Да ли су адвентисти хришћани?

Mit je da vi niste pagani sa verom u jedno od paganskih božanstava koji krše prvu zapovest iz Starog Zaveta.

A još veći mit je da imate neke veze sa hrišćanstvom. Ni Abraham je nije imao.

Jer recimo ti nisi kršten u ime Oca i Sina i Svetoga Duha , što je Gospod Isus Hristos zahtevao od apostola jer za vas Sveto Trojstvo ne postoji. Ako su te tamo krstili uopšte. Čista mimikrija i obmanjivački marketing.
Cuti molim te cuti.
Kada neko kritikuje JS, ocekujem da ima bar osnovno znanje.

Jer recimo ti nisi kršten u ime Oca i Sina i Svetoga Duha , što je Gospod Isus Hristos zahtevao od apostola jer za vas Sveto Trojstvo ne postoji. Čista mimikrija i obmanjivački marketing.
Kršten sam u ime Oca i Sina i Svetog Duha.
A trojstvo jeste samo marketing jer ga takvo kakvog ti ga neko predstavio...Pismo ne poznaje...Sam Hrist trojstvo nije uzeo u usta...zašto bih verovao nekom drugom pre nego njemu?
Ko je kamen temeljac? Hrist...Amin.
Ako grešim citiraj Hrista...

Kršten sam u ime Oca i Sina i Svetog Duha.
A trojstvo jeste samo marketing jer ga takvo kakvog ti ga neko predstavio...Pismo ne poznaje...Sam Hrist trojstvo nije uzeo u usta...zašto bih verovao nekom drugom pre nego njemu?
Ko je kamen temeljac? Hrist...Amin.
Ako grešim citiraj Hrista...
Pa možda si kršten ali dal baš u JS? Jer njima Hristos nije Bog nego samo sin. A ako nije Bog onda je stvoren, pa onda naravno da ne može biti deo nekog Svetog Trojstva i kao i mi ima neki datum rođenja sigurno a shodno tome. A Sveti Duh Jehovin izlazi ne znam odakle, možda ko prdež i onda kako da govorimo o tome da si kod njih kršten u ime Svetog Trojstva Božjeg? A ni Abraham nije kršten.

Prema tome, čist marketing kad se govori o vama kao hrišćanima.

Ne kritikujem, to je realnost. A ni vi što se kunete u neku babu i u desetak, i slavite subota a Hristos vam direk a ne istina, takođe nemate ništa sa hrišćanstvom. Ali i to je realnost...
Vidis da nemas poima.
Ponasas se kao baba opadaca.
To je nivo tvog nacina diskutovanja.
To i ne moze da se nazove diskutovanje.
To je vredjanje i pljuvanje po drugima jer ti nedostaje znanje da argumentujes.
A i vera te forsira da pljujes po drugima.
Takvu veru nece niko, pa ju niko i ne praktiukuje ni ti sam.
Osim toga, imas petnaestak baba koje obozavas i slavis kao da su bogovi.
Sama ta cinjenica pokazuje tvoju zaslepljenost mrznjom.
Po onome sto pokazujes, tvoja religija je religja mrznje.
A takvu religiju su apostoli i isus odbacili.
To je u stvari teski otpad.
Jevrejima 12,14Mir imajte i svetinju sa svima; bez ovoga niko neće vidjeti Gospoda.

Pa možda si kršten ali dal baš u JS? Jer njima Hristos nije Bog nego samo sin. A ako nije Bog onda je stvoren, pa onda naravno da ne može biti deo nekog Svetog Trojstva i kao i mi ima neki datum rođenja sigurno a shodno tome. A Sveti Duh Jehovin izlazi ne znam odakle, možda ko prdež i onda kako da govorimo o tome da si kod njih kršten u ime Svetog Trojstva Božjeg? A ni Abraham nije kršten.

krsten je i kao pravoslvac.

Vidis da nemas poima.
Ponasas se kao baba opadaca.
To je nivo tvog nacina diskutovanja.
To i ne moze da se nazove diskutovanje.
To je vredjanje i pljuvanje po drugima jer ti nedostaje znanje da argumentujes.
A i vera te forsira da pljujes po drugima.
Takvu veru nece niko, pa ju niko i ne praktiukuje ni ti sam.
Osim toga, imas petnaestak baba koje obozavas i slavis kao da su bogovi.
Sama ta cinjenica pokazuje tvoju zaslepljenost mrznjom.
Po onome sto pokazujes, tvoja religija je religja mrznje.
A takvu religiju su apostoli i isus odbacili.
To je u stvari teski otpad.
Jevrejima 12,14Mir imajte i svetinju sa svima; bez ovoga niko neće vidjeti Gospoda.
Fakat je da sam samo istinu izneo, malo razblazenu. Na to si uzvratio kao i obično: pljuvanjem i opadačinom jer ne voliš istinu. A istinu ti ne dozvoljava ta tvoja takozvana "vera", što je realnost u kojoj ti živiš.

Fakat je da sam samo istinu izneo, malo razblazenu. Na to si uzvratio kao i obično: pljuvanjem i opadačinom jer ne voliš istinu. A istinu ti ne dozvoljava ta tvoja takozvana "vera", što je realnost u kojoj ti živiš.
Izneo si prostacki i pljuvacki kao i uvek.
Iznesi im argumente i pokazi im zasto grese?
Ili ti je dusa toliko ogrezla u grehu?
Vidi se ko samo prica a ko zivi svoju veru.

A'j da se ne preganjamo.
Gde Hrist kaže da je Bog?

Izneo si prostacki i pljuvacki kao i uvek.
Iznesi im argumente i pokazi im zasto grese?
Ili ti je dusa toliko ogrezla u grehu?
Vidi se ko samo prica a ko zivi svoju veru.
Pa ni Hristos nije rečima mazio lazovcine pljuvacke farisejske, kojima i sam pripadas. Jel to nije suva istina? Prema tome, ne laskaj sebi da bi neko trebao da bira reči kad se tebi takvom obraća.

A'j da se ne preganjamo.
Gde Hrist kaže da je Bog?
Ako Bog siđe sa nebesa i ovaploti se u telu covecijem, da li je i dalje Bog?

1 Tim. 3,16; Jn. 1,1 "U početku bješe Logos (Riječ), i Logos bješe u Boga, i Logos bješe Bog.", 14 "I Logos postade tijelo i nastani se među nama, i vidjesmo slavu njegovu, slavu kao Jedinorodnoga od Oca, pun blagodati i istine.".

1 Tim. 3,16; Jn. 1,1 "U početku bješe Logos (Riječ), i Logos bješe u Boga, i Logos bješe Bog.", 14 "I Logos postade tijelo i nastani se među nama, i vidjesmo slavu njegovu, slavu kao Jedinorodnoga od Oca, pun blagodati i istine.".
Ne po robiveku.

Pitam te gde Hrist za sebe kaže da je Bog.

Ne interesuje mene ničije rešavanje rebusa po Pismu.
Šta Hrist za sebe kaže, ko je On?...isključivo to me interesuje, kao Hristovog sledbenika...

Pitam te gde Hrist za sebe kaže da je Bog.

Ne interesuje mene ničije rešavanje rebusa po Pismu.
Šta Hrist za sebe kaže, ko je On?...isključivo to me interesuje, kao Hristovog sledbenika...

Nije riječ o rebusu, nego o najdirektnijem iskazu apostola. Gore su ti citati Ivanovih i Pavlovih riječi. Dodajmo još i Tomu.

Nego, pitam te, gdje su Isus i (ili) apostoli Boga nazvali Jehovom?

Pa ni Hristos nije rečima mazio lazovcine pljuvacke farisejske, kojima i sam pripadas. Jel to nije suva istina? Prema tome, ne laskaj sebi da bi neko trebao da bira reči kad se tebi takvom obraća.
O kada bi ti bar procitao kako je radio Hristos.
On je znao sta govori i kako argumentuje.
On je argumentovao dok ti pljujes, ti si progonitelj, inkvizitor, i svrstavas se u grupu koju je Hristos prorekao.
Jovan 15,20Sjećajte se riječi koju vam rekoh: `Nije sluga veći od svoga gospodara.` Ako su mene progonili, i vas će progoniti; ako su moju riječ čuvali, da vašu će čuvati.

Back