Da li tražimo previše?

I onda se pitam cemu sve to. :mrgreen: Slika kopirana s drugog posta.

Image

Da li tražimo previše tj. da li su nam kriterijumi previše visoki kada tražimo partnera za vezu?

Navešću nekoliko primera:

- devojka/žena niskog rasta, trazi visokog muškarca
- krupniji muškarac, traži fit devojku/ženu
- osoba srednjeg obrazovanja, traži partnera sa visokim obrazovanjem
- osoba niskih primanja, traži partnera visokih primanja
- devojka/zena sa decom, trazi partnera bez dece (ovo postoji i kod muskaraca, ali u mnogo manjem obimu)

I dva lična primera:

- na aplikaciji za upoznavanje devojka/žena me priupitala da li živim sam, da li imam svoj auto, gde radim,
a sama je razvedena sa detetom, živi sa roditeljima, trenutno nezaposlena
- takođe na aplikaciji za upoznavanje devojka/žena mi kaže da bi sa mnom samo ozbiljno, a pritom se nijednom nismo videli...

Kako vi gledate na sve ovo?
Koji su vaši kriterijumi, i da li su realni ili ste malčice preterali?
Da li ste spremni na kompromise u vezi svojih kriterijuma, kako biste eventualno dali šansu nekoj novoj vezi?
Neki kriterijum moras postaviti da bi filtrirao ponude, ako ih ima previse; ako ih nema uopste, ili vrlo malo, menjas kriterijum :)

The following is an actually ad found in the personals section of the Canberra Times newspaper in Australia.

Wanted: A tall well-built woman with good
reputation, who can cook frogs
legs, who appreciates a good fuc-
schia garden, classic music and tal-
king without getting too serious.

Interested? Then please only read
lines 1, 3 and 5. Still interested?
Call me at ..... xxxx-xxxx

"Aplikacija za upoznavanje"....lepo pise i zahteva od korisnika da se izjasni sta trazi.
Svakako da u zivotu nije ni blizu toga....a realno, predrasude prave velike stete....a predrasude nastaju kao licno iskustvo, kao tudje iskustvo, kao izmisljeno iskustvo, kao zajebancija itd. Predrasude su te koje devojci kvare srecu...jos ako je ostecena, pa ne kontrolise ono sto prica ili pise....eto belaja za sve pare....

Da li tražimo previše tj. da li su nam kriterijumi previše visoki kada tražimo partnera za vezu?

- devojka/zena sa decom, trazi partnera bez dece (ovo postoji i kod muskaraca, ali u mnogo manjem obimu)

I dva lična primera:

- na aplikaciji za upoznavanje devojka/žena me priupitala da li živim sam, da li imam svoj auto, gde radim,
- takođe na aplikaciji za upoznavanje devojka/žena mi kaže da bi sa mnom samo ozbiljno, a pritom se nijednom nismo videli...

Pogledajte prilog 1186301

Da li ste spremni na kompromise u vezi svojih kriterijuma, kako biste eventualno dali šansu nekoj novoj vezi?

Тражење превише и превисока мерила....па јел ви то купујете стан, кола....или желите особу у коју ћете се заљубити и коју ћете волети?!
То што си ти овде питала, поптуно одговара опису потраге за некретнином или возилом.
А не за људским бићем.

I dva lična primera:

imaš u nekim buticima one velike korpe sa garderobom u vreme sniženja kada svaka stvar košta isto.
ova potraga za odgovarajućim partnerom mi liči na preturanje po korpama na kojima piše discount, uprkos preciznim kriterijumima.
stvarno ne znam zasto :lol:

imaš u nekim buticima one velike korpe sa garderobom u vreme sniženja kada svaka stvar košta isto.
ova potraga za odgovarajućim partnerom mi liči na preturanje po korpama na kojima piše discount, uprkos preciznim kriterijumima.
stvarno ne znam zasto :lol:
Tako je, to su lični oglasi i aplikacije za upoznavanje.. Pfuj

Back