- Poruka
- 94.811
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biti ce zadovoljna i sa srebrom. Simpa je decko. Ja sam ipak gospodin u godinama.Ali ona hoće zlato![]()
U ovom slucaju nisam nekulturna seljacina, znamKod nas: prijatno, a odgovor: hvala i obratno![]()

Ne brini. Gazela je ona.Ne moze da me dohvati...
Pohvalno samo Silver mi djeluje fin momakMa jok, odustala sam, čak sam mu prva i u pp došla, ja dama!
Kulturno me ispratio iz pp-a![]()
Daleko ste mi vi...Silvere sram te biloOvakvu curu da ispratiš
Zato je i primijećen bioPohvalno samo Silver mi djeluje fin momak

To je on hahaha skupo gorivoDaleko ste mi vi...
Ja lovim malo blize...
Mada ste simpa...
Jednina ne mnozina !! Zla je zauzeta, a ja se ne palim jos na decke.Daleko ste mi vi...
Ja lovim malo blize...
Mada ste simpa...
Pa rekao si kulturan, persira meJednina ne mnozina !! Zla je zauzeta, a ja se ne palim jos na decke.
Mislio sam na Zloću i na Ćeru, posto su, koliko sam shvatio, iz istog mesta.Jednina ne mnozina !! Zla je zauzeta, a ja se ne palim jos na decke.
Kad bi tako i ostalo.Pa rekao si kulturan, persira me![]()
A i ceka se mnogo na granicnim prelazima...To je on hahaha skupo gorivo
Ma jašta, za svako rješenje nađi komplikacijuA i ceka se mnogo na granicnim prelazima...
Ne znam ja 21. je stoljece. Mozda si pikirao i na moje plivadoneMislio sam na Zloću i na Ćeru, posto su, koliko sam shvatio, iz istog mesta.
Nisam jos toliko napredan.Ne znam ja 21. je stoljece. Mozda si pikirao i na moje plivadone
Budi faca pa priznaj da tražiš košarice 4!A i ceka se mnogo na granicnim prelazima...
Mislim i ja da su iz istoga grada. Mozda grijesim.Mislio sam na Zloću i na Ćeru, posto su, koliko sam shvatio, iz istog mesta.
Upgrejda se covjek svako malo. Tko zna koji je tvoj slijedeci upgradeNisam jos toliko napredan.

Meni su drugi kvaliteti vazniji...Budi faca pa priznaj da tražiš košarice 4!![]()
JesmoMislim da jesmo?
Pa sto ne izađete na kafu, da nas ogovarate malo?
Odrasla u C fazi, sad živim na relaciji Dobrinja - Grbavica
Mahao sam ti lani, a ti nistaOdrasla u C fazi, sad živim na relaciji Dobrinja - Grbavica
Odrasla na relaciji Alifakovac-Grbavica, živim na GrbaviciOdrasla u C fazi, sad živim na relaciji Dobrinja - Grbavica