- Poruka
- 76.533
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bulazniš...ako svoj zaključak pokušaš primeniti univerzalno na sve ljude, praviš previše pojednostavljenu generalizaciju koja ne uzima u obzir različite sisteme verovanja. Plus što on i ne veruje u pakao.Нужно и довољно.
Пошто је пакао трансендентији појам од Бога, нужно је везан за Бога.
Не може се пакао одвојити од Бога и узети као нешто само-постојеће.
Ponovo bulazniš.Не познајеш Паскала ни његову опкладу.
Пошто си изнео своје мишљење, јел можеш да пређеш на закључивање путем аргумената ?Bulazniš...ako svoj zaključak pokušaš primeniti univerzalno na sve ljude, praviš previše pojednostavljenu generalizaciju koja ne uzima u obzir različite sisteme verovanja. Plus što on i ne veruje u pakao.
Ponovo bulazniš.
Nisam ni prestajao... kako si iz #264 doneo "zaključak" koji si doneo?Пошто си изнео своје мишљење, јел можеш да пређеш на закључивање путем аргумената ?
Понестају ти аргументи, то разумем, па добро, ко губи има право и да се љути.Nisam ni prestajao... kako si iz #264 doneo "zaključak" koji si doneo?
Ljuti se, ko ti brani...ali imaj utehu da si i takav smešan i zabavan.Понестају ти аргументи, то разумем, па добро, ко губи има право и да се љути.
Non sequiturLjuti se, ko ti brani...ali imaj utehu da si i takav smešan i zabavan.![]()
Nije Non sequitur.Non sequitur
Твоје лично мишљење да ли неко прича овако или онако не представља доказ односно немаш ни једну чињеницу којом оповргаваш туђу тврдњу.Bulazniš...ako svoj zaključak pokušaš primeniti univerzalno na sve ljude, praviš previše pojednostavljenu generalizaciju koja ne uzima u obzir različite sisteme verovanja. Plus što on i ne veruje u pakao.
Ponovo bulazniš.
Nije samo mišljenje...to što ti demonstrirano ne umeš da ispravno zaključuješ je jedan od razloga zbog kojeg bulazniš.Твоје лично мишљење да ли неко прича овако или онако не представља доказ односно немаш ни једну чињеницу којом оповргаваш туђу тврдњу.
Ево оставићу ти да размислиш о оном што си написао пошто констатно пишеш погрешно а интересује те да твоја буде последња.Nije samo mišljenje...to što ti demonstrirano ne umeš da ispravno zaključuješ je jedan od razloga zbog kojeg bulazniš.
Hoćeš opet da ti objašnjavam?
Doneo si zaključak koji oslikava tvoje ponašanje.Ево оставићу ти да размислиш о оном што си написао пошто констатно пишеш погрешно а интересује те да твоја буде последња.
Капирам да просечан форумаш избегава да призна да не зна и да је погрешио и да нема аргументе али не треба претеривати.
Red herring fallacy.Doneo si zaključak koji oslikava tvoje ponašanje.
Nije, zato što ovo nije diverziona taktika.Red herring fallacy.
Ma idi begaj, verujem u čikicu na nebu mog boga, mirno spavaj brate.Или не верујеш у пакао или верујеш.
Чим верујеш у пакао верујеш и у Бога.
Пусти Википедију, ниси ни читао шта је то у стварности.
Не вреди, не читаш ништа само пишеш једно исто.Ma idi begaj, verujem u čikicu na nebu mog boga, mirno spavaj brate.
Ma ja sam ti ne pismena bagra?Не вреди, не читаш ништа само пишеш једно исто.
Ево, видиш ово је доказ да само пишеш а не читаш ништа.Ma ja sam ti ne pismena bagra?
Jos da ju razumiješ gdje bi ti bio kraj mozda bi bio predcjednikLupiš glupost na forumu i ne ispovediš se![]()
Cale je bezakonik ima zato protiv stara zavjeta.Eto ja nisam luciferijanac i siguran sam da nije ni deda...isto sam siguran da ne razumeš ni mene ni njega...jes da se ja otvorim za razliku od njega...Ali ne dopire...
Moja duša ne treba spasenje od bilbijskog boga, tačnije ni od jednog od 3000+ bogova koji postoje po vama.Ljudi koji ne poste redovno nisu istinski pravoslavci i vernici, vec formalni vernici u same svoje zapovesti i samoizmišljene obaveze prema Bogu i spasenju svoje duše
Znači nisu te ubedili da si rođen bolestan i da imaju lek?Moja duša ne treba spasenje od bilbijskog boga, tačnije ni od jednog od 3000+ bogova koji postoje po vama.
Nisu, mada mogu ti reći mnogo im je dobra taktika, pali kod većine ljudi.Znači nisu te ubedili da si rođen bolestan i da imaju lek?