- Poruka
- 16.577
Pa tako reci subotarimaA sta ce nam?

A pravite obuću i subotomHteo je da kaze u fabriku obuce.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tako reci subotarimaA sta ce nam?
A pravite obuću i subotomHteo je da kaze u fabriku obuce.
Pa mozda je mozemo angazirati za misionsku aktivnost na terenu...pametna je,ima dobar sens za humor,zanimaju je verske teme i spremna je braniti svoja vlastita uverenja stoga uz dekvatnu duhovnu reformu i temeljnno proucvanje Svetog Pisma smatram da moze biti zaista korisna... narocito nakon obracenja i krstenja.A sta ce nam?
pa i ne treba vamA sta ce nam?
Znači napokon si javno priznao da si subotar.Pa mozda je mozemo angazirati za misionsku aktivnost na terenu...pametna je,ima dobar sens za humor,zanimaju je verske teme i spremna je braniti svoja vlastita uverenja stog uz dekvatnu duhovnu reformu i temeljnno proucvanje Svetog Pisma smatram da moze biti zaista korisna... narocito nakon obracenja i krstenja.
U mormoni nek ide sto dalje.pa i ne treba vam![]()
Ako su opcije nedeljar ili subotar onda sam definitivno subotar i ovo sam oduvek govorio...Znači napokon si javno priznao da si subotar.
Naravno,jedva cekam da se to desi...kad tad s tim da cu te drzati za rec...Inače mogli bi zaista da me angažujete kada se pojavim u crkvu kod vas subotara
Ali kada se pojavim![]()
ti i robivekU mormoni nek ide sto dalje.
...opet si nesto krivo skontao...?ti i robiveki sad gogili da vam smeta
taman posla
I treba da održiš reč kada se pojavimAko su opcije nedeljar ili subotar onda sam definitivno subotar i ovo sam oduvek govorio...
Naravno,jedva cekam da se to desi...kad tad s tim da cu te drzati za rec...![]()
Pa to je tip za mormone.ti i robiveki sad gogili da vam smeta
taman posla
federu...opet si nesto krivo skontao...?
...ili si mozda MALO ljubomoran na Gogili ?
Sale i ja zajedno proučavamo veruPa to je tip za mormone.
Ti mozes u evangeliste tamo uzimaju te.
ajte na spavanje subota prošlaPa to je tip za mormone.
Mislim da trebamo urgirati i kod njih da ga prime,jel znas nekog tamo da ga zamolimo da mu MALO progledaju kroz prste za prijem ?Pa to je tip za mormone.
primaš li glasnika?Mislim da trebamo urgirati i kod njih da ga prime,jel znas nekog tamo da ga zamolimo da mu MALO progledaju kroz prste za prijem ?
...ako treba dacemo i preporuke sa foruma...![]()
Nemoj samo molim te zajedno s njim proucavati,mogao bi lose uticati na tebe pa ce ti mozda remetiti fokus..Sale i ja zajedno proučavamo veru
Tako da eto nas kod subotara![]()
Mislis dali tebe primamo u funkciji glasnika ?primaš li glasnika?
Oni traze takve...Mislim da trebamo urgirati i kod njih da ga prime,jel znas nekog tamo da ga zamolimo da mu MALO progledaju kroz prste za prijem ?
...ako treba dacemo i preporuke sa foruma...![]()
Onda nema problema,eto konacno smo resili i Saleta..Oni traze takve...
Posvetio sedmi dan samom sebi.Dao sam ti citata da je Bog posvetio i blagoslovio sedmi dan stoga je na tebe teret da mi pokazes da se to nije odnosilo na Adama i Eve,izvoli.
a jel ga ti primaš?Mislis dali tebe primamo u funkciji glasnika ?
...jer ako pitras konkretno za Glasnika sa ovog foruma onda je pitanje bezpredmetno jer je on kako vidim vec u hriscanskim redovima.
Ti to ljubomoran na njega?Nemoj samo molim te zajedno s njim proucavati,mogao bi lose uticati na tebe pa ce ti mozda remetiti fokus..![]()
Molim te nam ovo detaljno objasni,kako je i u kom smislu uopste sebi posvetio i blagoslovio taj dan ?Posvetio sedmi dan samom sebi.
...bio bih,mozda samo MALO ali jedino ukoliko sam single sto trenutno nije slucaj stoga...Ti to ljubomoran na njega?