Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.050
Ma ne moraš, kao da je bitno, a ta izabranica ne mora baš tvoj F1. ćorak
Napisat cu u drugom postu jer mi nije bed, ali cu i odmah obrisati jer ne zelim da ostaje.
bilo koji si rekaoDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne moraš, kao da je bitno, a ta izabranica ne mora baš tvoj F1. ćorak
Napisat cu u drugom postu jer mi nije bed, ali cu i odmah obrisati jer ne zelim da ostaje.
bilo koji si rekaoMa , ne moraš..1. ćorak
Sta je ovo 4u1Treba mi masaža.Imam upalu mišića.
I iskrivila mi se kičma..
Bonus..Biću i pijana.

Ma nije mi bed. Drugo je posljedica prvog, barem po meni.Ma , ne moraš..
Mislim da jeste .Ma nije mi bed. Drugo je posljedica prvog, barem po meni.
Nemoj me gledat ni u oci jer bi mogla nosit šanc kasnije, zbog istezanja vrata. Do neba samOkej, to ima svaka druga osoba, nema zdravih samo nepregledanih, evo ti jedan jak zagrljaj, jes bez sisa ali zagrljaju se ne gleda u sise![]()
E to mi nisi trebao reći, padam na dvometrašeNemoj me gledat ni u oci jer bi mogla nosit šanc kasnije, zbog istezanja vrata. Do neba sam![]()
Mislio sam da mi nije bed napisat, a ovo drugo necu ni pisati.Mislim da jeste .
Jer i ja imam nekih posledica ..
Jedno vuče drugo ..
Čudni putevi ..
Ma vjeruj mi kad omatoriš ko ja bićeš zahvalna za male siseOkej, to ima svaka druga osoba, nema zdravih samo nepregledanih, evo ti jedan jak zagrljaj, jes bez sisa ali zagrljaju se ne gleda u sise![]()
Dobar tekIdem da nađem neku hranu.
Znam, kažu i sa 25 i sa 55 isteMa vjeruj mi kad omatoriš ko ja bićeš zahvalna za male siseMoje i sad stoje kao nekad, žmu im tepa prpošne sike
![]()
PrijatnoIdem da nađem neku hranu.
Ma srce si samo draze bi mi bilo da padnes na SrebroE to mi nisi trebao reći, padam na dvometraše![]()

Ma kofrči se ko da je zlatoMa srce si samo draze bi mi bilo da padnes na Srebro![]()
Ali ona hoće zlatoMa srce si samo draze bi mi bilo da padnes na Srebro![]()
Kod nas se kaze Dobar tek. Prijatno je u krevetuPrijatno
Kod nas: prijatno, a odgovor: hvala i obratnoKod nas se kaze Dobar tek. Prijatno je u krevetu

Malo se pravi tvrd, smeksaj ga. Upotrijebi oklagijuMa kofrči se ko da je zlato![]()
Ne moze da me dohvati...Malo se pravi tvrd, smeksaj ga. Upotrijebi oklagiju
Ma jok, odustala sam, čak sam mu prva i u pp došla, ja dama!Malo se pravi tvrd, smeksaj ga. Upotrijebi oklagiju