gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... čemu se zaista radujemo!reorganizacija je vec pocela
Imate omiljenog novog-starog moderatora ponovo medju vama![]()
E da dodam jos nesto: Jel' ima sanse da se u nekom delu (obavestenje, obavezno procitajte i sl) daju skracena uputstva o radu foruma, a narocito onaj deo koji se odnosi na voljene nase kockice i reputacije, zbunice nase nedirnuteKako se skupljaju poencici, kako se dobijaju lepe zelene kockice ...
![]()
reorganizacija je vec pocela
WTF?????
Pa bem mu lebac, odem na pet dana i ovde se nacini loodjenje!!!!
Vi ovdi svi cekate da mene nema pa da uradite nesto pametno!!!!
Hm, cini mi se da bi mogla neka pouka da se izvuce iz ooga.....
SUPERISKA MILI!!!!!![]()
reorganizacija je vec pocela
pozdravljam mili
pf kucni ljubimci je retko prijatno mesto na forumu,pozdravljam reorganizaciju a sve u cilju da ovo mesto postane jos prijatnije![]()
Jeste, Mili je, bez preterivanja bila savršen moderator ovde, pa je, zbog nedostatka vremena da to radi na svoj način (znači: maksimalno savesno i predano) razrešena na sopstveni zahtev, ali nas nikad nije napustila (u prevodu: pomagala je i u periodu dok nije bila moderator), što vidite po njenim postovima.Izvinjavam se sto ne znam, ali vase odusevljenje na ovoj temi Milinim povratkom me upucuje na sledeci zakljucak: Mili je ranije bila ovde moderator, pa onda neko vreme nije, pa sad ponovo jeste. Jesam li u pravu?
U svakom slucaju, drugarica ili moderator Mili je i za mene jako rado vidjena na ovom forumu, pa se onda i ja pridruzujem cestitkama.![]()