DA LI STE ZA REORGANIZACIJU OVOG PF-a

• Začetnik teme Začetnik teme vilus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobra ideja, kategorizacija ne moze smetati sigurno. Par predloga.. mozete postaviti i lepljivu sa tel. brojevima i adresama dezurnih vet sluzbi, prvenstveno ordinacija koje rade 24h. I malo cesce metlu u ruke, sto se tice tema bezbroj puta ponavljanih sa isto toliko raznih varijacija. Podrzavam vas predlog u svakom slucaju.

Izvinjavam se sto ne znam, ali vase odusevljenje na ovoj temi Milinim povratkom me upucuje na sledeci zakljucak: Mili je ranije bila ovde moderator, pa onda neko vreme nije, pa sad ponovo jeste. Jesam li u pravu?

U svakom slucaju, drugarica ili moderator Mili je i za mene jako rado vidjena na ovom forumu, pa se onda i ja pridruzujem cestitkama.:klap:

Izvinjavam se sto ne znam, ali vase odusevljenje na ovoj temi Milinim povratkom me upucuje na sledeci zakljucak: Mili je ranije bila ovde moderator, pa onda neko vreme nije, pa sad ponovo jeste. Jesam li u pravu?

U svakom slucaju, drugarica ili moderator Mili je i za mene jako rado vidjena na ovom forumu, pa se onda i ja pridruzujem cestitkama.:klap:
Jeste, Mili je, bez preterivanja bila savršen moderator ovde, pa je, zbog nedostatka vremena da to radi na svoj način (znači: maksimalno savesno i predano) razrešena na sopstveni zahtev, ali nas nikad nije napustila (u prevodu: pomagala je i u periodu dok nije bila moderator), što vidite po njenim postovima.
Oko reorganizacije ima zaista dosta posla, tako da nas ni ovog puta Mili nije izneverila: prihvatila je molbu da nam pomogne. :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back