Da li volite Kraljevo?

• Začetnik teme Začetnik teme Kraljevo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kraljevo jeste extra grad ali ponekad mozes(dobro ne ponekad to se desava veoma cesto) da se smoris za olimpisku medalju.Ali sve u svemu Kraljevo je extra grad u kome uz dobro drustvo mozes da se provedes super.Pozdrav za sve sugradjene a i shire.
Peace people :D

SVETLANA1979:
I ljudi su civilizovani, kulturni. Kraljevo je jedan od retkih gradova koji ne karakterise primitivizam. U prolazu mozes sresti ljude nesvakidasnjih, tradicionalnih vrednosti koje nestaju, a koje su Srbi nekad imali.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
samo mali primer : pljuvanje po ulici, :roll: dovikivanje na ulici, :roll: :roll: guranje u redovima, unistavanje ziv.prostora, gomile smeca na svakom koraku, nepismenost, neodmerenost u svakom pogledu, prostakluk, ...... za tebe predstavljaju civilizovan, kulturan grad koji ne karakterise primitivizam ?????? :!: :?: :!: :?:

blago tebi

Naravno da ga volim iz sveg srca ali me ova cinjenica ne sprecava da sagledam realno stanje. Grad je pun: narkomana i alkosa (dobro znam sta to znaci), fasista, turbo cobana, alternativno porskalih klinaca (mtv kids: "mislim da sam uhvatio boga za jaja ako ne slusam narodnjake"), nesposobnih gradskih vlasti, malicioznog svestenstva, senilnih i matorih *********, nepismenih jajara na funkcijama koje ne znaju cemu sluze a znaju da zgrcu pare i ostale stoke koju gledam svaki dan gde god da odem.

Back