bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.812
Sveto Pismo je deplasirano...Haaajde manje cudjenje vise proucavanje Svetog Pisma...
Dao si konkretnog citata s kojim si me pozvao da prihvatim zapisano stoga hajdemo utvrditi sta to tamo pise !!
Dakle ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sveto Pismo je deplasirano...Haaajde manje cudjenje vise proucavanje Svetog Pisma...
Dao si konkretnog citata s kojim si me pozvao da prihvatim zapisano stoga hajdemo utvrditi sta to tamo pise !!
Dakle ???
Kako za koga,za vernike je jos uvek aktuelno stoga se drze onog sto tamo pise.Sveto Pismo je deplasirano...
dakle, moj jedini motiv da postim bi bio da bih se molio, ili neka ide na moju dusu, ne znam da se molim jer ne postimŠta kaže Hristos kako se demoni izgone?
Пре Христа су сву ишли у Пакао. Зато се Христос оваплотио у тело човека, да би могао да нас спасе. Ђаво није био сигуран да је Христос Бог, зато га је искушавао. Кад је Христос умро, на велику суботу је сишао у ад и ослободио душе праведника, одвео их је у рај. Мани се Терзина и осталих секташа који изучавају Библију, човек није достојан да изучава Библију, то је помодарство, људи некад нису ни имали Свето Писмо, него слушали у Цркви. Имамо православну Цркву и тамо се чује истина. Постоји само једна Света саборна и апостолска Црква, све друго су секте. Тамо постоје јасне и тачне инструкције, све је просто, само што ми не знамо. А то што има свакаквих људи у Цркви, то је друга тема, и током не треба да нас сбкажњава, треба своју душу да гледамо.Izgleda da nije postojalo. Pre Hrista je Bog i potop napravio i podavio ceo svet osim Noe.
Šta je onda sa tim dušama od pre Hrista?
Poznaju razne religije pakao a katolici i čistilište. Izgleda da Pakao može biti neki vrlo loš svet gde se sabiraju loši. Možda je to Svet na kojem vlada pohota, kocka, droga, večna neutaživost sopstvenih nagona. Raj bi u tom slučaju bio Svet u kojem nema nagona, svi su dobri i srećni.
Možda u Raju mnogi pate od depresije, usled dosade?
Otud postoje Sotonisti koji očekuju da je Pakao večna žurka sex droge i rokenrol.
Lupiš glupost na forumu i ne ispovediš seOnaj koji se ne kupa je nečist.
Recimo opljackaš banku i nisi se okupao poslije pljačke.
koliko moderatori naplaćuju za forumsku ispovest preko PP?Lupiš glupost na forumu i ne ispovediš se![]()
А што ти нећеш у рај ?Gresni ko blato, onaj ko ne posti nece u raj i tacka.
Zato što je u paklu ekipa, ja sam sotonista nevernik. Valjda je to dovoljno za put u pakao.А што ти нећеш у рај ?
Знаш онај виц кад оде програмер на небо и понуде му рај или пакао.Zato što je u paklu ekipa, ja sam sotonista nevernik. Valjda je to dovoljno za put u pakao.
Ima i onaj kad ode gejmer u Pakao, pa poubija demone, porazbija kotlove i mesec dana trči okolo i viče: Gde je izlaz na Level 2?Знаш онај виц кад оде програмер на небо и понуде му рај или пакао.
У паклу све супер, а у рају ништа.
Изабере он пакао.
Оде у пакао а оно кувају људе у казанима, људи се распадају...
Пита програмер "Шта је оно било што сам видео да је у паклу"
"То је била демо верзија".
Тако да немој превише да верујеш реклами.
Чим ти верујеш у рај и пакао ниси неверник.
Неверник не верује у пакао.
Ниси читао Блеза Паскала и Паскалову опкладу.Ima i onaj kad ode gejmer u Pakao, pa poubija demone, porazbija kotlove i mesec dana trči okolo i viče: Gde je izlaz na Level 2?
A što se tiče reklame, lepo je rekao Juda u Drakula 2000 po pitanju Biblije: Propaganda.![]()
Daleko od toga da verujem u bajke za decu.Знаш онај виц кад оде програмер на небо и понуде му рај или пакао.
У паклу све супер, а у рају ништа.
Изабере он пакао.
Оде у пакао а оно кувају људе у казанима, људи се распадају...
Пита програмер "Шта је оно било што сам видео да је у паклу"
"То је била демо верзија".
Тако да немој превише да верујеш реклами.
Чим ти верујеш у рај и пакао ниси неверник.
Неверник не верује у пакао.
Paskalava opklada je budalaština...to je razumeo i Homer Simpson.Ниси читао Блеза Паскала и Паскалову опкладу.
Lupa deda po malo, jes istina...Lupiš glupost na forumu i ne ispovediš se![]()
Или не верујеш у пакао или верујеш.Daleko od toga da verujem u bajke za decu.
Пусти Википедију, ниси ни читао шта је то у стварности.Paskalava opklada je budalaština...to je razumeo i Homer Simpson.
Ovo ne sledi nužno jedno iz drugogИли не верујеш у пакао или верујеш.
Чим верујеш у пакао верујеш и у Бога.
Ko je spomenuo Vikipediju...umišljaš šta neko radi ili ne?Пусти Википедију, ниси ни читао шта је то у стварности.
Platiću da mi se ne ispovedajukoliko moderatori naplaćuju za forumsku ispovest preko PP?![]()
Znači, nisam razumela da će se oprost dobiti kupanjem i skidanjem nečistoće ili je metafora bila dublja, ovi pljačkaši se okupaju i speru grehove?Lupa deda po malo, jes istina...
Problem vaš što ga ne razumete... da ga razumete tek bi se onda videlo ko stvarno lupa...
Deda je vešt sa rečima...sa malo reči mnogo kaže...Znači, nisam razumela da će se oprost dobiti kupanjem i skidanjem nečistoće ili je metafora bila dublja, ovi pljačkaši se okupaju i speru grehove?
deda je luciferijanacLupa deda po malo, jes istina...
Problem vaš što ga ne razumete... da ga razumete tek bi se onda videlo ko stvarno lupa...
Нужно и довољно.Ovo ne sledi nužno jedno iz drugog
Не познајеш Паскала ни његову опкладу.Ko je spomenuo Vikipediju...umišljaš šta neko radi ili ne?![]()
Eto ja nisam luciferijanac i siguran sam da nije ni deda...isto sam siguran da ne razumeš ni mene ni njega...jes da se ja otvorim za razliku od njega...Ali ne dopire...deda je luciferijanac
lepo ste se onda skontali![]()