ivana bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.491
@tema
Cuj - da li sam

I to ne za jednog.
Cuj - da li sam

I to ne za jednog.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A otkud ja to znam?Ti bar znaš da sam ja fina i poštena devojka...![]()
Još mi fali potvrda od psihijatra za to...
A otkud ja to znam?![]()
Pritegle me godine pa zaboravljam.......Trk kod psihijatra... nije valjda da si me tako lako zaboravio![]()
He,popadija.ja sam više za popa...baš bi bilo cool da budem popadija...
Uuuu, to mi je fetiš.......ja sam više za popa...baš bi bilo cool da budem popadija...
Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"
Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučaju![]()
Uuuu, to mi je fetiš.......
Naguzzio bih te bez mnogo priče.......
Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"
Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučaju![]()
Sazrelo to odavno za vece medicinsko istrazivanje![]()
ja imam preko redaaaaaa.... njanjanja!!!
xaxa.....
...verujte mi, dok nisam došao među vas, ja sam primao i preko reda,...pa sve je to za ljude, razumem ja vas,...ali shvatite i vi mene,...postoji kritična masa, nisam više mogao, ...mnogo vas je bre...
A doco nemoj da si nakraj srca,primi mene preko reda,pa makar i na psihijatriju.....do sada uvek ja puštam preko reda![]()