Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Zar nije dosadno kad su previse slicni?Samo je to najveci zaheb. Kad je nesto suprotno to odmah vidis, kada nesto deluje slicno, a ispostavi se da bas i nije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nije dosadno kad su previse slicni?Samo je to najveci zaheb. Kad je nesto suprotno to odmah vidis, kada nesto deluje slicno, a ispostavi se da bas i nije.

Slika kopirana s drugog posta.
Sad ce @tab503 da te preimenuje u Amora dok trepnesI dok se udaljavala u leprsavoj ljetnoj haljinici, ja sam ostao lezati u prasini
Moglo bi proc kao tragedija
Nisam znao da vas je dvije. Iznenadenje.Ne trazimo previse, vec neki ne umeju da pruze nista
Jedna dobra ko leb i jedna loša ko vragNisam znao da vas je dvije. Iznenadenje.
Dobra mi je potrebna. Leb izbacujem, a vrag sam sam pa mi ne treba drugiJedna dobra ko leb i jedna loša ko vrag

Kad sam se ja nudila heheheDobra mi je potrebna. Leb izbacujem, a vrag sam sam pa mi ne treba drugi![]()
Nisam ni mislio da se nudis. Ti se samo prikazujes kroz slikeKad sam se ja nudila hehehe

I to cu da ukinem.Nisam ni mislio da se nudis. Ti se samo prikazujes kroz slike![]()
Neki kriterijum moras postaviti da bi filtrirao ponude, ako ih ima previse; ako ih nema uopste, ili vrlo malo, menjas kriterijumDa li tražimo previše tj. da li su nam kriterijumi previše visoki kada tražimo partnera za vezu?
Navešću nekoliko primera:
- devojka/žena niskog rasta, trazi visokog muškarca
- krupniji muškarac, traži fit devojku/ženu
- osoba srednjeg obrazovanja, traži partnera sa visokim obrazovanjem
- osoba niskih primanja, traži partnera visokih primanja
- devojka/zena sa decom, trazi partnera bez dece (ovo postoji i kod muskaraca, ali u mnogo manjem obimu)
I dva lična primera:
- na aplikaciji za upoznavanje devojka/žena me priupitala da li živim sam, da li imam svoj auto, gde radim,
a sama je razvedena sa detetom, živi sa roditeljima, trenutno nezaposlena
- takođe na aplikaciji za upoznavanje devojka/žena mi kaže da bi sa mnom samo ozbiljno, a pritom se nijednom nismo videli...
Kako vi gledate na sve ovo?
Koji su vaši kriterijumi, i da li su realni ili ste malčice preterali?
Da li ste spremni na kompromise u vezi svojih kriterijuma, kako biste eventualno dali šansu nekoj novoj vezi?

The following is an actually ad found in the personals section of the Canberra Times newspaper in Australia.
Wanted: A tall well-built woman with good
reputation, who can cook frogs
legs, who appreciates a good fuc-
schia garden, classic music and tal-
king without getting too serious.
Interested? Then please only read
lines 1, 3 and 5. Still interested?
Call me at ..... xxxx-xxxx
Sretno u nastavku vjezbanja.I to cu da ukinem.
Mislim da je vreme da odmorim od foruma
Malo i književnosti, nemoj samo ove seks teme, ne valja toliko!

Da li tražimo previše tj. da li su nam kriterijumi previše visoki kada tražimo partnera za vezu?
- devojka/zena sa decom, trazi partnera bez dece (ovo postoji i kod muskaraca, ali u mnogo manjem obimu)
I dva lična primera:
- na aplikaciji za upoznavanje devojka/žena me priupitala da li živim sam, da li imam svoj auto, gde radim,
- takođe na aplikaciji za upoznavanje devojka/žena mi kaže da bi sa mnom samo ozbiljno, a pritom se nijednom nismo videli...
Pogledajte prilog 1186301
Da li ste spremni na kompromise u vezi svojih kriterijuma, kako biste eventualno dali šansu nekoj novoj vezi?
imaš u nekim buticima one velike korpe sa garderobom u vreme sniženja kada svaka stvar košta isto.Da li tražimo previše tj. da li su nam kriterijumi previše visoki kada tražimo partnera za vezu?
I dva lična primera:

Tako je, to su lični oglasi i aplikacije za upoznavanje.. Pfujimaš u nekim buticima one velike korpe sa garderobom u vreme sniženja kada svaka stvar košta isto.
ova potraga za odgovarajućim partnerom mi liči na preturanje po korpama na kojima piše discount, uprkos preciznim kriterijumima.
stvarno ne znam zasto![]()
Silver je dečakТо што си ти овде питала

Будимо реални, ми смо немогућеbudimo realni, ocekujmo nemoguce.

Будимо реални, ми смо немогуће![]()