Da li vjerujete u medjunacionalnu i medjuvjersku ljubav partnera?

Ako neko nekog zaista voli onda nece biti problema pa makar jedan dolazi iz pakla a drugi iz samog raja,
a to sto se neko uzima iz interesa to nije moj problem, nek okusi malo gorke plodove svog neznanja pa malo nesto i nauci u zivotu :)

golub nemozhe da promijeni perije i da postane papiga ona vazda ostaje golub

i zashto da golub legne u krevet sa machkom? to nikad netje i nemozhe biti

priroda ti je odredila i to si sto si i drzhi se svog a mani se tucheg

Mislim da bi uslovno reći najpraktičnije bilo da mi žena bude Srpkinja ili bar pravoslavka. Nisam ne znam kako religiozan ali želim vjenčanje u crkvi,želim da mi djeca budu krštena u pravoslavnoj crkvi,da nastavim da slavim krsnu slavu. Koliko bi neka katolkinja ili muslimanka bila spremna to da prihvati pitanje je. A nisam čovjek koji bi tražio od cure da se odrekne svoje vjere i nacije. Naravno nikad ne reci nikad. Ko zna s kim ću završiti :D

Crnkinje i azijske zenke mi se nikako ne dopadaju, ne privlace me uopste. Albanku necu jer ne volim bas Albance zbog KiM-a, ali ih ne mrzim sad da hocu da se bijem sa njima i ratujem, nego ih ne volim.
Sto se tice vere, ne mrzim nikog druge vere, muslimani su mi cak i ok jednim delom, ali opet kazem ne bi se slagali. Mozda bi to trajalo mesec-dva, kao neka veza, ali od braka nema nista.

Brate dovde si rekao sve isto sto bih i ja. Samo ja nisam religiozan. I hteo bih da se ozenim bas.

Back