Ja ne kapiram ljude uopste.
Izadjem ti prosli vikend u grad sa drugarom i stize mu poruka da ima neke drugarice i jos neku ekipu tu i da idemo sa njima.
I ok,kazem ja nema nikakvih problema,bolje je sto nas ima vise. Dodjemo u neku diskoteku,upoznamo se i sada jbga ja pokusavam da probijem led,da se malo sprdam,nista ozbiljno sa onim zenskama,a ono dobio sam od dve likuse odgovor od jedne recenice i to je bila citava komunikacija nasa za celu noc. Ama totalno su jebeno nezainteresovane.
I sad ja razmisljam,aj jbga nema veze mozda je problem u meni,mozda sam ja ispao saban,antipatican sam im i imao sam love u dzepu,uvati me neki derpesivni trip i krenem da ljustim tekile i da kuliram.
I sad jbga sto mi je smor ko ***** i sad ja zijam okolo po klubu i gledam ostale ljude i svi jebeno stoje za svojim stolom,cevce ono jebeno pice,niko nista ne menja,poneko nesto progovori i to je to.
Niti ribe startuju nekog,niti muskarci startuju nekog,niti ljudi pricaju izmedju sebe,niti se nesto jebeno desava. Jedino sam video nekog lika i ribu kako igraju i to stvarno znaju da igraju i to me je sprecilo da razbijem flasu i isecem sebi vene sa staklom koliko mi je sranje vece bilo.
Zavrsi se nas "izlazak" i idem sa drugarom kuci i sad ja njemu pricam jbte one ribe su ti hard core drkadzije,totalno jebeno nezainteresovane za bilo kakav razgovor.
I on kaze meni pa znas brate kako je,ne poznaju te,a i ti si zauzeo hrd core drkadzijski stav,ljustis one tekile... Ona crnka me pitala sta pijes,a ja joj rekao pije tekilu,a pre grada je popio pola litra rakije (

naravno ovo je iskenjao).
I sada ja vas jebeno da pitam koji je ***** ovim ljudima? Kako se oni upoznaju uopste,kako nadju ljude da se snoskaju?
Sta nalazi im drugarica,baba,keva i cale? Ocigledno je da moraju da ti znaju rodoslov do treceg kolena da bi ti rekli dve recenice.