Da li volite Kraljevo?

• Začetnik teme Začetnik teme Kraljevo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...e naravno da ga volim iako nemam gde da izadjem iako je sve trulo,iako je pun sponzorusha,iako nema ni jedan hiphop club,iako jedva chekam da odpalim u neki dr.grad gde ima vishe deshavanje itd....ali VOLIM GA ...i extra mi nedostaje kad nisam tu... :roll:

@ bie
~~~ :lol: ~~~

Sada ima snega i grad je lep....
Volim Kv, ali ne volim ljude u Kv-u....
Sada mi je relativno ok. Mislim Kraljevo je zasluzno za moje ponasanje. Naucila sam da se u zivotu oslanjam samo na sebe i da nikada ne odustajem od svojih stavova. Nekoga kv slomi, a nekoga ocelici.
Mislim da je Fanatic lepo rekao....kada odem necu nesto mnogo zaliti.......ma necu zaliti uopste....

Majesty Of The Nightsky:
@ bie
~~~ :lol: ~~~

Sada ima snega i grad je lep....
Volim Kv, ali ne volim ljude u Kv-u....
Sada mi je relativno ok. Mislim Kraljevo je zasluzno za moje ponasanje. Naucila sam da se u zivotu oslanjam samo na sebe i da nikada ne odustajem od svojih stavova. Nekoga kv slomi, a nekoga ocelici.
Mislim da je Fanatic lepo rekao....kada odem necu nesto mnogo zaliti.......ma necu zaliti uopste....
ja sam mlogo srecna isto i da, ima dobrih ;ljudi ali su mnnnooogo retki!

imala sam srecje pa sam njima okruzhena :) volim ovaj grad, mozhda je mali , mozhda je dosadan, mozhda mi sva najbolja mesta zatvaraju, mozhda mogu samo da se smrzavam u parku ili negde na putu do nekih ljudi, mozhda se ponekad i razocharam, ali kraljevo je lep grad,shetnje preko dana volim , inspirishu me, volim njegove parkove, volim kad se skupljamo, ma sve volim. mislim da je dosadno samo onima koji ne znaju shta cje sa sobom i koji ne znaju svoje vreme da iskoriste najbolje shto mogu:) KREATIVNOST JE BITNA :)kreativnost zhivljenja ma gde da si
da li cje mi nedostajati, mozhda, ako budem sebi dala vremena da mi bilo shta nedostaje, mnogo volim promene :)

Ovaj grad me IZLUDJUJE!!!! Ponekad NE mogu bez kv-a, bg-a, i nasih ljudi.....ali zato se desi da mi se ZGADI kad pocne da me drma nostalgija i kada citam neke vase postove, koji mi deluju tako fake!! Prosto me zaboli glava!

Svi nesto saaaaaaaaaaaamo s3ru, glume, prave se da spadaju u neke high g's.....jaaaaaaao, jaaaaaaaaooooo.....zaista!!!!.....okret***

Mogu fantasticno da se provedem i da sve bude naj naj....i da cekam 10 pisljivih meseci da dodjem kuci......ali zato kada me dotucete nekim debiolnostima i njanjavim topicima.....grrrrrrrrrr

....eto, doslo mi da izjavim svoje misljenje.....veceras sam jako angry...

Back