Posesivni partneri?

Ja sam uvek imala anti-posesivne partnere 😁
Verovatno zato što sam se okretala od posesivnih. Ne uživam u takvoj vrsti pažnje. 😁

A ja jesam malko posesivna, ali ni za živu glavu to ne sme da se vidi pa idem u krajnost nekada da me ništa ne zanima.. čak, lakše bi mi palo da sam sama nego da to pokažem, pa bih pre prekinula kad vidim da to dolazi na dnevni red, tj da se aktivira to pitanje 😊

Ipak, drago mi je kad mogu biti pored nekog kome ne smeta manja doza ljubomorisanja. Vrlo mala. 😀
neme nis lepse no kad partnera suocis sa mogucnoscu da nova m ili z licnost mozda oce da ulazi u vasu dualitetnu harmoniju.... tek onda skontas kolika je sirina duha partnera.

Naleteo jednom i dosta za celi život. Posesivnost jeste teška šifra. Razumem ja zdravu dozu ljubomore ali ne razumem da neko stavi nekoga pod nadzor bukvalno.
ko mlad sam imao semu ono otpratim trebu do busa home i ono izljubimo se ko da sjutra nema niceg...i onda trkom sedam u golfa i strmopizdim se do njenog ulaza i cekam da navrne iz busa i nako kao neformalno sa komentom sarmiram its me again... :rotf:

Ma ja vozio, radio sa alatima, radio poslove gde radimo,pričamo i međusobno se koordiniramo a psihopata navali na telefon kao nezdrava. Poruka na svakih 10 minuta, pozivi na manje od sat vremena. Histerija kad se ne javim. A vrlo dobro znala kakav je posao .
Да је психопата не био на интернету јер би се крио од ње,они не прихватају не као одговор,не прихватају одлазак,траже особу,загорчавају живот окрећу све (друштво,породицу,колеге на послу,комшије) против особе.

https://www.vaspsiholog.com/2012/05...ilje_kako_psihopate_manipulisu_svojim_zrtvama

Jbte da to nije ista cura?
Tako ja kad vozim isto spavao manje od 4 sata posle mi pada glava. Sad stavio na vibraciju da bi se naspavao I odma oce da blokira,raskida kaze iskljucis zvonje je da bi bio Sam drugom curom
O nije to nista..pred dve sedmice,ja volim popodne odremati, i nekako smo noc pre pricali do 3 ujutro a dizem se u 6:30 i ajde odoh ja malo medutim zaspao ja do 22 a mislio 20 minuta..i javim se ja njoj "sada sam ko ti okinem odmah 5 sati" a ona:"Gde si ti cekam te" -spavao sam ,"ne lazi" lepo te pitam-pa spavao sam," s kime si bio?" s kime bih bio spavao sam do sada .." ti nikada ne spavas toliko" a desilo mi se..s kime se viđas? pa s nikim jbt.."ne lazi ili si bio s nekome ili tako nesto" Nisam bio, kod kuce spavam, tada sam dobio blok na svim mogucim aplikacijam i mrezama jedva sam joj objasnio i spavao sam stvarno kod kuće..ali i ja njoj kazem njoj nemoj da ti ne bi bilo svasta

O nije to nista..pred dve sedmice,ja volim popodne odremati, i nekako smo noc pre pricali do 3 ujutro a dizem se u 6:30 i ajde odoh ja malo medutim zaspao ja do 22 a mislio 20 minuta..i javim se ja njoj "sada sam ko ti okinem odmah 5 sati" a ona:"Gde si ti cekam te" -spavao sam ,"ne lazi" lepo te pitam-pa spavao sam," s kime si bio?" s kime bih bio spavao sam do sada .." ti nikada ne spavas toliko" a desilo mi se..s kime se viđas? pa s nikim jbt.."ne lazi ili si bio s nekome ili tako nesto" Nisam bio, kod kuce spavam, tada sam dobio blok na svim mogucim aplikacijam i mrezama jedva sam joj objasnio i spavao sam stvarno kod kuće..ali i ja njoj kazem njoj nemoj da ti ne bi bilo svasta

Реално, својим објашњавањима и правдањима храниш њену посесивност.

Sta sam joj trebao odgovoriti bio sam s nekima a nisam, zasto bih lagao ili sam trebao lagati i onda ocekivati posledice koje bi mogle biti po mene lose..uostalom nisam napravio ništa lose

Kaжеш у једној реченици шта и како. И будеш искрен, наравно. Све преко тога је храна за нечију сујету, каприце, страхове...

Да је психопата не био на интернету јер би се крио од ње,они не прихватају не као одговор,не прихватају одлазак,траже особу,загорчавају живот окрећу све (друштво,породицу,колеге на послу,комшије) против особе.

https://www.vaspsiholog.com/2012/05...ilje_kako_psihopate_manipulisu_svojim_zrtvama
Druže priča se završila sa policijom zbog njenog uznemiravanja prošlo skoro 5 godina od tada. Zašto bi ja morao da se krijem? Ona je registrovana lepo i sve što je radila i nije joj nimalo u interesu da pokuša nešto opet. Sve je to radila zivkala okolo pratila itd. Policija je sve utvrdila i rešila.

Back