- Poruka
- 16.578
Stoga šta se ti mešaš gde ti mesto nije i daješ savete koje ti niko ne traži...bio bih,mozda samo MALO ali jedino ukoliko sam single sto trenutno nije slucaj stoga...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stoga šta se ti mešaš gde ti mesto nije i daješ savete koje ti niko ne traži...bio bih,mozda samo MALO ali jedino ukoliko sam single sto trenutno nije slucaj stoga...![]()

Odkud pa sad da ja primam kada j to tvoja oblast delovanja,valjda se vi odmh prepoznajete kakvi ste sta ste , nemoj se badava zamarati sa mnom...a jel ga ti primaš?
Svi su svetkovali sve dok se neznabosci nisu uvukli u crkvu i preuzeli ju:Posvetio sedmi dan samom sebi.
Nego, hoću li ja više dobiti KONKRETNOGA BIBLIsSKOG citata kako je bilo ko posle te posvete svetkovao subotu? Ili priznaj da si slagao.
U pravu si,izvini,nece se vise ponoviti...Stoga šta se ti mešaš gde ti mesto nije i daješ savete koje ti niko ne traži![]()
Tužiću te ženiU pravu si,izvini,nece se vise ponoviti...![]()
Samo nemoj tamo molim te,pokvarices mi planove za veceras...Tužiću te ženi![]()
Vi to subotom pa subotomSamo nemoj tamo molim te,pokvarices mi planove za veceras...
..ili ako bas moras bar se strpi do sutra...![]()
Prosla je vec subota,nemoj mi sad sitniicriti...Vi to subotom pa subotom![]()

Jedino što je sigurno to je da si na forumu non stopProsla je vec subota,nemoj mi sad sitniicriti...
...cekaj,cekaj,da te nije mozda moja zena nagovorila da mi ovo kazes ?![]()
U pravu si,evo odlazim...Jedino što je sigurno to je da si na forumu non stop
Sve ostalo je diskutabilno
Opet subota?Subotari su ono što su starokalendarci među pravoslavnima. Jedni obožavaju subotu a drugi obožavaju julijanski kalendar.
aj ne laži kad obožavaš subotuOpet subota?
Ne obozava se subota vec Bog.
Ko odbacuje subotu, porice Bogu vlast nad zemljom.
Taj je buntovnik, i nema izgovora.
3. Mojsijeva 19,30Držite subote moje, i svetinju moju poštujte. Ja sam Gospod.
a opet spominje kao ženuJedino što je sigurno to je da si na forumu non stop
Sve ostalo je diskutabilno
I po starom rimskom 8-dnevnom kalendaru su Jevreji radili 6 dana a sedmog odmarali. Znači svaki put u drugi dan. Što znači da nikakve veze nema sa subotom ni bilo kako drugačije imenovanim danom važeće nedelje.Svi su svetkovali sve dok se neznabosci nisu uvukli u crkvu i preuzeli ju:
https://forum.krstarica.com/threads...ani-svetkovali-subotu-kao-dan-odmora.1024865/
Još,čekam konkretñoga odgovora na moje pitanje.Molim te nam ovo detaljno objasni,kako je i u kom smislu uopste sebi posvetio i blagoslovio taj dan ?
Jevreji su imali svoj kalendar i sedmodnevnicu koji su hriscani u 3 veku tek preuzeli od njih.I po starom rimskom 8-dnevnom kalendaru su Jevreji radili 6 dana a sedmog odmarali. Znači svaki put u drugi dan. Što znači da nikakve veze nema sa subotom ni bilo kako drugačije imenovanim danom važeće nedelje.
A kako se to obozava subota?aj ne laži kad obožavaš subotu
tako što svršavaš u gaće kad pišeš o njoj.A kako se to obozava subota?
Ne.tako što svršavaš u gaće kad pišeš o njoj.
bog je bog i nemaš tu šta obožavati jer je već bog.
razumeš li tupčo
opet lupaš gluposti, subotari su obožili subotu a ostali poštuju i obeležavaju dan gospodnji koji se uvek pada u našem kalendaru nedeljom (mali vaskrs). previše te baba vanga zatupela da bi ti to shvatio.Ne.
Vi obozavate dane pa mislite i drugi to rade.
Da je Isus ustao u cetvrrak vi biste obozavali cetvrtak iako Bog to nigde nije trazio.
A subota se ne obozava vec je to dan koji je Bog odredio u koji vise odvojis vreme da se druzis sa Bogom i porodicom.
Bog zeli da vidi poslusnost.
A ne kainovci koji izmisljaju nove stvari kako da sluze Bogu a ne cine kako je to Bog kazao.
U stvari obozavaju to sto su izmislili pod izgovorom da sluze Bogu.
U redu,evo i ja odgovaram u istom stilu kao sto si ti meni:Još,čekam konkretñoga odgovora na moje pitanje.
Dakle, bežiš ili priznajes da si debela lazovcina?
Stvarne ne znam dali da se covek smeje ovakvim glupostima ili da te zali...kako god,i oba su osecanja sasvim na mestu stoga ...opet lupaš gluposti, subotari su obožili subotu a ostali poštuju i obeležavaju dan gospodnji koji se uvek pada u našem kalendaru nedeljom (mali vaskrs). previše te baba vanga zatupela da bi ti to shvatio.
SRAM TE BILO BEZOBRAZNI I POGANI BOGOHULNICE !!!tako što svršavaš u gaće kad pišeš o njoj.
bog je bog i nemaš tu šta obožavati jer je već bog.
razumeš li tupčo