Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.272
Ma lako se vama zezati, nije vas naružio na rano jutro, evo još drhtim što od straha što od..ovo je stvarno sweet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma lako se vama zezati, nije vas naružio na rano jutro, evo još drhtim što od straha što od..ovo je stvarno sweet
Ma lako se vama zezati, nije vas naružio na rano jutro, evo još drhtim što od straha što od..![]()
))Bolje hodat plocnikom nego blatnjavim seoskim putem. Rijeci moje pokojne none kada je ugledala asfalt.Put do pakla je popločan dobrim namjerama, kaćeš više naučiti![]()
Ma lako se vama zezati, nije vas naružio na rano jutro, evo još drhtim što od straha što od..![]()
Zao mi je. Svi znamo da se u backstejdžu odvija ono najgore i najljepsea gde to? kad to?
ako je nervozan zavrti mu mozak kako to samo zhensko ume i zna
))

Neka, ima loš dan, a zavrtiću mu kad se bude najmanje nadao hahaa gde to? kad to?
ako je nervozan zavrti mu mozak kako to samo zhensko ume i zna
))
Zao mi je. Svi znamo da se u backstejdžu odvija ono najgore i najljepse![]()

Ma pusti je, flerta.Definiši
![]()
Prijavicu je onoj njenoj zaposlenoj.. onakvu ljubav je razbucala.. iz ciste ljubomore..Ma pusti je, flerta.
Za backstejđDefiniši
![]()
))))Nisu više tuPrijavicu je onoj njenoj zaposlenoj.. onakvu ljubav je razbucala.. iz ciste ljubomore..
)Jok i nije cula si iza zavese sve sta se desavalo u prosecenijumuNisu više tu
Ali čujem da su i dalje u ljubavi
Nije ljubomora)
Jok i nije cula si iza zavese sve sta se desavalo u prosecenijumu
Glasam za ljubav kakav posao kakva sefica kakvi bakraci..ja sam rasparchala
na kraju sam lepo rekla sve najljepshe , mnogo sretje i uspeha i njoj i njemu
fer sa moje strane
a shto to tebe toliko pogadja !?
da nisi imao slichnu prichu!?
Glasam za ljubav kakav posao kakva sefica kakvi bakraci..
Zato sto si u proslom zivotu bila ti u toj poziciji pa te univerzum tera da shvatis kako je to sa obe strane radi licnog iskustva i napretka u tvom duhovnom razvoju odnosno smislupa slushaj ali nije trebala da ga uvuche ovde u firumu mogla je lepo retji "ti sebi nadji drugi posao nemoj aplicirati ovde"
i uredu
a shto bash i netju da oprostim je chinjenica shto je mene petljala u lazhi koje je servirala muzhu
kao mora raditi ( aja da to potvrdim) a ona je ustvari bila na hrpi sa njim a meni je rekla da ide gledati stanove
a shto ja to uopshte tebi pishem i chak se pravdam!?

Zato sto si u proslom zivotu bila ti u toj poziciji pa te univerzum tera da shvatis kako je to sa obe strane radi licnog iskustva i napretka u tvom duhovnom razvoju odnosno smislu
to samo ti mozes niko drugi za tebeja se iskreno nadam da nema proslog niti buducheg zhivota , ovaj mi je trenutno survival camp
pa nebi ponavljala , ako je ikako mogutje nek me isortiraju

ako na krstarici ne pokažem svoju pamet nigde neću hahaNe znam cemu tako plitak odgovor na zadatu temu.
Mozda da bi izgledala pametno, ne znam.
Evo, ti si udata, pa nam reci, sta kod tvog muza nije isto, kao u boldovanom tekstu.
Ne kazem ja da si ga ti birala zbog toga, verovatno covek ima jos sijaset dobrih osobina, i nekoliko losih.
Ali svesti neke kriterijume, koje svi podsvesno imamo u manjoj ili većoj meri, na šoping listu, je u krajnjoj meri, smešno.
Neka, ima loš dan, a zavrtiću mu kad se bude najmanje nadao haha

Nemoguće je navesti sve kriterijume, koje svi ljudi ovoga sveta traže.ako na krstarici ne pokažem svoju pamet nigde neću haha
sad za plitkoću izvini, ja sam ovde od 2014, dala sam sijaset odgovora na istu temu.
ovo
,,devojka/žena niskog rasta, trazi visokog muškarca
- krupniji muškarac, traži fit devojku/ženu
- osoba srednjeg obrazovanja, traži partnera sa visokim obrazovanjem
- osoba niskih primanja, traži partnera visokih primanja
- devojka/zena sa decom, trazi partnera bez dece (ovo postoji i kod muskaraca, ali u mnogo manjem obimu),,
zvuči kao nečiji fetiš za kratkoročnu zabavu.
zato ti napisah da je preturanje po korpama sa discount krpama ustvari ekvivalent ovim zahtevima, obraduješ se što si za male pare dobio pantalone a kod kuće shvatiš da su ti nogavice prekratke…
ne znam kako da dubokoumno odgovorim na ova proseravanja bez ikakve logike…..
koto je dala fini osvrt na te čuvene kriterijume sa kojima se razbacujete po krsti svi redom
kriterijum imas valjda kada kupujes nekretninu kola ili neku mrtvu prirodu.
kada hoćeš osobu pored sebe, partnera i saveznika za zajednički život prvi korak ka trazenju ne bi trebalo da zvuči ovako škrto kao kupoprodajna transakcija.
to se i ja pitam, zašto bi neko hteo da uprosti medjuljudski odnos na ovako sveden način i apostrofira fizičke karakteristike i imovno stanje u odnosu na ljubav i poštovanje i čitavu mrežu raznih senzibiliteta koji se stvaraju medju partnerimaNemoguće je navesti sve kriterijume, koje svi ljudi ovoga sveta traže.
Ovi kriterijumi nisu nikakva kupoprodajna transakcija, već realnost koju većina ljudi neće dobrovoljno da prizna. Verovatno, zato sto se u određenoj meri dešavaju podsvesno kod nekih ljudi.
Evo ja cu ti napisati dva kriterijuma koja većina žena gleda, pa neka je partner za zajednicki zivot najbolji na svetu.
Prvi ti je da 90% žena, i tu sam velikodušan, neće izabrati za životnog partnera osobu nižu od sebe.
Drugi je, da ako planirate zajednicki zivot i porodicu (tu se ne ubrajaju usputne veze), partner mora da zarađuje više od Vas.
Evo ti, i ostale zene, neka odgovore, za ova dva kriterijuma, da li su u zivotu birale tako ili drugacije?
I naravno ovo je uproscavanje. Mnogo toga se treba poklopiti, da bi se dvoje ljudi medjusobno izabrale.
Ja sam sapioseksualka, baš me briga koliko je visok.Nemoguće je navesti sve kriterijume, koje svi ljudi ovoga sveta traže.
Ovi kriterijumi nisu nikakva kupoprodajna transakcija, već realnost koju većina ljudi neće dobrovoljno da prizna. Verovatno, zato sto se u određenoj meri dešavaju podsvesno kod nekih ljudi.
Evo ja cu ti napisati dva kriterijuma koja većina žena gleda, pa neka je partner za zajednicki zivot najbolji na svetu.
Prvi ti je da 90% žena, i tu sam velikodušan, neće izabrati za životnog partnera osobu nižu od sebe.
Drugi je, da ako planirate zajednicki zivot i porodicu (tu se ne ubrajaju usputne veze), partner mora da zarađuje više od Vas.
Evo ti, i ostale zene, neka odgovore, za ova dva kriterijuma, da li su u zivotu birale tako ili drugacije?
I naravno ovo je uproscavanje. Mnogo toga se treba poklopiti, da bi se dvoje ljudi medjusobno izabrale.