- Poruka
- 95.553
Kakve košarice?Ja to ne koristim...Kako me nervira kad mi neko ovako poljulja samopouzdanje spominjanjem ovih glupih košarica!
Pravi muškarac ti blene u sise i kad ih nemaš! Moram li to stoput napisati?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve košarice?Ja to ne koristim...Kako me nervira kad mi neko ovako poljulja samopouzdanje spominjanjem ovih glupih košarica!
Pravi muškarac ti blene u sise i kad ih nemaš! Moram li to stoput napisati?![]()
Zato je Silver idealan izbor, a ne ja nekulturna seljacinaKako me nervira kad mi neko ovako poljulja samopouzdanje spominjanjem ovih glupih košarica!

Ni ja, samo zalijepim hanzaplast na bradavice ljeti da baš ne strše dok sam na posluKakve košarice?Ja to ne koristim...
Cekaj, kako se ti razumes u dijagnoze?Smijem pogađati? 32.1?
Naravno i bicikla te ceka. Samo da obrisem paucinu s nje i provjetrim je jer dugo stoji u konobi.Zato i idem kod njega na letovanje.
A učila toCekaj, kako se ti razumes u dijagnoze?
Pa..neka se vide ..Ni ja, samo zalijepim hanzaplast na bradavice ljeti da baš ne strše dok sam na poslu![]()
Pogadaj. Imas 3 pokusaja, Prvi ćorakSmijem pogađati? 32.1?
Nosim ja svoj..Navika je navika..Naravno i bicikla te ceka. Samo da obrisem paucinu s nje i provjetrim je jer dugo stoji u konobi.
Jos bolje. Mislio sam da ces ti vozit moju, a ja trcat za tobom kao LesiNosim ja svoj..Navika je navika..
Moja Merida..
Imaš ti sa mnogo čega paučinu da skineš, sam si priznao da suša traje dugoNaravno i bicikla te ceka. Samo da obrisem paucinu s nje i provjetrim je jer dugo stoji u konobi.
Kao i svaka živa osoba, želim da je lepa (subjektivno gledište), želim da ima milozvučan glas. Hteo bih da voli filmove, serije, istoriju, romantiku, da voli da se mazi... ali to su ne tako veliki zahtevi, to bi, verujem, svi želeli.Isto.
Da se privlačimo jedno drugom pa dalje...
34.1 + neki Burnout sindrom?Pogadaj. Imas 3 pokusaja, Prvi ćorak
Istina. Samo taj film se jos ne snima.Imaš ti sa mnogo čega paučinu da skineš, sam si priznao da suša traje dugo![]()
Neka te, sjedi da jabuka nagulimoOprostite, pijem pa se Zloća javlja, sama ću se ispratim![]()

2 ćorak34.1 + neki Burnout sindrom?
Nema ni scenario ...Istina. Samo taj film se jos ne snima.
Odustajem jer me strah da i pogodim2 ćorak
41,1?2 ćorak
Ne brini se.Odustajem jer me strah da i pogodim![]()
Ne djeluje mi to
1. ćorak