iskustvo bombardovanja '99
Bombarovanje nije iskustvo rata

rise of nationsJel može Counter Strike i Call of Duty?![]()
Jesi li doziveo to,ili to onako pričaš?Rat je kad sa drugarom odes da se boris protiv neprijatelja, a ono pukne bomba pored vas, pa mu skupljas creva i delove tela i pokusavas da ga zakrpis, dok ga u ocajanju gledas kako ispusta dusu.
Nisam doziveo to na srecu, ali znam ljude koji jesu. I koga god znam da je bio u ratu, taj ne zeli da prica o tome. Jer nema nacina da se to opise.Jesi li doziveo to,ili to onako pričaš?
Da li znate šta je rat i da li ste bili u ratu?
Jesi li doziveo to,ili to onako pričašRat je kad sa drugarom odes da se boris protiv neprijatelja, a ono pukne bomba pored vas, pa mu skupljas creva i delove tela i pokusavas da ga zakrpis, dok ga u ocajanju gledas kako ispusta dusu.
Pa nista,da vidim samo ko znaZnam, bio sam.
I šta sa tim?
Kamo sreće da nikad nisam.Pa nista,da vidim samo ko zna
Bogati se bogate a siromasni daju svoju decu...eno ih veterani sad su neprijateljima ovoga rezima... Bio bi I ja da Sam im lego na rudu...Jos mi s kezi sps kadar u lice tebe cemo na Kosmet odma u pesadiju...prvo ti svoga sina glupacoDa li znate šta je rat i da li ste bili u ratu?

Da. Jer sam iz Bosne. Da ne ulazim u detalje, ja sam bila sa 20 god.tada odvojena od porodice, pa sam morala sve sama. Znalo je da se događa da nema sirene, pa ljudi ginu po ulicama, kad padaju granate, ali nekako navikneš se. Borba za preživljavanje pa živiš dan po dan i ne razmišljaš o smrti. Jer nemaš ništa, nema novca, hrane, osnovnih sredstava za život-prodavnice poluprazne, sve skupo. Šverc cvjeta po staroj narodnoj –“nekom rat a nekom brat”. Imala sam sreće pa sam našla posao, nema plate, al je bio obezbjeđen jedan obrok. Ručak, za današnji pojam obilja jako bijedan, al za nas tada ručak jako vrijedan. Povremeno humanitarni paketi sa hranom i sredstvima za higijenu. Za mene bi to bio praznik jer barem jedno vrijeme imaš doručak/večeru i zapravo neznam ni sama kako sam se snalazila za druge obroke. Znam samo da sam svega bila željna i stalno gladna. Najteže mi padalo ako se razbolim a nemam za lijekove-nekoliko puta sa posla me odvezla hitna jer sam se samo srušila.Da li znate šta je rat i da li ste bili u ratu?