Da li tražimo previše?

Tako je, to su lični oglasi i aplikacije za upoznavanje.. Pfuj
Da, da.
360734_34.jpg

Da li tražimo previše tj. da li su nam kriterijumi previše visoki kada tražimo partnera za vezu?

Navešću nekoliko primera:

- devojka/žena niskog rasta, trazi visokog muškarca
- krupniji muškarac, traži fit devojku/ženu
- osoba srednjeg obrazovanja, traži partnera sa visokim obrazovanjem
- osoba niskih primanja, traži partnera visokih primanja
- devojka/zena sa decom, trazi partnera bez dece (ovo postoji i kod muskaraca, ali u mnogo manjem obimu)

I dva lična primera:

- na aplikaciji za upoznavanje devojka/žena me priupitala da li živim sam, da li imam svoj auto, gde radim,
a sama je razvedena sa detetom, živi sa roditeljima, trenutno nezaposlena
- takođe na aplikaciji za upoznavanje devojka/žena mi kaže da bi sa mnom samo ozbiljno, a pritom se nijednom nismo videli...

Pogledajte prilog 1186301

Kako vi gledate na sve ovo?
Koji su vaši kriterijumi, i da li su realni ili ste malčice preterali?
Da li ste spremni na kompromise u vezi svojih kriterijuma, kako biste eventualno dali šansu nekoj novoj vezi?

Čovek mora da ima neke kriterijume ispod kojih ne sme da ide. Kako po pitanju izgleda, kako po pitanju karaktera tako i po pitanju socijalno ekonomske situacije.

S druge strane, ako su ti kriterijumi previsoki, onda treba biti spreman na samovanje.
Dugo, dugo vremena. :lol:

a urnebesni ste s tim kriterijumima:))
to ko neka trgovina, m?
ok, mogu da kontam da imas kriterijm s kim radjas decu, to je npr ok
ali u koga ces da se zaljubis, pa na to nemas uticaj ich
kakav crni kriterijum.
svasta.
podsvesno verovatno imaju neki mehanizmi, ono ja sam skontala da se nikad nisam zaljubila u nekog glupog.npr.

Imaju mehanizmi. Ko želi da prizna.
Nije ljubav slepa jer ljubav nije sama svoj gazda.
Mozak drži ljubav zauzdanu.
Za uši. :p

Imaju mehanizmi. Ko želi da prizna.
Nije ljubav slepa jer ljubav nije sama svoj gazda.
Mozak drži ljubav zauzdanu.
Za uši. :p
pazi.
kad kazes da imas kriterijum, onda to znaci da tvrdis da se neces zaljubiti u nekog jer: ..popuni prazno..:)
a ne mozes da tvrdis, jer ne vladas time. mozes samo da konstatujes vezano za proslost.
mozes da vladas raznim stvarim, mozes da odes ili da ostanes..ali to koga ces da pozelis, na to ne mozes da utices.
ja kad pogledam unazas, jedino zajednicko mojim muskarcima je da su pametni. drugo, nista.
i ok, mozes reci eto pamet je kriterijum. i kazu da je mozak polni organ:)))
ali gde su svi drugi elementi ljudskog bica? :)

imaš u nekim buticima one velike korpe sa garderobom u vreme sniženja kada svaka stvar košta isto.
ova potraga za odgovarajućim partnerom mi liči na preturanje po korpama na kojima piše discount, uprkos preciznim kriterijumima.
stvarno ne znam zasto :lol:
Ne znam cemu tako plitak odgovor na zadatu temu.
Mozda da bi izgledala pametno, ne znam.
Evo, ti si udata, pa nam reci, sta kod tvog muza nije isto, kao u boldovanom tekstu.
Ne kazem ja da si ga ti birala zbog toga, verovatno covek ima jos sijaset dobrih osobina, i nekoliko losih.
Ali svesti neke kriterijume, koje svi podsvesno imamo u manjoj ili većoj meri, na šoping listu, je u krajnjoj meri, smešno.

Back