Да ли су адвентисти хришћани?

Ne lažem. Kad su te krstili adventisti ispovjedio si da vjeruješ da je Ellen White Božji glasnik i da vjeruješ u njene spise - sve što je ona napisala. A ona napisa i ovo:

"Uzela sam skupocijenu Bibliju, i okružila je s nekoliko Svjedočanstva za Crkvu, datih za Božji narod. Evo, rekla sam, gotovo svako za sebe je dovoljno ." (Ellen White, Svjedočanstva, Vol 2, str 605;. Vol . 5, str 664)

P.S. Ja znam da vi u subotnim školama niste ovo prolazili, ali sada kad ti je činjenično predočeno da je ona svoje spise smatrala potpuno jednakima Bibliji, kladim se da se ni nakon ovoga nećeš odreći bogohulnice, kradljivice i lažljivice.
Ko sto rekoh,prevarant lazljivi i papski manipulator...
...nego,jel moze odgovore na ona moja dva pitanja pa da rascistimo sta je sto ?

Ko sto rekoh,prevarant lazljivi i papski manipulator...

Jesi li ispovjedio da vjeruješ onih 28 vjerovanja kako ih deklariraju adventisti sedmog dana. Jesi. Dakle, ne manipuliram i ne lažem ja, nego lažeš ti.

Ako želiš ovdje ljude uvjeriti da ti to ipak nisi ispovjedio, Imaš izlaz, tzv 'Miroljubova mimika'. Kako je i Miroljub Petrović ispovjedio vjeru u vašu proročicu i ostala vaša vjerovanja, kad su ga krstili, kasnije su ga neki za....i, a onda se on branio tvrdeći da je na pitanja - "Vjeruješ li ..." - samo otvarao usta a 'u sebi odgovarao NE'.

Ne lažem. Kad su te krstili adventisti ispovjedio si da vjeruješ da je Ellen White Božji glasnik i da vjeruješ u njene spise - sve što je ona napisala. A ona napisa i ovo:

"Uzela sam skupocijenu Bibliju, i okružila je s nekoliko Svjedočanstva za Crkvu, datih za Božji narod. Evo, rekla sam, gotovo svako za sebe je dovoljno ." (Ellen White, Svjedočanstva, Vol 2, str 605;. Vol . 5, str 664)

P.S. Ja znam da vi u subotnim školama niste ovo prolazili, ali sada kad ti je činjenično predočeno da je ona svoje spise smatrala potpuno jednakima Bibliji, kladim se da se ni nakon ovoga nećeš odreći bogohulnice, kradljivice i lažljivice.
Ma ajde?
A ovo sta je?
To nista?

Дела светих апостола: 22:16 "И сад што оклеваш? Устани, крсти се и опери се од греха својих, призвавши име Господње." (Превод др Лује Бакотића)
+++
А адвентисти ("суботари") кажу да крштење не очишћује човека од греха. Значи да кеће саму Библију. Зато Православна црква не признаје кршење обављено код адвентиста. А ове оптужбе за нас православне и римокатолике да смо канибали су ван сваке памети.

Ma ajde?
A ovo sta je?
To nista?
1743001009714.png

Nemoj zamjeriti, ali ni riječ od ovog 'pacijenta Miroljuba Petrovića' iz videa koji si postavio nisam poslušao.

Znam da se hvalio da je 'doktorant' na Miroljubovom privatnom "Institutu za nacionalnu istoriju", a voditelj mu je, najvjerojatnije, bio 'dr'. Jovan Deretić.

Evo dokaza, da ne ispadne da izmišljam:

1743001658447.png

Дела светих апостола: 22:16 "И сад што оклеваш? Устани, крсти се и опери се од греха својих, призвавши име Господње." (Превод др Лује Бакотића)
+++
А адвентисти ("суботари") кажу да крштење не очишћује човека од греха. Значи да кеће саму Библију. Зато Православна црква не признаје кршење обављено код адвентиста. А ове оптужбе за нас православне и римокатолике да смо канибали су ван сваке памети.
Postavio si tekst koji kaze da te vera u Hrista pere...ne krstenje.
Ispravi se.
A kako se zove jedenje ljudskog zivog mesa?
Jagnjetina?

Nemoj zamjeriti, ali ni riječ od ovog 'pacijenta Miroljuba Petrovića' iz videa koji si postavio nisam poslušao.

Znam da se hvalio da je 'doktorant' na Miroljubovom privatnom "Institutu za nacionalnu istoriju", a voditelj mu je, najvjerojatnije, bio 'dr'. Jovan Deretić.

Evo dokaza, da ne ispadne da izmišljam:

Pogledajte prilog 1703894
Doktorirao je na katolickom fakultetu.
Zasto pokusavas na ovaj nacin precarom da sakrijes stvari o kojima goviri?

Zasto pokusavas da,sakrijes p...filiju i sva zla koja ste nabeli deci?
A tog Mir...ljuba ne volis jer vas on razvaljuje.

Doktorirao je na katolickom fakultetu.

Lažeš, ali to je karakterna osobina tvog genotipa, drugačije ne možeš.

1743014248161.png

Evo Miroljuba Petrovića i Gorana Šarića. Šarić brani Miroljuba od 'hijena'. I priznaje da je dobio titulu
počasnog doktora od Miroljuba
s njegova privatnog fakulteta. N'eš društva koje se školuje i doktorira
na Miroljubovom privatnom fakultetu.

1743014169110.png

Ti i tvoj pajdaš tvrdite da smo mi kanibali (ljudožderi) i da jedemo Gospoda Isusa Hrista u pričešću kao jagnjetinu.
Tako je ali ne zato sto ja tako kazem vec zato sto vi tako tvrdte,ja samo konstatiram cinjenicno stanje.
To je velika i gnusna uvreda.
??????????
Sram te bilo prevarantu i lazove,to je VASE PRIZNANJE koje ja smo isticem ,gde je tu uvreda ?????????

ASD kao protestantska organizacija, nema veze s hrišćanstvom.

Gospod je želeo da hrišćani budu deo apostolske crkve kako bi se očuvao kontakt sa Njim i Njegov blagoslov prenosio kroz krštenje i sveto pričešće preko ljudi koji su i sami primili iste blagoslove koji se prenose od Hrista, preko apostola i njihovih učenika pa do sveštenika i vernika, danasnjih dana.

Svi koji su otpali i raskinuli sa svetom crkvom i osnovali svoje neke organizacije, nemaju tu blagodat tako da kakve god rituale imali, nit je to krštenje niti pričest što rade. Nema.ko ni da krštava ni da pričešćuje, bez prejemstva samo mlate rukama i pričaju u prazno.

Tako da ASD samo varaju ljude i same sebe da su hrišćani.

Tako je ali ne zato sto ja tako kazem vec zato sto vi tako tvrdte,ja samo konstatiram cinjenicno stanje.

??????????
Sram te bilo prevarantu i lazove,to je VASE PRIZNANJE koje ja smo isticem ,gde je tu uvreda ?????????

Nisi ti prvi koji je kršćane optužio za kanibalizam. Upoznali smo te ovdje kao 'Ellenističkog farizeja', a evo si se ovdje pridružio i poganskim Rimljanima.

Jackson Morgan, Auburn University: Zašto su rani kršćani bili optuženi za kanibalizam?

Povijesna je činjenica da je u ranim godinama Crkve kršćane žestoko progonilo Rimsko Carstvo. Opravdavajući ovaj progon, Rimljani su protiv kršćanske zajednice iznosili razne vrste optužbi. Od kršćanskih apologeta iz drugog stoljeća Justina Mučenika i Atenagore saznajemo da su tri glavne optužbe protiv kršćana bile ateizam, incest i kanibalizam. Optužba za ateizam proizašla je iz njihovog odbijanja da obožavaju rimski panteon "bogova" (za više o tome, vidi Justin Martyr's First Apology [poglavlje 5 i 6]). Također znamo da optužba za incest potječe iz kršćanskog koncepta ujedinjenja kao "jedna obitelj u Kristu", što je značilo da bi se muževi i žene međusobno obraćali kao "braća i sestre u Kristu". Treća optužba, ona za kanibalizam, bila mi je posebno fascinantna dok sam učio o ranoj Crkvi. Zašto su optuženi za kanibalizam? I po kojoj osnovi? S vremenom mi je postalo sasvim jasno da su optuženi za kanibalizam zbog njihova vjerovanja u Stvarnu Kristovu prisutnost u Euharistiji; njihovo vjerovanje i ispovjedanje da u Euharistiji jedu Kristovo tijelo i piju Kristovu krv. Površnim slušanjem i nepoznavanjem dubljeg smisla kršćanske Euharistije Rimljani su taj čin pogrešno protumačiti kao kanibalizam.

P.S. Još se nisi očitovao o činjenici da je Ellen White tvrdila da su Biblija i njena Svjedočanstva praktički jednaka i da je svako za sebe dovoljno.

Nisi ti prvi koji je kršćane optužio za kanibalizam. Upoznali smo te ovdje kao 'Ellenističkog farizeja', a evo si se ovdje pridružio i poganskim Rimljanima.

Jackson Morgan, Auburn University: Zašto su rani kršćani bili optuženi za kanibalizam?

Povijesna je činjenica da je u ranim godinama Crkve kršćane žestoko progonilo Rimsko Carstvo. Opravdavajući ovaj progon, Rimljani su protiv kršćanske zajednice iznosili razne vrste optužbi. Od kršćanskih apologeta iz drugog stoljeća Justina Mučenika i Atenagore saznajemo da su tri glavne optužbe protiv kršćana bile ateizam, incest i kanibalizam. Optužba za ateizam proizašla je iz njihovog odbijanja da obožavaju rimski panteon "bogova" (za više o tome, vidi Justin Martyr's First Apology [poglavlje 5 i 6]). Također znamo da optužba za incest potječe iz kršćanskog koncepta ujedinjenja kao "jedna obitelj u Kristu", što je značilo da bi se muževi i žene međusobno obraćali kao "braća i sestre u Kristu". Treća optužba, ona za kanibalizam, bila mi je posebno fascinantna dok sam učio o ranoj Crkvi. Zašto su optuženi za kanibalizam? I po kojoj osnovi? S vremenom mi je postalo sasvim jasno da su optuženi za kanibalizam zbog njihova vjerovanja u Stvarnu Kristovu prisutnost u Euharistiji; njihovo vjerovanje i ispovjedanje da u Euharistiji jedu Kristovo tijelo i piju Kristovu krv. Površnim slušanjem i nepoznavanjem dubljeg smisla kršćanske Euharistije Rimljani su taj čin pogrešno protumačiti kao kanibalizam.

P.S. Još se nisi očitovao o činjenici da je Ellen White tvrdila da su Biblija i njena Svjedočanstva praktički jednaka i da je svako za sebe dovoljno.

Hriscani nikada nisu bili kanibali,to je klasicna papsko-jereticka nauka van Svetog Pisma.

Adventisti kažu za sebe da su crkva ostatka, znači svi su drugi za njih otpadnici koje prekrštavaju ako im se pridruže. A sa druge strane glume neku otvorenost ko Elen Vajt kad kaže kako i u RKTC npr. ima dobrih hrišćana. Onda opet glumataju kad kažu da se kod njih može svako pričestiti (musliman da im dođe i njega bi pričestili?), i ko nije adventist. Samo fasada za druge, a oni su eto "ostatak" vernih hrišćana, a praksa im judaistička (obožavanje subote) i mnogobožačka (kao i Rimljani optužuju nas ds smo kanibali). Još će početi optuživati nas incest jer jedno drugima u crkvi govorimo: brate i sestro!
+++
U svojim bolnicama obavljaju abortuse. Robivek ovde priča samo u slučaju silovanja. Ništa im ne treba verovati jer nisu iskreni.

Back