Da li su žene seksualna vizuelna bića?

pop80

Iskusan
Poruka
5.737
Nemam nešto vremena da ih iščitavam :). Sedim sa kolegom, i on je iz svoje kuće povezan na Overleaf, i pišemo zajedno jedan rad hehe
ali volim kada je ljudima ovde lepo, pa malo navratim,
Napisala sam... dve osobe koje sam najviše volela nisu nešto lepi po spoljašnjim merilima. Za oba sam na početku pomislila "bože...", ali onda vremenom eto. No, ima ljudi koji su kao fini u izgledu ali jako odbojni. I ružnih a odbojnih. Privlačnost više dolazi iz nečije duše.

Skoro neki tip... viđali se. Ovako naizgled lep, visok, frajer, dobro telo. No svaki sledeći put sve mi manje lep. A neko je svaki sledeći put sve više lep. E to je ono.
lepi muškarci su sise.. jao baš sam lep.. imam lepo telo..trbušnjake i seksi bradicu od tri dana.. .. kog boli k... moraš imati stav i samopouzdanje

J

Jesen je...

Gost
Kada bolje razmislim, logično je ovo što kažu ženski forumaši ovde.
Da ženu muško telo seksualno ne uzbuđuje.

Ako pogledamo seksualne poze, ove standardne.
Sve poze su takve da muškarac ima pregled ženskog tela a žena muškog ne, ili ne previše.

Čak je vršena masovna anketa kod muškaraca, koju pozu najviše vole.
Velika većina muškaraca je navela pozu gde žena jaše na muškom polnom organu.
Na pitanje, zašto baš ta poza.
SVI su odgovorili istovetno.
U toj pozi je najbolji pregled ženskog tela, grudi koje se treskaju, izraza lica i stomak.

Isto tako je rađena anketa kod žena.

Žene su podeljene malo više nego muškarci, i to između:

1. pseće-kučeće poze
2. poze kada muškarac poklopi telom ženu, telo na telo, lice na lice.
3. jahanje na muškarcu

Oko 40% žena se izjasnilo za pozu 1.
Na pitanje zašto?. Nisu znale tačno da objasne, jednostavno ih najviše uzbuđuje ta poza.
Za poze 2. i 3., objašnjenje je uglavnom bilo jer mogu da prate izraze lica muškarca tokom odnosa, to ih dodatno uzbuđuje.

I logični su ovi izbori, potvrđuju teoriju da su muškarci seksualno uzbuđeniji pogledom na žensko telo, nego žene na muško.
Dobro, to važi za većinu žena, ne za sve.
Ima onih koje odmah u startu, sa prvim vizuelnim kontaktom, pre upoznavanja, odbace muškarca zbog seksualne odbojnosti njegovog tela.
Ali koliko sam zaključio ovde, iz komentara.
Većina žena, telo u početku i ne detektuje.
Muško telo nema nikakav seksualni uticaj na njih, DOK ne upoznaju tog muškarca kao osobu.
Ako im se tokom upoznavanja dopadnu lice i ponašanje tog muškarca,
onda tek počinje da se pali i seksualna požuda prema njegovom telu, ma kako god isto izgledalo.
Sad u sve ovo ukljuci i faktor menstrualnog ciklusa, ovulacije, plodnih dana, svih faza-delovanja hormona i skompletiraces analizu. Ovako nije potpuna.

Agora1983

Zainteresovan član
Poruka
163
lepi muškarci su sise.. jao baš sam lep.. imam lepo telo..trbušnjake i seksi bradicu od tri dana.. .. kog boli k... moraš imati stav i samopouzdanje

Sad u sve ovo ukljuci i faktor menstrualnog ciklusa, ovulacije, plodnih dana, svih faza-delovanja hormona i skompletiraces analizu. Ovako nije potpuna.
Ne odgovaram na ovakve komentare, ovo je jedan i poslednji izuzetak od tog rpavila.
Dobio sam dovoljno ženskih odgovora na pitanje.
Moj finalni zaključak je sledeći:

90% žena se neće seksualno uzbuditi ako se u njiovoj blizini u vidnom polju nađe nago muško telo.
Da bi telo nekog muškarca moglo seksualno da uzbudi prosečnu ženu, potrebno je da joj se taj muškarac dopadne kao osoba,
odnosno da se žena praktično ZALJUBI u tog muškarca.
Da bi se žena zaljubila u tog muškarca potrebno je da taj muškarac ima dovoljno privlačno LICE i PONAŠANJE-PERSONALITI.
To bi bilo to, OVDE BIH HTEO DA ZATVORIM DISKUSIJU na OVU TEMU jer sam KONAČNO DOBIO RELEVANTNE i OBJAŠNJIVE ODGOVORE na MOJE
PITANJE.
Hvala svima koji su ostavili komentar.

Agora1983

Zainteresovan član
Poruka
163
Ne odgovaram na ovakve komentare, ovo je jedan i poslednji izuzetak od tog rpavila.
Dobio sam dovoljno ženskih odgovora na pitanje.
Moj finalni zaključak je sledeći:

90% žena se neće seksualno uzbuditi ako se u njiovoj blizini u vidnom polju nađe nago muško telo.
Da bi telo nekog muškarca moglo seksualno da uzbudi prosečnu ženu, potrebno je da joj se taj muškarac dopadne kao osoba,
odnosno da se žena praktično ZALJUBI u tog muškarca.
Da bi se žena zaljubila u tog muškarca potrebno je da taj muškarac ima dovoljno privlačno LICE i PONAŠANJE-PERSONALITI.
To bi bilo to, OVDE BIH HTEO DA ZATVORIM DISKUSIJU na OVU TEMU jer sam KONAČNO DOBIO RELEVANTNE i OBJAŠNJIVE ODGOVORE na MOJE
PITANJE.
Hvala svima koji su ostavili komentar.
Samo još da dodam, ono što sam zaboravio.
Velikoj većini žena može seksualno privlačno biti i telo muškarca koji ima 50, 60kg više od idealne težine za svoju visinu.
To važi i za muškarce ali samo one koji imaju fetiš na pregojazne žene. Ima ih dosta.

Prosečna žena može iskreno da se zaljubi u muškarca sa nakaznim telom. Muškarac, jako teško, vrlo verovatno da ne može.
POSLEDNJA REČENICA je posledica toga što sam bio OČEVIDAC NEKOLIKO TAKVIH VEZA.
Super top ribe i muškarci sa telima bez ruiku i nogu.
Muškarci koji su kao takvi popularni i poželjni i kod drugih žena u okruženju.
LIČNO sam SVEDOK toga.
To je JEDAN od RAZLOGA zašto sam i postavio ovu temu.

Agora1983

Zainteresovan član
Poruka
163
Nisu zene vizuelna bica prema izgledu muskarca, one su rugobe iza jake sminke i nasih punih jaja, bica poslana iz pakla da uniste harmoniju. One s takvim izgledom i nasim punim jajima su zlo za nasu dusu.
Pa vidi.
Muskarac kaze SEKS, a misli na LJUBAV.
Zena kaze LJUBAV, a misli na SEKS.
To u principu NIJE TAČNO, niti ima ikakvog smisla i veze sa realnošću.
Zašto?.
Pa....
U prinicpu, LJUBAV sa SEKSOM nema veze.
ZALJUBLJENOST ima.
Kada ZALJUBLJENOST preraste u LJUBAV, tu se isprepletenost SEKSA i LJUBAVI gubi, razdvajaju se.

Ako mi se neko dopada, intenzivno razmisljam o njemu,
to automatski znaci i da mi se kuglice brzo napune kada je taj neko u mojoj blizini.
Kakve to veze ima sa LJUBAVLJU?.
Valjda zato sto intenzivnor azmisljam o toj osobi?.

LJUBAV, to je nesto drugo.
To je kada si spreman BUBREG, ZIVOT da das za nekoga.

Kod muskaraca, prema zenama, dominatan osecaj je STRAST.
J bi nekoga ko ti se dopada.
Verujem da je tako i kdo zena, samo one to nece priznati.

LJUBAV se obicno javlja tek posle 6meseci, 1 godine i vise, zajednickog zivota itd..
Do tada, sve je STRAST i ZALJUBLJENOST, koje se PREPLIĆU.

Što se ŠMINKE tiče.
DOBRIM DELOM se slažem, MNOGE žene su daleko ružnije nego što to tako izgleda, baš zbog šminke.
Ali ima onih koje su lepše bez.
Veliak većina je leša SA šminkom.
Pre svega sa onim crnim oko očiju i pojačanim trepavicama, kod žena koje imaju UKUSA za to.
Ne preteruju.

sinnke

Buduća legenda
Poruka
33.998
Pa vidi.
Zašto?.
Pa....
ZALJUBLJENOST ima.
Kada ZALJUBLJENOST preraste u LJUBAV, tu se isprepletenost SEKSA i LJUBAVI gubi, razdvajaju se.

to automatski znaci i da mi se kuglice brzo napune kada je taj neko u mojoj blizini.

LJUBAV se obicno javlja tek posle 6meseci, 1 godine i vise, zajednickog zivota itd..

Što se ŠMINKE tiče.
DOBRIM DELOM se slažem, MNOGE žene su daleko ružnije nego što to tako izgleda, baš zbog šminke.
Pre svega sa onim crnim oko očiju i pojačanim trepavicama, kod žena koje imaju UKUSA za to.
Ne preteruju.
Zene kad stave one duge trepavice se ne moraju sminkat nego samo idu klap klap sa kapcima i budu lepe

LjubicaS

Domaćin
Poruka
3.439
Pa vidi.
Zašto?.
Pa....
ZALJUBLJENOST ima.

Što se ŠMINKE tiče.
Ne preteruju.
Ti verovatno polazis od toga da su svi ovde normalni i zdrave glave.
To je bila i moja pretpostavka.

Umesto sto pises eseje, ubelezis u memoriju sa kim se ne moze pristojno komunicirati. U trazilici ukucas ime i vidis koje je teme otvorio i brzo ti bude jasno koga u koju kolonu svrstas.

Od jula sam ovde, pa sam ponesto i naucila.

sinnke

Buduća legenda
Poruka
33.998

Umesto sto pises eseje, ubelezis u memoriju sa kim se ne moze pristojno komunicirati. U trazilici ukucas ime i vidis koje je teme otvorio i brzo ti bude jasno koga u koju kolonu svrstas.

Jesam ja u koloni turbo kulturnih?

Agora1983

Zainteresovan član
Poruka
163

Ako misliš na SINKE, za sada deluje sasvim OK za komunikaciju, sasvim normalno i pristojno. Isto kao i ti.

LjubicaS

Domaćin
Poruka
3.439
Mislila si na „StreckenVERlauf“?
Ali opet je smisao recenice cudan. Zelis da mu kazes da nastavi da prati svoju put?
I ne ide dativ, vec akuzativ (wen oder was), tj. deinen.
Folgen wird ausschließlich zusammen MIT DATIV verwendet! Das hättest du schon am B1 Sprachniveau bewältigen sollen!
Du meldest dich hier und erdreistest der Person, die unter anderem schon jahrelang in Deu unter Deutschen lebt und arbeitet, ihr auf den angeblichen Fehler aufmerksam zu machen.
Ich gehe jede Wette ein, dass du keinen Unterschied zwischen Verlauf, Ablauf und Lauf merkst, geschweige denn deren übertragene Bedeutungen.
Lerne doch mal Deutsch!

M

Mala ispravka

Gost
Folgen wird ausschließlich zusammen MIT DATIV verwendet! Das hättest du schon am B1 Sprachniveau bewältigen sollen!
Du meldest dich hier und erdreistest der Person, die unter anderem schon jahrelang in Deu unter Deutschen lebt und arbeitet, ihr auf den angeblichen Fehler aufmerksam zu machen.
Ich gehe jede Wette ein, dass du keinen Unterschied und zwischen Verlauf, Ablauf und Lauf merkst, geschweige den deren übertragene Bedeutungen.
Lerne doch mal Deutsch!

Nisi se trebala naljutiti, vec nesto nauciti na svojim greskama.
Za razliku od tebe ja zaista govorim nemacki jezik. Ti jos uvek samo pokusavas. U glavi jos uvek prevodis srpsku misao na nemacki i zato gresis i ne prepoznajes da u kontekstu te recenice ti ne mozes upotrebiti dativ. :)

I u ovom sada tekstu si toliko izgresila…ali ti vise necu pomagati, ne brini. Vidim u cemu je problem.

LjubicaS

Domaćin
Poruka
3.439
Nisi se trebala naljutiti, vec nesto nauciti na svojim greskama.
Za razliku od tebe ja zaista govorim nemacki jezik. Ti jos uvek samo pokusavas. U glavi jos uvek prevodis srpsku misao na nemacki i zato gresis i ne prepoznajes da u kontekstu te recenice ti ne mozes upotrebiti dativ. :)

I u ovom sada tekstu si toliko izgresila…ali ti vise necu pomagati, ne brini. Vidim u cemu je problem.
Covece Bozji, guuglaj i ne blamiraj se. Evo Nemca skolovanog pored mene. Sve ok, cuti bolan i uci. Aufgeblasenes Ego.
Zelim ti svako dobro.

LjubicaS

Domaćin
Poruka
3.439
Screenshot_20221218_212704_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg