Ne treba ljude osuđivati po vjeri. Evo recimo sa mnom možeš da razgovaraš o fudbalu, košarci, atletici, teorijama zavjere, politici, muzici, eurosongu, igram prosječno šah. Tebe ni ne poznajem dobro na forumu. Evo sada sam malo čitao par stranica što je bilo sa tobom, Gogii, Maki.....i onaj Gedeon se izražava za vjernika, ali i on podbada, šali se, udara nisko...hajd razumijem nevjernike koji tako rade...ali kad je u pitanju vjera, to je osjetljiva tema - trebalo bi fino raspravljati - bez obzira kako god vjeruje. Meni ne smetaju drugačije vjerovanje, niti bi koga vrijeđao, ismijavao - a toga ovdje ima mnogo. Ja ne znam kad bi bio moderator, ja bih 90% ovdje banirao - vrijeđanje, ismijavanje, off topic i onda se čudite ako ovdje moderator ne izvršava sve dužnosti - ko može opstati na ovom forumu. Nemam ništa protiv tebe, ali ako imaš pitanja iz Biblije, neku doktrinu onda se može fino raspravljati - ne znam na kojoj temi - ne da mi se tražiti i mene si nisko udarao - ja sam vjernik, ko me god iživcira, radije ću se povući, mada i najboljem vjerniku dođe da pukne film i da kaže - eh da nisam vjernik što bi ti radio.....treba ostati miran i povući se kad dođe do takvih stvari. Kako rekoh nisam ja neki zatucani sektaš, mogu razgovarati o raznim temama...jesi Partizanovac, joj ona trojka Kecmana, prvo Bogdanović Bojan zabije i reko pobjeda, kad ono....hajd sport je to....inače navijam za Cibonu, ali ona je propala, a Bojan Bogdanović se prije par dana umiriovio - hajd barem je Dinamo najbolji ex yu klub sada...što te još zanima - šah - damin gambit?