Da li volite Kraljevo?

• Začetnik teme Začetnik teme Kraljevo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Milica BG:
sto lazes kad si poceo da ga jedes, eno ti ispred zgrade tona staklene vune, nemoj da lazes ovaj narod :-) sta ima po kraljevu celavi? jel ti lepo? aj pozdravi tamo damira i marka crnca ako naletis na njega...

Fino je. Ima dosta snega, sto mi se svidja, ima i labudova, a s vremena na vreme svratim kod caleta na pos'o, na tanjir cementa. Sve u svemu: nije lose.

uh, da posto je tema o tome da li se voli kraljevo, e pa ja ga najvise volim leti kad je divno i toplo i mozes svuda da setas, ali je poseban trip kad sneg prekrije ceo grad, pa je sve belo i cisto i trg je ceo beo i ... i... trip i parkovi beli i dvaes santima snega i puste ulice...

da, stvarno... volimo kraljevo?
ne volimo kraljevo?
volimo kraljevo, ali ne volimo komentare forumaša?
volimo komentare forumaša, ali ne volimo kraljevo?

ja prva volim kraljevo, iako sam često kenjkava i sve mi smeta.
ali volim kraljevo, posebno zimi, ali kada je sve belo, ne kada je bljuzgavica.
i kraljevčani/kraljevčanke su superiška, ali oni su najbolji leti, kada su svi veseli&golišavi.
i ne vidim da bi bilo čiji komentar mogao to da izmeni.

postao sam potpuno indiferentan prema mestu u kojem živim. (naravno, diskutovali smo ranije kako mesto čine ljudi, da ono ne egzistira samo za sebe.) mogao bih da živim bilo gde isto tako kao što živim i ovde. samo ovaj krov nad glavom me čini meštaninom, ništa više. da su mi roditelji bili lopovi 70-ih godina XX veka, možda bih imao kuću na još nekom mestu, pa bih onda bio građanin više gradova... i to bi bilo super... ovako, vezuje te dom, a opet dom je tamo gde je srce, a srce ide za stomakom, a stomak za hranom...

I ljudi su civilizovani, kulturni. Kraljevo je jedan od retkih gradova koji ne karakterise primitivizam. U prolazu mozes sresti ljude nesvakidasnjih, tradicionalnih vrednosti koje nestaju, a koje su Srbi nekad imali.

evo, pozitivnost, crno na belo. i posle neko neka kaze...

mnogo lepa tema, sa mnogo interesantnih odgovora do 50 i nekog posta, kada su se pojavili neki nickovi i ubili temu, i ubili ljude... i posle kazu, sto je forum puk'o i gde su ljudi... pa, vi ste ih oterali...

Back