Posesivni partneri?

O nije to nista..pred dve sedmice,ja volim popodne odremati, i nekako smo noc pre pricali do 3 ujutro a dizem se u 6:30 i ajde odoh ja malo medutim zaspao ja do 22 a mislio 20 minuta..i javim se ja njoj "sada sam ko ti okinem odmah 5 sati" a ona:"Gde si ti cekam te" -spavao sam ,"ne lazi" lepo te pitam-pa spavao sam," s kime si bio?" s kime bih bio spavao sam do sada .." ti nikada ne spavas toliko" a desilo mi se..s kime se viđas? pa s nikim jbt.."ne lazi ili si bio s nekome ili tako nesto" Nisam bio, kod kuce spavam, tada sam dobio blok na svim mogucim aplikacijam i mrezama jedva sam joj objasnio i spavao sam stvarno kod kuće..ali i ja njoj kazem njoj nemoj da ti ne bi bilo svasta
Sve mislim da nije to ista cura...a ja se ni ne trudim dokazivati ispada da si stalno u nekom vadjenju iz necega sto nisi ni uradio...ma da ti ne pricam svako izlazak iz kuce je u fazonu aha ides se vidjati s nekom

Sve mislim da nije to ista cura...a ja se ni ne trudim dokazivati ispada da si stalno u nekom vadjenju iz necega sto nisi ni uradio...ma da ti ne pricam svako izlazak iz kuce je u fazonu aha ides se vidjati s nekom
Može jedan savet tj dva budi oprezan najcesece najljubomorniji ljudi najvise varaju,drugo iz takvih osnova i ponasanja na kraju ne bude nista..vrlo je nezgodno non stop nekome nesto dokazivati ,ovoj treba sekunda kriva rec i vec pocinje "kada ti dodem zapaliti cu ti sve okolo grada" dok ja s druge strane jesam ljubomoran ali nekako ne bas tako a veruj mi imam vise raloga nego ona..mada nije to kod mene ljubomora

Kaze cura da mi bude centar sveta I da joj se divim to ocekuje
Bdsm, dominatrix.

Sexy I See You GIF

Back