- Poruka
- 36.638
pa ne voli vidiš li da plaky na forumu od pre 37 minutaМожда воли да га ренда.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne voli vidiš li da plaky na forumu od pre 37 minutaМожда воли да га ренда.![]()
Sve mislim da nije to ista cura...a ja se ni ne trudim dokazivati ispada da si stalno u nekom vadjenju iz necega sto nisi ni uradio...ma da ti ne pricam svako izlazak iz kuce je u fazonu aha ides se vidjati s nekomO nije to nista..pred dve sedmice,ja volim popodne odremati, i nekako smo noc pre pricali do 3 ujutro a dizem se u 6:30 i ajde odoh ja malo medutim zaspao ja do 22 a mislio 20 minuta..i javim se ja njoj "sada sam ko ti okinem odmah 5 sati" a ona:"Gde si ti cekam te" -spavao sam ,"ne lazi" lepo te pitam-pa spavao sam," s kime si bio?" s kime bih bio spavao sam do sada .." ti nikada ne spavas toliko" a desilo mi se..s kime se viđas? pa s nikim jbt.."ne lazi ili si bio s nekome ili tako nesto" Nisam bio, kod kuce spavam, tada sam dobio blok na svim mogucim aplikacijam i mrezama jedva sam joj objasnio i spavao sam stvarno kod kuće..ali i ja njoj kazem njoj nemoj da ti ne bi bilo svasta
Može jedan savet tj dva budi oprezan najcesece najljubomorniji ljudi najvise varaju,drugo iz takvih osnova i ponasanja na kraju ne bude nista..vrlo je nezgodno non stop nekome nesto dokazivati ,ovoj treba sekunda kriva rec i vec pocinje "kada ti dodem zapaliti cu ti sve okolo grada" dok ja s druge strane jesam ljubomoran ali nekako ne bas tako a veruj mi imam vise raloga nego ona..mada nije to kod mene ljubomoraSve mislim da nije to ista cura...a ja se ni ne trudim dokazivati ispada da si stalno u nekom vadjenju iz necega sto nisi ni uradio...ma da ti ne pricam svako izlazak iz kuce je u fazonu aha ides se vidjati s nekom
Vidi meni odgovara tako jer bio sam u braku gde je sve bilo preopusteno pa ispada da drugoj strani nije stalo do tebeposesivnost uvek podrazumeva kontrolu i dirigovanje
mislim da smo se svi nekada u životu upecali na posesivnost
verujući da dobijamo ljubav.
te nijanse naučiš da prepoznaješ sa godinama i iskustvom.
ja bi tebi nanogicu sdtavila da se osećaš boljeVidi meni odgovara tako jer bio sam u braku gde je sve bilo preopusteno pa ispada da drugoj strani nije stalo do tebe
Moze ali i ja tebi i veruj mi da bi ti krace izdrzala nego jaja bi tebi nanogicu sdtavila da se osećaš bolje
vi zene bi bile u vezi ,ali bi htjele biti i slobodne istovremeno, i tu nastaje kratki spoj, i sada ako taj pristane trpiti ta vasa sr..ok ali on postaje papak, ili onaj koji ti kaze gle neces pa krece fight i to može biti vrlo ozbiljnoja bi tebi nanogicu sdtavila da se osećaš bolje
teško da bi me stigo u tu svrhuMoze ali i ja tebi i veruj mi da bi ti krace izdrzala nego ja
šta bre ti meni vi žene?vi zene bi bile u vezi ,ali bi htjele biti i slobodne istovremeno, i tu nastaje kratki spoj, i sada ako taj pristane trpiti ta vasa sr..ok ali on postaje papak, ili onaj koji ti kaze gle neces pa krece fight i to može biti vrlo ozbiljno
šta bre ti meni vi žene?
vidiš da nemaš pojma
ako mi smeta sto dises,hoces prestati?Nije istina?Ajmo par primera..izlazis van s drugaricama jel tako,smeta li t tvome partneru?Ne smeta a ako smeta ti ces ostati kod kuće sumnjam..sve ste vi takve slobode i zauzete po potrebi
ne negu cu ti disati jos jace..ako mi smeta sto dises,hoces prestati?
pa sto ako mi smeta?ne negu cu ti disati jos jace..
smeta mene milion stvari prestaju li ih ljudi raditi zbog mene?Ne baspa sto ako mi smeta?
pa ti bi to hteo?smeta mene milion stvari prestaju li ih ljudi raditi zbog mene?Ne bas
a tipa ti bi to hteo?
ne smetaNije istina?Ajmo par primera..izlazis van s drugaricama jel tako,smeta li t tvome partneru?Ne smeta a ako smeta ti ces ostati kod kuće sumnjam..sve ste vi takve slobode i zauzete po potrebi
ne smeta sve dok mu ne saopstis veselu vestne smeta
link
koju?ne smeta sve dok mu ne saopstis veselu vest
da ali ne s njimkoju?
da sam trudna?![]()
sa kojim njim?da ali ne s njim
Bdsm, dominatrix.Kaze cura da mi bude centar sveta I da joj se divim to ocekuje
pa valjda s tim s kojim jesi..sa kojim njim?