- Poruka
- 50.621
Najlepše je kada mi on sve svuče.Najlakše
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U većini, ne u svim. A ja ne znam za mešovitu saunu u Srbiji u kojoje se ljudi skroz skidajuu vecini sauna su ljudi goli
a ovo za kupanje se slazem u potpunosti![]()
Sedneš na peškir ili na kamenAli nije lepše kad posle sedneš na plaži u pesak.![]()
U Švedskoj su saune uglavnom "unisex". I žene i muškarci su goli.U većini, ne u svim. A ja ne znam za mešovitu saunu u Srbiji u kojoje se ljudi skroz skidaju
Zamislio sam tu scenuA ne volim ti ja taj tverk. Pocne da mesa i peva: u ga cha ka uga uga.
Jel da da je bolje od tverka?Zamislio sam tu scenu![]()
I ovde.U Švedskoj su saune uglavnom "unisex". I žene i muškarci su goli.
I ovde.
Ali u Srbiji nisu. A najjače je na Banjici, ideš u saunu u kupaćim gaćama.
U sauni 80 stepeni, a na gaćama piše "prati na 30 stepeni"
NaravnoJel da da je bolje od tverka?
Pa to. Cush da mo tverkuje...Naravno![]()
Nechu u Medhedzhe.Ne kao sto sam vec napisala,volim da se dugo gledam gola poslije tusiranja ili kad sam na pustoj plazi di ima jos recimo 2-3 para golih, joj volim biti tako gola i plivati u moru divota.Ne bi se skinula nikad gola di su dica e to nema sanse nikakve
I ja bih voleo da te dugo gledam golu posle tuširanja.Ne kao sto sam vec napisala,volim da se dugo gledam gola poslije tusiranja ili kad sam na pustoj plazi di ima jos recimo 2-3 para golih, joj volim biti tako gola i plivati u moru divota.Ne bi se skinula nikad gola di su dica e to nema sanse nikakve
U većini, ne u svim. A ja ne znam za mešovitu saunu u Srbiji u kojoje se ljudi skroz skidaju
I svi goli?
I desi li se da se nekome digne?
A kako znas da se nekome poludigao?naravno da se ponekad dogodi neko poludizanje, vidi se ali ne skace bas onako kao inace
ima u sauni jedan bazen s prilicno hladnom vodom (gotovo u svim vecim saunama) pa onda kada se nekome probude osjetila obicno skoci u taj bazen i pliva
a sad, ako je netko za zezanciju onda zena moze sjesti na rub bazena, onako jednu nogu presavije u koljenu, drugu ispruzi i umoci u bazen pa... tipovi malo duze plivaju u ladnoj vodi
![]()
Meni ta sauna deluje kao zasca tortura. Prvo se kontrolises unutra da je kao sve cool, svi smo ok, pa kad procveta onda pravac u hladan bazen. Najbolje da ponese neku batinu da ga izudara za nauk. Bad dog bad bad.