Da li su žene seksualna vizuelna bića?

Slusaj, ja nemam lezbejske sklonosti.
Ono, kako ti zamisljas, da zena vidi zgodno musko telo i da bude vlazna i spremna na sex sa njim, poput muske momentalne erekcije pri pogledu na neku zenu, koju ni ne poznaje, nije fizioloska reakcija zene. Ona mora da ima neku makar instant hemiju sa njim, da bi imala takvu reakciju.
Tako je priroda uredila radi formiranja i ocuvanja porodice.
Kada bi zene bile kao vi, licili bi komplet tako na zivotinjski svet i tucali se kao psi lutalice u teranju.
Pokusavas zeni da ubacis musku logiku. Tako neces doci do onog sto te zanima.
NISAM PLANIRAO da podelim ove audio fajlove javno, ali, pošto si ti blokirala privatne poruke, podeliću ih ovde.
Preslušaj 3. i 4.

1. https://record.reverb.chat/

2. https://record.reverb.chat/

3. https://record.reverb.chat/

4. https://record.reverb.chat/

https://record.reverb.chat/

Moram i tekstom da iskomentarišem tvoju poruku.
Dobro, kako bre može da ti se sviđa nečije telo a da te ne uzbudi seksualno?.
To je NEMOGUĆE.
Šta sada.
Ti vidiš nekog lika, ima privlačno telo ali tebi ono nije privlačno i ako vidiš da jeste ili kako?.
To NIJE MOGUĆE.

BUKVALNO 5 HILJADA puta sam u toku dosadašnjeg života video ULTRA DEBELE likove sa prezgodnim prelepim devojkama.
I jedno 300 puta ređe suprotnu kombinaciju.
Preslušaj klipove 3. i 4. gde sam ti detaljnije objasnio zašto tvrdim to što tvrdim, na osnovu LIČNOG i drugih primera koje sam video.

Muževi 80% od svih mojih vršnjakinja, */- 7 godina, koje sam sreo u životu.
Sada, posle 10-15 godina braka izgledaju kao debeli medvedi u odnosu na svoje supruge.
Da je ženama BITNO kako izgleda muško telo, one ne bi dozvolile da im se muževi toliko nagoje.
Zabranile bi im da jedu, jer nisu više seksualno privlačni itd..

U medijima, u ženskim razgovorima,... NIKADA nisam čuo da žene razgovaraju o muškim telima, o muškoj dijeti, o muškoj modi. NIKADA.
UVEK, PO PRAVILU, žene raspravljaju o tome, kako izgledaju druge žene, kako su obučene, da li su vitke, da li su se ugojile.
Ako su MUŠKA TELA bitna kao objekti seksualne atrakcije, onda bi žene raspravljale u svojimr azgovorima o MUŠKARCIMA a ne drugim ženama.
ISTOVETNA SITVACIJA je u medijima. U emisijama zabavne prirode.
Ženska moda, ženske pojave na proslavama, kako su izgledale ženske slavne ličnosti na javnim dešavanjima, koja se ugojila, koja je smršala.
NIKADA se ne analiziraju muška tela, muška odela, muške telesne pojave.
Samo se PONEKADA prozbori. Jo kako je zgodan. I to se opet kažem misli na LICE u muškarca.

Evo ti jedan konkretan primer, IMAŠ VIDEO KLIP an YouTube.
RIJALITI FARMA.
Pevačica, SAŠKA KARAN.
Čula si sigurno az nju, proslavila se ulogom starlete na bazenu u Boljem Životu, nakon toga imala i neke hitove folk muzike. Uglavnom šumadijske 2ojke.

Ona je tokom svog boravka na FARMI jedno 50 puta, u svađama, ponovila kako ima ZGODNOG MUŽA.
Saška je inače jako lepa i zgodna žena. I sada je, i ako ima 6 banke, mislim?.
I onda se pojavio njen muž, doktor nekih nauka, ne znam kojih.
Čovek je ne znam koliko visok, poprilično.
Ali toliko je debeo da izgleda kao ugojeni medved.
Nema čak ni kosu, proćelav je.

I takvih primera sam se naslušao i nagledao na stotine u životu.
I JA SAM na neki način takav primer.

NISAM PLANIRAO da podelim ove audio fajlove javno, ali, pošto si ti blokirala privatne poruke, podeliću ih ovde.
Preslušaj 3. i 4.

To je NEMOGUĆE.
Šta sada.
Ti vidiš nekog lika, ima privlačno telo ali tebi ono nije privlačno i ako vidiš da jeste ili kako?.
To NIJE MOGUĆE.

BUKVALNO 5 HILJADA puta sam u toku dosadašnjeg života video ULTRA DEBELE likove sa prezgodnim prelepim devojkama.
Preslušaj klipove 3. i 4. gde sam ti detaljnije objasnio zašto tvrdim to što tvrdim, na osnovu LIČNOG i drugih primera koje sam video.
Uff, sada vidim. Ne valja ni onaj moj sajt, ubrzani su audio snimci. Snimicu s eponovo pa cu uploadovati vec snimljene audio sadrzaje.

Ti si mi
Preslušaj 3. i 4.

To je NEMOGUĆE.
Šta sada.
To NIJE MOGUĆE.

Ti si mi 4X moj snimak poslao.

Juce je medju nama formusicama bio razgovor o jednom liku, koji dobro izgleda, telo, lice, sve, ali je blesav, laze je... Raskidose oni. Ovakvi komentari behu: koliko blesava glava upropasti dobar izgled, bas je lep ovaj covek; da lep i samo to; mir nema cenu; od sexa se ne zivi.
Dakle, vi cete reci, dzaba joj doktorat, dobra plata, dobra dusa, kad je, brate, mnoogo ruzna, a mi cemo obrnuto, dzaba mu sva lepota kad je idiot, lencuga, lazljiv, blesav.

Juce je medju nama formusicama bio razgovor o jednom liku, koji dobro izgleda, telo, lice, sve, ali je blesav, laze je... Raskidose oni. Ovakvi komentari behu: koliko blesava glava upropasti dobar izgled, bas je lep ovaj covek; da lep i samo to; mir nema cenu; od sexa se ne zivi.
Dakle, vi cete reci, dzaba joj doktorat, dobra plata, dobra dusa, kad je, brate, mnoogo ruzna, a mi cemo obrnuto, dzaba mu sva lepota kad je idiot, lencuga, lazljiv, blesav.
To ce reci one koje traze nesto ozbiljno ali one koje traze samo zabavu nece traziti nista vise sem izgleda..

To ce reci one koje traze nesto ozbiljno ali one koje traze samo zabavu nece traziti nista vise sem izgleda..
Ne znam. Ja sam oduvek bila strastvena i srcana osoba, pa i kao takva sluta nikad nisam isla sa nekim u krevet radi zabave, kao da vidim sta on moze i cime raspolaze, vec radi strasti i zaljubljenosti. Izlazila od 14te do 21ve gotovo svaki vikend, imala slicno razmisljanja kao sada (blazi su tada bili ti stavovi zbog detinje naivnosti), nagledala se bljuvotina i zenske sramote, ali to su izuzeci. Vecina devojaka nece privesti zgodnog lika u WC kluba i zadici suknju, iako sam videla dve pijane devojke da to rade. Vecina nece pasti na izgled lika i odmah otici sa njim u mrak. Vi vec drugacije razmisljate kad vam se nude te iste prilike.
To "ozbiljno" ne znaci da razmislja jedna udavaca. Vecina devojaka je tako bioloski programirana.

To vazi samo za prve i slucajne susrete.
Kad sa nekim provodis vreme, vizuelno padne u drugi plan. Kada nekog poznajes, a drag ti je, moze da postane i bogalj, bice ti jednako drag/lep.
A vezano je i za godine/zrelost, sta kad vrednujemo vise i u cemu uopste vidimo lepotu, plus kolika smo zakerala, i koliko smo samokriticni.
Veca su zakerala fukare.
Lepi ljudi, zene pogotovo, su malo opusteniji po pitanju izgleda partnera, iako im se moze da budu zakerala.

Ne znam. Ja sam oduvek bila strastvena i srcana osoba, pa i kao takva sluta nikad nisam isla sa nekim u krevet radi zabave, kao da vidim sta on moze i cime raspolaze, vec radi strasti i zaljubljenosti. Izlazila od 14te do 21ve gotovo svaki vikend, imala slicno razmisljanja kao sada (blazi su tada bili ti stavovi zbog detinje naivnosti), nagledala se bljuvotina i zenske sramote, ali to su izuzeci. Vecina devojaka nece privesti zgodnog lika u WC kluba i zadici suknju, iako sam videla dve pijane devojke da to rade. Vecina nece pasti na izgled lika i odmah otici sa njim u mrak. Vi vec drugacije razmisljate kad vam se nude te iste prilike.
To "ozbiljno" ne znaci da razmislja jedna udavaca. Vecina devojaka je tako bioloski programirana.
Slazem se ja sa tobom i svidja mi se kako razmisljas, samo kazem imas one cure koje vole npr. kombinaciju ili sex za jednu noc, one se nece voditi ovim stvarima koje si ti navela vec uglavnom fizickim izgledom muskarca..

Moja 1000. poruka :pivce: :mrgreen:

Slazem se ja sa tobom i svidja mi se kako razmisljas, samo kazem imas one cure koje vole npr. kombinaciju ili sex za jednu noc, one se nece voditi ovim stvarima koje si ti navela vec uglavnom fizickim izgledom muskarca..
Mislim da su to najpre posrnule balavice u ranim 20tim, loseg vaspitanja, koje odgaja IG.
Ima ih sve vise i misle da su mnogo moderne.

Veca su zakerala fukare.
Lepi ljudi, zene pogotovo, su malo opusteniji po pitanju izgleda partnera, iako im se moze da budu zakerala.
Saglasna sam.
I licno sam se uverila.
Nikad sebe nisam smatrala lepoticom, iako objektivno izgledam ok, pravilne crte lica, skladna gradja...imala sam 2 momka, prosek, cak ruznjikavi, ti su mi najvise mana nalazili, lecili komplekse sta li...a jedan koji je prelep i zgodan, njemu sam bila najlepsa, iako sam realno bila u losoj fazi zivota, gledao me kao da nemam mane.
Ovi ruzni, meni su bili ok, volela sam ih, iako su mi svi govorili-sta ces s njim, niste par?! Ironija, najgori su i ispali, manipulatori par ekselans...
A volela sam i momka koji je 100% invalid, fizicki, od rodjenja. Bio mi je shok samo kad smo se upoznali, posle nista, pogotovo sto je bio divna dusa, inteligentan, borac, duhovit, zavrsio je fakultet, imao x interesovanja...i umro sa 36 godina, proziveo. Cesto me je bilo sramota na sta ja kukam, kad sam upoznala njega, tu volju i snagu.
Najgori su emotivni invalidi, nakaze koje mogu biti i prijatne spoljasnosti.

Mislim da su to najpre posrnule balavice u ranim 20tim, loseg vaspitanja, koje odgaja IG.
Ima ih sve vise i misle da su mnogo moderne.
POSRNULE?. Zasto da se devojka ili zena malo ne zabavi, uziva u telu svog partnera i dozivi neki orgazam. NIKADA necu razumeti ovakve komentare kakve si ti sada ostavila. Prema tim komentarima ispada da se ZENE iskljucivo seksaju zbog muskarca, da ga zadovolje ili zato sto tako treba ili zato sto je to fensi. Valjda, kada ides ides na KRES, ides da bi UZIVAO a ne samo da zadovoljis nekoga ili neke drustvene norme, ocekivanja ili sta znam. Te devojke i zene NISU posrnule vec zele da im bude lepo, da dozive orgazam i uzivaju u telu i polnom organu svog partnera.

Saglasna sam.
I licno sam se uverila.
Nikad sebe nisam smatrala lepoticom, iako objektivno izgledam ok, pravilne crte lica, skladna gradja...imala sam 2 momka, prosek, cak ruznjikavi, ti su mi najvise mana nalazili, lecili komplekse sta li...a jedan koji je prelep i zgodan, njemu sam bila najlepsa, iako sam realno bila u losoj fazi zivota, gledao me kao da nemam mane.
Ovi ruzni, meni su bili ok, volela sam ih, iako su mi svi govorili-sta ces s njim, niste par?! Ironija, najgori su i ispali, manipulatori par ekselans...
A volela sam i momka koji je 100% invalid, fizicki, od rodjenja. Bio mi je shok samo kad smo se upoznali, posle nista, pogotovo sto je bio divna dusa, inteligentan, borac, duhovit, zavrsio je fakultet, imao x interesovanja...i umro sa 36 godina, proziveo. Cesto me je bilo sramota na sta ja kukam, kad sam upoznala njega, tu volju i snagu.
Najgori su emotivni invalidi, nakaze koje mogu biti i prijatne spoljasnosti.
Voleo bih da LJUBICA pročita crveno gore.
Pitanje za JESEN JE...
Kako bre možeš da voliš nekoga KO TI JE RUŽNJIKAV. To je nemoguće.
Da bi zavolela nekog momka on mora biti BAR simpatičan, fizički.
Meni lično, verujem i za 99% muškaraca, a verujem i žena.
Ako mi je neko NEPRIVLAČAN fizički, može na glavi da drubi, bude najbolji mogući psihološki spoj za mene, NE MOGU, ODBIJA ME.

Voleo bih da LJUBICA pročita crveno gore.
Pitanje za JESEN JE...
Kako bre možeš da voliš nekoga KO TI JE RUŽNJIKAV. To je nemoguće.
Da bi zavolela nekog momka on mora biti BAR simpatičan, fizički.
Meni lično, verujem i za 99% muškaraca, a verujem i žena.
Ako mi je neko NEPRIVLAČAN fizički, može na glavi da drubi, bude najbolji mogući psihološki spoj za mene, NE MOGU, ODBIJA ME.
Vjerujem da je ovo ružnjikav mislila na skroz drugačiji tip muškarca nego što preferira. Bar sam ja tako shvatila i uvjerila se lično da su te preference totalna glupost. Od rane mladosti sam govorila da preferiram tamnije muškarce (crna kosa, oči...) i za plavokose smatrala da izgledaju kao isprani, anemični ali srce mi ukrade plavušan sa zelenim okama. Znači li to da nisam seksualno vizuelno biće? 🤔

Ali te muske linije tela, bez muzevnosti, koja se vidi u pokretu, stavu, bez karaktera dobrog coveka, meni uopste nista ne znace.
Radim u stampariji. Evo bas cele prosle nedelje smo imali neki materijal za obradu, muski manekeni, savrseno gradjeni. Rekoh ti, ravna crta. Ne zanimaju me. Zato mogu mrtva hladna sa najzodnijim da pricam. Ukoliko to sto prica nikakvu vrednost nema, ne zanima me ni to kako izgleda. Ti misici se oklembesaju relativno brzo, a muka je definisati ih. Cak mi takva tela nekako deluju zenskasto. Muski pozeraj mi je bas odbojan. Na zeni je da pozira i tako maje repom pred muskim svetom. Ne prilici to muskarcima.
Pre mesec dana smo imali polugole manekenke, neki kalendari. Sve muske kolege su se drazesno smeskale.
Ja svoju zensku prirodu ne mogu promeniti. Zenski kapital su mladost i lepota. Muski kapital je pruzanje sigurnosti, osecaja privrzenosti zeni. Zivimo u kapitalizmu, te se taj muskarac nece stapom i kamenom biti da bi zeni pruzio paznju, osecaj privrzenosti i sigurnosti, ali treba biti takav da se na njega mozemo osloniti. Mozes li se osloniti na lenjivca, olosa, koji samo zagleda svoje trapezijuse, tricepse, bicepse, kvadripse, pektoralise, koji vise zna o nezi koze od mene, kome je glava tema proteinska ishrana?
Ogradjujem se. Ovo je moje misljenje.
Gospode.
Znaci zena je macka, kao zivotinja, pa treba nekom da mjauce?
Zene mogu jedino biti mlade i lepe, nista drugi kvaliteti?
Bukvalno oda seksizmu.
Ok je da zena bude polugola, i da se na to reaguje to je "drazesno" ali nije ok da ti balavis na golog muskarca? Sta mislis odakle ti to? :)
Jes vala, tolike ih sretoh u zivotu, sve mudrac do mudraca.

Gospode.
Znaci zena je macka, kao zivotinja, pa treba nekom da mjauce?
Zene mogu jedino biti mlade i lepe, nista drugi kvaliteti?
Bukvalno oda seksizmu.
Ok je da zena bude polugola, i da se na to reaguje to je "drazesno" ali nije ok da ti balavis na golog muskarca? Sta mislis odakle ti to? :)
Jes vala, tolike ih sretoh u zivotu, sve mudrac do mudraca.
Oprosti, nisam razumela poruku.

POSRNULE?. Zasto da se devojka ili zena malo ne zabavi, uziva u telu svog partnera i dozivi neki orgazam. NIKADA necu razumeti ovakve komentare kakve si ti sada ostavila. Prema tim komentarima ispada da se ZENE iskljucivo seksaju zbog muskarca, da ga zadovolje ili zato sto tako treba ili zato sto je to fensi. Valjda, kada ides ides na KRES, ides da bi UZIVAO a ne samo da zadovoljis nekoga ili neke drustvene norme, ocekivanja ili sta znam. Te devojke i zene NISU posrnule vec zele da im bude lepo, da dozive orgazam i uzivaju u telu i polnom organu svog partnera.
"Svoj partner" nije slucajni prolaznik na koga sam i mislila.
Orgazam da bi dozivela, treba da se opusti i prepusti, a daj Boze da ona to ume u 22.
Meni je ovo mentalno rvanje zamorno. Za jednog muskarca objasnjavas opsirno, na kilo i na tonu. Pricanjem reprodukujes ono sto znas, a slusanjem ipak naucis ili saznas nesto.
Dodjes ovde da pitas zene, a onda se iscudjavas sto se to ne poklapa sa tvojim misljenjem. Zelis li ti potvrdu svog misljenja ili da saznas sta te zanima?
Misli ti, uostalom, sta ti volja. Meni ni iz dzepa ni u dzep, tako da mi svejedno do kojih zakljucaka dodjes. Trudila sam se da ucestvujem dok nisam shvatila da zelis cuti samo ono sto ti zelis da cujes, a ne slusas pazljivo.

Back