Da li ste zadovoljni današnjim devojkama/momcima?

Ovo mi je danas potvrdila jedna devojka u teretani. Pricaju neki likovi sa nekim ribama (starije su od mene) i zakacili su tu temu nekako i riba kaze kako je glupo i uvek odbija one sto joj prilaze.
I ja pitam zasto? I ona nema objasnjenje jednostavno glup i kaze da musko treba da nadje neki drugi nacin da pridje,preko nekog.

Isuse jebeni Hriste.
znaci i za yebeni dejt kod nas treba veza...missim koja katastrofa :neutral:

Danas ja u busu, i ladno vidim na ulici likušu na koju sam se ložio jedno vreme(nisam ni pokušavao nešto jer sam bio u nekom tripu da ne vredi ni pokušavati), i onda ide ruku pod ruku sa nekim crncem, garav ko ugalj ebote.
Tek sad kontam da ne vredi ni pokušavati... kad je crnac u igri, consider yourself a looser :mrgreen:

Ebem ti ovaj život.

Living in a hope, potrudiću se da ti odgovorim na sva pitanja :D

Ovo je dosta nezahvalna tema, i šta god da kažem, ne mogu da ne generalizujem.

Nisam zadovoljna momcima i devojkama uopšteno, ali sam zadovoljna onima koje poznajem i sa kojima se družim.

Mislim da postoje lake, neiskrene i lose osobe, uvek je takvih bilo. Razlika je samo u tome što su se ranije čudili takvima, a sada se čude onima koji nisu takvi.

I ne mislim da je retkost naći pravu osobu ako umeš da tražiš. Bitno je, pre svega, da čovek shvati prave vrednosti i da ume u gomili da prepozna nekoga ko je drugačiji (drugačije se ponaša, oblači, šali), i da želi da nekoga takvog ima u svojoj blizini. A kada pronađe nekoliko takvih osoba, potrebno je još samo da ih "ukrade" i da pomoću njih stvori krug prijatelja sa kojima će mu biti zanimljivo i sa kojima će uvek imati o čemu da priča. Ja sam svoj stvorila :D

Što se tiče osoba za vezu... šta znam. Poznajem nekoliko zaista dobrih devojaka kojima se uvek, iz meni nepoznatog razloga, svidi neko ko nije za njih. Kod momaka je to ređi slučaj. Takođe smatam da je njima teže jer se, u većini slučajeva, ispostavi da je devojka ta koja ima poslednju reč. Na dečku je da izabere devojku koju će osvajati, a ona bira (nakon što se posavetuje sa svim drugaricama, jelte) da li će biti osvojena, pa kome se posreći :D

Meni je jako važno da momak ima svoj stav, da kada ramenjujemo mišljenja o nečemu, ne prisvaja moja misleći da će mi se na taj način više dopasti, već da je spreman da uđe u raspravu kako bi odbranio svoje mišljenje. Takođe mi je važno da me shvati i da ne okreće glavu u fazonu "Ja ovu ne poznajem" kada se glupiram, već da me uhvati za ruku i glupira se sa mnom. Bitno mi je, razume se, da bude pametan, a sa inteligencijom i britkim umom dolazi i duhovitost. Na listi su, naravno, i standardne osobine kao što su: iskrenost, vernost, dobrota itd.
E sad: izgled. Uvek sam smatrala neiskrenim ono "Nije mi bitan izgled", možda nekome nije stalo do toga da potencijalni mladoženja bude lep svakoj devojci na ovom svetu, ali sam sigurna da je važno da njoj bude privlačan. Meni barem jeste. Svako ima drugačije poimanje lepote, nekome ne mora da bude lepo nešto što meni jeste, i nikada nisam tražila nekog šmekera ili nekoga ko je drugima lep, ali mi je bitno da meni bude simpatičan. :D
I upravo sam shvatila da ovo zvuči kao da raspisujem konkurs. Još samo da ostavim kontakt telefon i e-mail adresu, i možete da mi se javljate xD
Nije mi bio cilj da tako zvuci, želela sam samo da nabrojim stvari koje su meni važne kod osobe suprotnog pola, i da kažem da takvih nema mnogo :D
Možda je upravo zbog toga i teško naći pravu osobu za sebe. Devojke traže savršene momke (po mogućstvu što sličnije onima iz tinejdž filmova i serija), a kad shvate da takvi ne postoje, kreću u potragu za materijalom od kog će skrojiti sebi jednog takvog. Kad jedna od njih nađe prosečnog dečka, uzme da ga oblikuje onako kako želi, a on mučenik živi u zabludi da ga voli do neba i nazad (ili kako vec), pa joj udovoljava sve i menja se zbog nje (još i rime bacam xD).
Dok ne nađeš osobu koja ti se sviđa baš takva kakva jeste i kojoj se ti sviđaš onakav kakav jesi - batali.

Poznajem više kvalitetnih i dobrih osoba, za ove druge ne marim.

Da, mislim da su previše opsednuti time i mislim da dosta njih ne shvata štos igre. Mnogi misle da su hrabri i kul ako se oblače provokativno, startuju sve devojke/momke na žurkama, puše/piju/drogiraju se, ***** po školi i na ulici, i rade još gomilu sličnih gluposti, ali ja ću uvek smatrati hrabrima i snažnima one koji su uspeli da u takvom drustvu zadrže karakter i da uprkos svemu budu ono što jesu.

I ako već delimo ljude, nemojmo ih deliti po popularnosti, to je nešto što je relativno. Popularno društvo će uvek ogovarati nepopularno, i obrnuto, a već sutra se može desiti da neko iz jedne grupe pređe u drugu. A i klinački je.
Za par godina, kada malo odrastemo, shvatićemo na koji način se ljudi dele :D

Poslednja izmena:
1.Čemu ovoliko pisanje?
5510_256.jpg

2.Karakteri su smoreni do jaja.Ne možeš očekivati da neku muva lik kojeg mrzi da ode do prodavnice po pivo.

Tema je postavljena kao takva, a ja volim da se raspišem i kažem mnogo toga kada imam o čemu.
Ne razumem zašto bi tebi ili bilo kome smetalo to što ja, ili bilo ko drugi odgovara dugačkim postom. Sasvim je svejedno da li je dugačak ili kratak, preskočiš ako ti se ne čita, i ideš dalje, kao da je bitno :D

Meni je 'smoreno do jaja' kada neko radi ono što sam gore navela zbog društva, da ga ne bi prozivali da je pičkica, a nema dovoljno jak karakter da im kaže ne.
Vidiš, to mu je dodatni razlog da je muva, pa može posle ona da mu ide po pivo :D

Znam, User Friendly, svesna sam ja toga.
U onom postu sam i napisala da smatram to glavnim razlogom zbog kog nam ne ide pronalaženje momaka/devojaka. Očekivanja su prevelika :/
Samo što ja nisam neko ko je zacrtao sebi da nađe takvog dečka po svaku cenu. Volela bih da ga nađem jednog dana (ko ne bi?), ali to ne znači da ću pred svakog dečka stati sa listom osobina, precrtavati one koje poseduje, i govoriti 'Sledeći!' ako nešto sa spiska nije precrtano.
Uostalom, treba da umemo da sagledamo sebe, pa tek onda, na osnovu toga, da tražimo nekoga za nas. Kada bi to svako uradio, kriterijum bi drastično opao :mrgreen:

Znam, User Friendly, svesna sam ja toga.
U onom postu sam i napisala da smatram to glavnim razlogom zbog kog nam ne ide pronalaženje momaka/devojaka. Očekivanja su prevelika :/
Samo što ja nisam neko ko je zacrtao sebi da nađe takvog dečka po svaku cenu. Volela bih da ga nađem jednog dana (ko ne bi?), ali to ne znači da ću pred svakog dečka stati sa listom osobina, precrtavati one koje poseduje, i govoriti 'Sledeći!' ako nešto sa spiska nije precrtano.
Uostalom, treba da umemo da sagledamo sebe, pa tek onda, na osnovu toga, da tražimo nekoga za nas. Kada bi to svako uradio, kriterijum bi drastično opao :mrgreen:

ma ti si žensko, ništa ti ne tražiš. tebe ako nađu nađu, ako ne... onda gajiš mačke.

Hahaha, diskriminišete žene :P

Растури те Јузеру девојка на парампарчад са одговором. :lol:

Шалу на страну, изванредан ти је први пост на ову тему, Избеглице :ok:

Hvala ti :lol:

Moja ocekivanja su da izgleda makar normalno (da nije predebela,previsoka,prenosata i sl ekstremi),da nije neka prostakusa i da je iole normalna osoba,da nije neki odbegli pacijent iz Laze.

Pa eto, što si skromniji, to su ti veće šanse da nađeš devojku kakva ti odgovara. ;D

Back