EKV_Jovana98_BT
Početnik
- Poruka
- 21
I mi isto tako po parkovima klošarimo, do duše, odavno smo se skinuli sa sokića, ali ne idemo mi u park zato što nismo fensi, već zato što nemamo gde drugde...![]()
A godiste vam je?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mi isto tako po parkovima klošarimo, do duše, odavno smo se skinuli sa sokića, ali ne idemo mi u park zato što nismo fensi, već zato što nemamo gde drugde...![]()
Kakvo je mišljenje dragih mi vršnjaka po ovom pitanju?![]()
Da li ste zadovoljni njima? Kakvo je mišljenje o današnjim curama i frajerima, da li mislite da su lake/i, neiskrene/i, da su loše/i, i da je zaista retkost naći pravu osobu?
Naravno ovde govorimo o osobi za vezu, a ne za, da izvine dame, popularnu ˇk..s varijantuˇ...![]()
Kakve su cure/frajeri u vašim školama? Ili ako ste sa njom završili, na faxu, okolini i društvu uopšteno.
Da li poznajete više kvalitetnih i dobrih ili retardiranih i škart osoba ženskog/muškog pola?
I da li mislite da su današnje devojke/momci previše opsednuti time da ostanu popularni u društvu, da ne kaskaju za njime, da menjaju devojke i momke kao čarape, da bi imali o čemu da pričaju sa društvom, ali i drugi da pričaju o njima, da se trude da budu što aktivniji na Facebook-u, Twitter-u, svaka pola sata postavljaju statuse, albume sa slikama sve od noše pa do poslednjeg odlaska u toalet, i ostalim današnjim popularnim stvarima, i da im je glavna stavka upravo to, i da ih nimalo ne zanima neka ozbiljna osoba, ili veza?
Sad čekam bisere![]()
ex najbolja drugarica je ovako zaista za nepozeleti u svakom smislu i na kraju se ispostavi da ce zadrzi dete. tacno ko god delio vazduh sa mnom je dobar covek : )
et tema
veoma sam zadovoljan današnjim devojkama, vrlo su lepe jebozovne i što je najbitnije iz generacije u generaciju sve više su droce pa daju i po separeima
toga pre pešes godina nije bilo
takođe sam zadovoljan momcima jer su pasivne pichkice i patofne sa viškom estrogena, neki mogu i da se prcnu zlu ne trebalo i ako zagusti
znači iz godine u godinu sve više i više u svakom smislu napredujemo
Kako smuvaju totalno nepoznatu likusu kad ja ne mogu da porgovorim sa ljudima za mojim stolom ***** ti boga?
pa nikako, ulica, klub, ili bilo sta drugo ce ti samo doneti status frikcine i manijaka. sve ide preko drugova i rodbine, da ti provere i broj obuce ako treba pre no sto uopste razmisle o tebi
j.bg
Najgore od svega je što su ljudi glupi i ne uče čak ni na svojim greškama
Ajd' izađeš jednom, dva, pa čak i tri puta u ebeni klub i kad vidiš da je sve to go ******, što nastavljaš da ideš tamo? TO se ja pitam stalno, kako tim ljudima ne dokurči da bacaju kintu ni na šta.
Radije bih sačuvao, i dva soma dao za neverovatan shroom trip nego da bacim na tri pića i kartu, i častim likušu pićem, likušu koja mi čak ni izdrkati neće to veče![]()