Možda ću zvučati kao neko ko je grub i ne zna šta je primereno i ukusno za ovakve forume a šta ne.
Ali moram nešto da pitam, pre svega ŽENSKE članove foruma.
* Prvo kratak UVOD u pitanje.
Kada odem na sajtove gde se ljudi snimaju nagi sa ili bez seksa za novac,tamo imate sobe.
Te sobe su podeljene u osnovne kategorije.
Najčešće: žene, muškarci, parovi, ostali(trans,... ovo ono, uglavnom lgbtq).
Pošto me je interesovalo ovo pitanje, ova tema, malo sam eksperimentisao.
* E sad ovako.
Prvo sam ispitao kategoriju ŽENE.
Ušao sam u bar 30 različitih soba iz odeljka "žene".
Uglavnom an CAM4FREE sajtu.
Tamo obično imate traker koji prikazuje komentare čatera na ono što se dešava u sobi a sa desne strane imate listing svih koji su trenutno u sobi.
95% do 97% čatera su bili muški profili.
Imate sličice pored nika profila, sličice koje simbolizuju: muško, žensko, trans. Prvo stoji sličica a onda ime profila.
Onda sam ispitao kategoriju MUŠKARCI.
Opet 95% muškarci, 5% su bili ženski profili i to uglavnom oni koji u trenutku kada ide strim u muškoj sobi i same strimuju sebe u nekoj od ženskih soba.
Ima ih u više muških soba u isto vreme, što mi ukazuje da t+nisu u pitanju posetiteljke koje su u muškoj sobi radi ličnog zadovoljstva već iz nekih drugih razloga.
Ovi ostali, muškarci, uglavnom su gejevi.
Isto tako sam obišao na desetine soba iz kategorije PAROVI.
Opet ista priča. Čak 99% su muški nikovi i sličice.
* Konačno, moje PITANJE za ŽENSKE članove foruma.
Ako su žene seksualno VIZUELNA bića, u smislu da ih UZBUĐUJE MUŠKA TELESNA POJAVA.
Želeo bih da mi REDOM, po NUMERACIJI, odgovorite na sledeća pitanja:
1. Zašto je ovako malo, manje od 2%, ženskih chatera na ovim sajtovima sa kamericama. Posebno u kategorijama MUŠKARCI i PAROVI.
Ako su žene seksualno vizuelno zavisne od muške telesne pojave, zašto ih je ovako malo na SVIM sajtovima sa kamericama koje sam posetio u tom eksperimentu.
2. Zašto 95 do 98% zaposlenih u sektoru prostitucije čine žene, ako i žene imaju u sebi pohotu za muškim telom?.
Evo, dovoljno će biti ova 2 pitanja, da date KONKRETNE odgovore koji ciljaju pravo u metu.
Neozbiljne i provokacijske komentare ću ignorisati.