Да ли су адвентисти хришћани?

Човек има различито мишљење од тебе. Ово је твој аргументовани одговор ? Имаш неки бољи аргумент ?
Argumente sam vec dao uz konkretne Biblijske dokaze.
Немој улазити у Гласникову сферу. Он је задужен за папизам на форуму.
...nadam se da se nece ljutiti ? :D

Човек има различито мишљење од тебе. Ово је твој аргументовани одговор ? Имаш неки бољи аргумент ?

Немој улазити у Гласникову сферу. Он је задужен за папизам на форуму.
Mislenje?
On samo izmislja stvari prica netacnosti, ponavlja pitanja i teme koje smo vec vise puta presli sa njime, to nisu mislenja.
Sto se tice papizma, ja se drzim onoga sto kazu oci i kanoni itd.
To bi trebao ti da radis ne ja.
Ako si pravoslavac?

Daning-Krugerov efekat - Zašto glupi ljudi misle da su pametni

Ljudi sa niskom kompetencijom često masovno precenjuju sopstveno znanje. Paradoksalno, neznanje dovodi do prekomernog samopouzdanja.

S druge strane, pravo znanje često je praćeno poniznošću i sumnjom u sebe.

Daning-Krugerov efekat je posebno vidljiv danas, jer društvene mreže svima nude platformu da se predstave kao stručnjaci – bez obzira na stvarno znanja.

Да, мишљење. Различито од твог.
On samo izmislja stvari prica netacnosti, ponavlja pitanja i teme koje smo vec vise puta presli sa njime, to nisu mislenja.
Теби се туђе мишљење не свиђа па вређаш. Причаш уопштене ствари и шириш тему да би се заборавило да је у питању твој конкретан коментар на конкретну ствар.
Sto se tice papizma, ja se drzim onoga sto kazu oci i kanoni itd.
Немој ти о оцима и канонима, молим те најлепше. Ти каноне не познајеш. Да не идемо даље.
To bi trebao ti da radis ne ja.
Ako si pravoslavac?
Ти се пре свега правиш слеп и глув кад ти неко поставља питања. А овакве циничне коментаре немам шта да коментаришем.

Да, мишљење. Различито од твог.

Теби се туђе мишљење не свиђа па вређаш. Причаш уопштене ствари и шириш тему да би се заборавило да је у питању твој конкретан коментар на конкретну ствар.

Немој ти о оцима и канонима, молим те најлепше. Ти каноне не познајеш. Да не идемо даље.

Ти се пре свега правиш слеп и глув кад ти неко поставља питања. А овакве циничне коментаре немам шта да коментаришем.
Nena taj misljenje
Sam si ga ukoravao da lupeta.

Screenshot_20250323_113355_Samsung Internet.jpg

Iskreno, sve sto si do sada govorio ali ako hoces od ovog zadnjeg evo:
Šta sam slagao?
Evo ovo:

Ne, to je tvoja idolka čije knjige čitaš isto kao i Bibliju.

Idemo dalje:
Naravno da ste judaistička peta kolona u hrišćanstvu. Pravite od muškaraca tetke i tako slabite hrišćanstvo.
Iznesi dokaze ili priznaj si nasledje od cuvenog Minhauzena...

Naravno kad nećete da nosite oružje.
Ko ti to kaza,jel po tebi oruzje krivo za ubijanje ???
Ako cemo tako oruzje se moze koristiti i za obezbedjivanje hrane u smislu lova na divec isto kao sto se recimo i noz moize koristiti kao pribor u kuhinji za priprema tog jela...
...i,sta cemo sad ?

P.S. odgovorio si mi samo na drugu primedbu a sta je s onom prvom u vezi citanja EGW knjiga isto kao Bibliju.dj se bar lepo izvinii zbog laganja i manipulacije !?

Ko ti to kaza,jel po tebi oruzje krivo za ubijanje ???
Ako cemo tako oruzje se moze koristiti i za obezbedjivanje hrane u smislu lova na divec isto kao sto se recimo i noz moize koristiti kao pribor u kuhinji za priprema tog jela...
...i,sta cemo sad ?

P.S. odgovorio si mi samo na drugu primedbu a sta je s onom prvom u vezi citanja EGW knjiga isto kao Bibliju.dj se bar lepo izvinii zbog laganja i manipulacije !?
Naravno da nisam ništa slagao. U vašoj literaturi stoji da je Elen White (Elen Vajt) verovesnik i prorok i da je imala 2.000 Božjih objava.

Opet lazes iako smo ti i ja ovo vec par puta diskutovali.
Izgledami da ti djavo odnesr iz una sve sto diskutujemo
Uvek iznova postavljas iste stvari iako sam ti pokazao visev puta na raznevteme da nije tako.
Ili si hronicni lazov?
Reci nam ti sam?
Ne lažem ja, nego ti i tvoj pajdaš Robivek obmanjujete javnost. Adventisti izbjegavaju vojsku i borbu.

Back