- Poruka
- 5.750
Ajd da idimo, najmocniji covek na svetu i normalni ljudi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da haha, mozes ds izmenis?Nisi dobro postavio temu. Trebalo je:
Ako jedan već mora da te kresne, dal bi radije Zelenskog, Trampa ili Putina?
Ne mogu, ne gazdujem ovde, ali zato možeš ti. Imaš 15 minuta od otvaranja da promenišda haha, mozes ds izmenis?
a kasno , nema veze bice zanimljivo svakakoNe mogu, ne gazdujem ovde, ali zato možeš ti. Imaš 15 minuta od otvaranja da promeniš
Nisi dobro postavio temu. Trebalo je:
Ako jedan već mora da te kresne, dal bi radije Zelenskog, Trampa ili Putina?
Kao kad mi meni ponudila gospodja Kalas da spavam s njom. Bih. Za dobro Srbije.Ajd da idimo, najmocniji covek na svetu i normalni ljudi
iliti skulpture...piše se biste
Јеси ли је питао?Kao kad mi meni ponudila gospodja Kalas da spavam s njom. Bih. Za dobro Srbije.
Pogledajte prilog 1715167
Stara je bila i Medlin Olbrajt pa je Velja Ilić pristao da se žrtvuje.Ne bih. Ne zato što je Putin nego zato što je stari čovek.
Božemiprosti, prije bi i s Putinom u krevet nego s tom štovateljicom Belzebuba.Stara je bila i Medlin Olbrajt pa je Velja Ilić pristao da se žrtvuje.
FujKao kad mi meni ponudila gospodja Kalas da spavam s njom. Bih. Za dobro Srbije.
Pogledajte prilog 1715167
Ne bi valjda pre sa njom nego sa Bacuskom Vladimirom VladimirovicemKalasova je opasna kurolomka.
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/ХетеросексуалностNe bi valjda pre sa njom nego sa Bacuskom Vladimirom Vladimirovicem![]()
Nije on najmocnijiAjd da idimo, najmocniji covek na svetu i normalni ljudi
Luka, Putin i pre ovog svog fijaska sa Ukrajinom nije bio najmoćniji čovek na svetu.. a sad je toliki kal svojoj zemlji napravio da sve i da sutra siđe s trona bogotac štetu ne bi mogao da umanji..Ajd da idimo, najmocniji covek na svetu i normalni ljudi
Mislim da bi najzabavnije bilo sa drugom Narandžastim.. ne znam, ali evo smejem se i dok pišem.. mislim da bi se zezali u krevetu.Ako jedan već mora da te kresne, dal bi radije Zelenskog, Trampa ili Putina?
Ijaooo.. nadam se da je ironija.. pa 'de ovu matoru.. ko kuvana noga je..Kao kad mi meni ponudila gospodja Kalas da spavam s njom. Bih. Za dobro Srbije.
Ahahaha..Božemiprosti, prije bi i s Putinom u krevet nego s tom štovateljicom Belzebuba.
Moji banovi tu na forumu zbog širenja mržnje, rasizma, homofobije, islamofobije, antisemitizma govore za sebe, ali da moram birati između Putkea i te baba vještice, propederisao bih se pa gdje puklo da puklo.Ahahaha..
Razumem.. i ja bih pre sa Marijom Zaharovom nego sa Orbanom.. bar bi se pošteno uroljale posle..![]()