DA LI VOLITE SEBE

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uh..postoje dani kad strasno volim i cenim sebe.

Kada volim to sto mi je nos nepravilan,sto slusam praistorijsku muziku,sto sam mozda suvise mirna i sto uzivam da budem sama sa sobom,i tad jako volim sebe i budem srecna sto sam bas takva kakva sam,takva rodjena...

a opet,dodju dani kad me to sve iritira i kad bih volela da nisam ovakva licnost kakva jesam,da sam komunikativnija,da me privlace neke druge stvari,i kad zelim da pobegnem od sebe ovakve. I mrzim sebe tim danima,jer je to ipak beg od sebe,od onog sto stvarno jesi.

alii opet,cesci su ovi prvi,jer sam prihvatila sebe onakvu kakva jesam....a promenama licnosti smatram to sto gledam da ispravim svoje mane ,a to moze biti samo pozitivna promena,nadgradnja sebe.

ja sam...onako...ravnodusna prema sebi :D :D hahah mada ako vec mora da se kaze, onda se ne volim....
naravno, niko nije savrsen....i ja sam daleko od toga....cudno je to, ali da mogu, ipak se nikad ne bih menjala...ni u fizickom a pogotovo ne u psihickom smislu....:) :) :) :)

Volim se. Osecam se kao Rodzer Federer. Covek je hteo da napusti tenis posle Australian Open-a a na svoje veliko iznenadjenje usledilo je osvajanje Roland Garros-a i jos jednog Wimbledon-a. Tako i kod mene. Jula meseca sam mislio da sanjarim i da je vreme da promenim nesto znacajno kod sebe. Nakon sto sam ostao bez posla mislio sam da su moji novi planovi samo jos jedan proizvod pocetnicke i slepe ambicije i da od toga nece biti nista. No, na moje veliko iznenadjenje stvari sasvim drugacije ispale, toliko lepo ispale da ljepse ne mogu biti.

(pusta vodu)

Poslednja izmena:
Kakvi repliji , covece,a mislila sam da je moj ego kao kuca.
Nema veze, ego je dobar, jos je bolji osecaj kad slomite sagovornikov ego, Tad tako dobro nahranite svoj... mogucnost da se zakaci inferioran kompleks maltene ne postoji.
A i dobra stvar je sto narcisi ne pricamo o drugim ljudima, to je lepo.

Kakvi repliji , covece,a mislila sam da je moj ego kao kuca.
Nema veze, ego je dobar, jos je bolji osecaj kad slomite sagovornikov ego, Tad tako dobro nahranite svoj... mogucnost da se zakaci inferioran kompleks maltene ne postoji.
A i dobra stvar je sto narcisi ne pricamo o drugim ljudima, to je lepo.

eh klinčić
ja sam ogroman egocentrik
a opet ogovaram ko nenormalna,i to sve žive
niko ne ostane pošteđen
a onda se vratim na sebe,moju omiljenu temu

jedino što kod sebe ne volim je fizički izgled,al trudim se da ne mislim o tome

Back