Da li ste zadovoljni današnjim devojkama/momcima?

Ako hoces da upoznas devojke onda prvo moras da sklopis novo drugarstvo (musko, naravno) koje ce te upoznati sa njihovim prijateljicama...cak i u ljubavi sve ide preko veze.

e to je to
i jako smara, zar nije lepse 1 na 1, nepoznat teren, pa se snadji
a ne ovako kad sve znas, sve ti je na tacni i pitanje je samo 'oces-neces

ni ja ne izlazim po klubovima, bas iz razloga koje ste naveli
a direkt, zato sto ako ne izlazis po takvim mestima onda si asocijalni no life geek koji subotu uvece provodi gledajuci tudje slike na fejsbuku s istih mesta
mislim karikiram, ali masa se uglavnom vodi time, bolje ista nego nista, kao da su to jedine dve mogucnosti

***** ти такву кафану која нема чилагера са беретком и војном униформом да те пита шта ћеш да пијеш
од стриктно две понуђене опције: пиво ил ракија (остало не смеш ни да помислиш да тражиш, одма` летиш наглавачке)
или маскулизовано-бркату конобарицу са тетоважом сидра на ручурди. Јесте да нема риба, (реално која ће од данашњих
нафураних мајкиних и тајкиних принцезица да скупи петљу да закорачи у такву јазбину), али зато нуди многе друге погодности
и врлине: усиљена атмосфера политичке дебате и дреке која често еволуира у пливање на поду и левитирање ка шанку, и до јаја музика.
Све остало је позерај и фенсерај, попут Скадарлије која је (п)остала синоним за просеравање богате багре.
Ту можете да збарите и екстраординарне комаде (већина тог младог меса је фригидно настројена - дакле, не пали се на памет и
лепоту Алена Делона без материјалне обезбеђености) без икакве потребе за шармом и елоквенцијом; кицошко одело + солидна батина чуда чине.

А ти Јузеру, ко те ****, што ниси причао са рибама о најновијим достигнућима Секе Алексић и Наташе Беквалац?

Poslednja izmena:
Ja ne kapiram ljude uopste.
Izadjem ti prosli vikend u grad sa drugarom i stize mu poruka da ima neke drugarice i jos neku ekipu tu i da idemo sa njima.
I ok,kazem ja nema nikakvih problema,bolje je sto nas ima vise. Dodjemo u neku diskoteku,upoznamo se i sada jbga ja pokusavam da probijem led,da se malo sprdam,nista ozbiljno sa onim zenskama,a ono dobio sam od dve likuse odgovor od jedne recenice i to je bila citava komunikacija nasa za celu noc. Ama totalno su jebeno nezainteresovane.
I sad ja razmisljam,aj jbga nema veze mozda je problem u meni,mozda sam ja ispao saban,antipatican sam im i imao sam love u dzepu,uvati me neki derpesivni trip i krenem da ljustim tekile i da kuliram.
I sad jbga sto mi je smor ko ***** i sad ja zijam okolo po klubu i gledam ostale ljude i svi jebeno stoje za svojim stolom,cevce ono jebeno pice,niko nista ne menja,poneko nesto progovori i to je to.
Niti ribe startuju nekog,niti muskarci startuju nekog,niti ljudi pricaju izmedju sebe,niti se nesto jebeno desava. Jedino sam video nekog lika i ribu kako igraju i to stvarno znaju da igraju i to me je sprecilo da razbijem flasu i isecem sebi vene sa staklom koliko mi je sranje vece bilo.
Zavrsi se nas "izlazak" i idem sa drugarom kuci i sad ja njemu pricam jbte one ribe su ti hard core drkadzije,totalno jebeno nezainteresovane za bilo kakav razgovor.
I on kaze meni pa znas brate kako je,ne poznaju te,a i ti si zauzeo hrd core drkadzijski stav,ljustis one tekile... Ona crnka me pitala sta pijes,a ja joj rekao pije tekilu,a pre grada je popio pola litra rakije (:lol: naravno ovo je iskenjao).

I sada ja vas jebeno da pitam koji je ***** ovim ljudima? Kako se oni upoznaju uopste,kako nadju ljude da se snoskaju?
Sta nalazi im drugarica,baba,keva i cale? Ocigledno je da moraju da ti znaju rodoslov do treceg kolena da bi ti rekli dve recenice.

Haha, ima takvih...jbga, moj savet ti je da nadjes jako dobro drustvo koje je uvek za izlazak, zabavu, igranje...Imao sam slicnih iskustava ali sad imam jako ludo drustvo, sve ludak do ludaka, zabavljamo random devojke i retko kad nisu komunikativne kad je takva atmosfera. Uz to smo i svi jako dobro obrazovani, i bar 50% nas trenira ili je fizicki aktivno.

Zivot je previse kratak da ga gubis na te smaracice, bro :ok:

Meni bogami moje ebeno društvo ništa nije pomoglo, sve što sam navatao to sam mrtvom mukom i svojom zaslugom, ebavao se po budžacima na sto načina i fazona. Mogu samo da me zaebu pa da ništa ni ne navatam, kontra nikako :mrgreen:
Sad kad razmislim, kontam kako nije moja duža veza nije nastala čak ni iz iste okoline, barem u skorije vreme(od srednje); Ne znam dal' je to neki moj trip ili se jednostavno tako zadesilo, slučajnošću.

Ako ti drugar nikada nije namestio neko poznanstvo, nije ti bas neki drug...

pa u tvom startovanju, devojke biraju izmedju silovanja i silovanja :)
naravno, d, uvek ima izuzetaka, a ti bi svakako vecini devojaka bio
ali stoji da su danas devojke cesto uzasno nepoverljive, zatvorene, da ce proveriti muskarca uzduz i popreko 132432040 puta pre nego li odluce je li on kandidat za nesto
bespotrebno hladne cak i u klasicnom zezanju, kao sto user prica
citala sam temu na drugom forumu nesto tipa "prilazak devojci na ulici"
99 % je bilo za striktno NE, odjeb totalni, svi su manijaci i ludaci
iste te zene na drugim temama pate od ljubavne camotinje
pa gde ocekujes da upoznas nekog kad si svuda kao mumija!?!?!?
isto iskustvo imam iz izlazaka, svi se napicane i celu noc provedu stojeci i cekajuci da neko nekom pridje, kao pijaca
zato su klubovi shit, no true fun 4 sure

Ili odlucis da "make the most of it" ;) Imao sam takav pristup zivotu i previse razmisljao ko sta misli o meni, sad me realno zabole k***...i iskreno se ne secam poslednjeg puta kad nisam prisao bar jednoj devojci tokom izlaska.

Poslednja izmena:
pa nikako, ulica, klub, ili bilo sta drugo ce ti samo doneti status frikcine i manijaka. sve ide preko drugova i rodbine, da ti provere i broj obuce ako treba pre no sto uopste razmisle o tebi
j.bg

Ovo mi je danas potvrdila jedna devojka u teretani. Pricaju neki likovi sa nekim ribama (starije su od mene) i zakacili su tu temu nekako i riba kaze kako je glupo i uvek odbija one sto joj prilaze.
I ja pitam zasto? I ona nema objasnjenje jednostavno glup i kaze da musko treba da nadje neki drugi nacin da pridje,preko nekog.

Isuse jebeni Hriste.

Ovo mi je danas potvrdila jedna devojka u teretani. Pricaju neki likovi sa nekim ribama (starije su od mene) i zakacili su tu temu nekako i riba kaze kako je glupo i uvek odbija one sto joj prilaze.
I ja pitam zasto? I ona nema objasnjenje jednostavno glup i kaze da musko treba da nadje neki drugi nacin da pridje,preko nekog.

Isuse jebeni Hriste.

Koje je to selo lol? vot da fak :lol:

Najjači su ovi što pljuju po klubovima iz vlastitog iskustva. :lol: Kad već pljujete, ko vas tera da izlazite? A očigledno da mnogima od vas nije prvi put.

Nisam siguran za druge, ali ja sam jasno dao do znanja da sam prestao da izlazim po tim vrticima. :P

Isuse jebeni Hriste.

Debilka... :lol:

Ako ti drugar nikada nije namestio neko poznanstvo, nije ti bas neki drug...

Jeste mi nabacio jednom i ja mu rekoh: nemoj nikad više :lol: Jer, ipak je bio sebičan, ovoj dao moj broj jer je tražila( a ja za to nisam znao) i to samo da bi ta likuša nabacila njemu neku drugaricu.
Samo što me zaebo, meni uvalio neku psiho likušu koja ima neke buljave oči(dobro dupe al ništa posebno) i koja je već jednom liku napakostila tako što ga je prijavila policiji da ju je tukao i pokušao da siluje :lol:
Jadan lik, nit' je pipnuo xD
Izvukoh se, fala bogu, bez ozleda

meni je mnogo jadno kad neki decko posalje druga da me pita da li bih htela da se upoznamo.. pa ne bih htela ni da je najlepsi na svetu. tako da uopste ne razumem te devojke kojie ne vole kad im neko pridje licno. svideo ti se ili ne, bar je sam rekao sta je imao.
ma sve se okrenulo naopako... sve cesce cujem kako se tuku momak i devojka, kao da je to postalo skroz normalno u vezama...u subotu sam prisustvovala sceni kad je likusa razbila svom decku flasu o glavu, u punom kaficu :D pokacili se i on krenuo valjda da je gura nesto, sta li.. i ona dohvati flasu i tresnu ga po faci. ludnica. a oboje lepi, doterani, minut pre toga se ponasali kao najzaljubljeniji par ikada.. :D ee...

meni je mnogo jadno kad neki decko posalje druga da me pita da li bih htela da se upoznamo.. pa ne bih htela ni da je najlepsi na svetu. tako da uopste ne razumem te devojke kojie ne vole kad im neko pridje licno. svideo ti se ili ne, bar je sam rekao sta je imao.
ma sve se okrenulo naopako... sve cesce cujem kako se tuku momak i devojka, kao da je to postalo skroz normalno u vezama...u subotu sam prisustvovala sceni kad je likusa razbila svom decku flasu o glavu, u punom kaficu :D pokacili se i on krenuo valjda da je gura nesto, sta li.. i ona dohvati flasu i tresnu ga po faci. ludnica. a oboje lepi, doterani, minut pre toga se ponasali kao najzaljubljeniji par ikada.. :D ee...
Исказала је своју љубав и симпатију на необичан начин.

Додуше, грубо и насилно (заштитнички), али бар је и то бољи начин од стерилности и потпуне незаинтересованости коју исказује
момак или девојка према својој супротности када сазна за нпр. швалерисање или промискуитет. То је онај рад када каже: ''Ма ко му ****
матер'', преврне очима, и то је све. Пуј пике не важи, живот иде даље.

Директ, заборавио си на традиционални слободан ударац у пределу белих бубрега.

Значи, поред халуцинација и изванредне упућености у неке проблеме, откриваш да си и ћорав? :(

Ц, ц, ц, ц.

Нема проблема, мајстор Миле. Само за тебе:

''јеси ли проузроковао лакше или теже телесне повреде?''

http://forum.krstarica.com/showthread.php/609346-Срећан-8-март!?p=24735757&viewfull=1#post24735757

Ако имаш проблема са читањем или разумевањем, замоли неког старијег да ти разјасни и нацрта. ;)

Back