DA LI STE ZA REORGANIZACIJU OVOG PF-a

• Začetnik teme Začetnik teme vilus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesto ovih dana cheprkam po ovom nasem lepom pf i bre naidjoh na neke teme za koje nisam ni znala da postoje, pa onda nekima su ime promenili neke ne mogu vise da se snadjem, inache cim sam videla da ste pokrenuli pitanje reorganizacije mi se svidela ideja, ni sama ne znam sto sam ovoliko cekala da se javim...oprosticete trudnjachi :D:D
Zanaci reorganizacija :ok:

:cao::cao:

da
iko nisam uvek oduševljena time, ipak red mora da se zna
ali kad se određeni ljudi skupe na nekoj temi i kad prilča krene nekim svojim tokom (nazavisno od teme direktno, ali ipak tu postoji veza uslovne zavisnosti) prosto ne možeš da odoliš
pa još kad znaš da je zabranjeno
ali tu su svevideće
pozdrav za sve tri

da
ali kad se određeni ljudi skupe na nekoj temi i kad prilča krene nekim svojim tokom (nazavisno od teme direktno, ali ipak tu postoji veza uslovne zavisnosti) prosto ne možeš da odoliš
ali tu su svevideće
pozdrav za sve tri

Надам се да схваташ да смо веома толерантни и да много тога допуштамо!;) Па и ја себи дозволим тај "луксуз" па добијем пацку!:lol: Али кад неко баш претера са спамовањем морамо да га :rtfm:!

Mili, to sam ja "zgrešila", kad sam im razgovor sa "dresure" prebacila na "o svemu po malo", jel' tako Milevice? :cool:
ma super je ovaj Forum... lepo je i kad imamo vremena da se družimo i "pišemo".
A kad smo već kod toga da se držimo tema, ni ovome nije mesto ovde. Tu su "Predlozi, sugestije, primedbe" (primamo i pohvale), a za neformalno ćaskanje - zna se! :brus:

da
ali tu su svevideće
pozdrav za sve tri
:aha: Ma da... sve nas hvalite, ali ja ovde imam najmanje kockica!
Kad sledeći put dođem, hoću još jednu kockicu ili... :besna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back