zeksiv
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Volim....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li volite sebe, u fizickom smislu, u smislu ko ste, kakvi ste, tj, kakva ste osoba postali i da li vam je drago sto ste takvi kakvi jeste, ili biste zeleli da menjate nesto...![]()
hmmm...u fizickom slislu....?? po nekad da....ali to je bas retkost.....u vecini slucajeva mi dodje da porazbijam sva ogledala.....inace 5......mada se ne bih menjala.....a u psihickom smislu....hmm...jedino mi smeta sto ne volim sebe....a ostalo je ok...ko mene razume...hahahah inace...drago mi je sto sam ovakva kakva jesam....
![]()

...Ali naravno trudim se da promenim neke stvari jer kada bih mislila da sam savrsena onda se ne bih trudila da popravim ono sto zaista treba i sto je ocigledno da nije dobro - jer niko nije savrsen...Da li volite sebe, u fizickom smislu, u smislu ko ste, kakvi ste, tj, kakva ste osoba postali i da li vam je drago sto ste takvi kakvi jeste, ili biste zeleli da menjate nesto...![]()

Ja volim sebe,i fizicki a i psihicki sam stabilna osoba...dosta smirena (neki bi rekli cak i previse,jako me je tesko iznervirati,i kada se naljutim ili iznerviram to bude vrlo ''blago'' i kratko traje)..sto bi se reklo ''imam konjske zivce''...sto nije ni cudno,bik sam u horoskopu......Ali naravno trudim se da promenim neke stvari jer kada bih mislila da sam savrsena onda se ne bih trudila da popravim ono sto zaista treba i sto je ocigledno da nije dobro - jer niko nije savrsen...
Volim sebe. Volim ono sto jesam, ono kakva sam postala, i veoma sam zadovoljna sobom u fizickom smislu.
Ne bih menjala, zasad, apsolutno nista. Znam da zvuci pateticno, ali stvarno: ako ne volite sebe nece vas ni drugi postovati. Na vreme treba prihvatiti sebe, svoje zelje, potrebe, nedostatke i vrline, i nositi se sa njima na najbolji nacin.![]()

ja obozavam sebe[/QUOT
To je stav!![]()
Slazem se...Volim sebe. Volim ono sto jesam, ono kakva sam postala, i veoma sam zadovoljna sobom u fizickom smislu.
Ne bih menjala, zasad, apsolutno nista. Znam da zvuci pateticno, ali stvarno: ako ne volite sebe nece vas ni drugi postovati. Na vreme treba prihvatiti sebe, svoje zelje, potrebe, nedostatke i vrline, i nositi se sa njima na najbolji nacin.![]()

Da li volite sebe, u fizickom smislu, u smislu ko ste, kakvi ste, tj, kakva ste osoba postali i da li vam je drago sto ste takvi kakvi jeste, ili biste zeleli da menjate nesto...![]()

Šta se slažeš?Slazem se...![]()