Da li ste za psihijatra?

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....sinoć vas gledam, hm...malo i u noge...! Dete, pa vi se još niste rešili nekih svojih problema....Znate da smo se dogovorili, da čete se moći smatrati izlečenom, kad prestanete nositi čarape, različite boje...opet me ljutite!....Rekao sam vam, već više puta...nije problem u tome, što su čarape različite boje, već u načinu vašeg razmišljanja,...u vašoj glavici, pametnice, skinite te čarape, i uparite ih...prema boji štipaljke kojom ih pričvršćujete na žicu...Videćemo se mi još...

Ti bar znaš da sam ja fina i poštena devojka...
25_giggle.gif

Još mi fali potvrda od psihijatra za to...
A otkud ja to znam? :think:

Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"

Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučaju :rumenko:

Jesam kako nisam, a ako se po ovom gleda onda sam sigurno :lol:

Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"

Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučaju :rumenko:

Nisi..svi imamo svoje bubice..one nas definisu...osim ukoliko ne vode ka nasilju...:)

Poseta psihijatra trebalo bi smatrati kao idenje kod zubara ili pranje auta. Ali ovde na balkanu je jos tabu tema. Nema nista smesnije kad se vozaci psuvaju jedan drugoga na raskrsnici dok je semafor pokvaren, to je jedina terapija koja balkanac moze da si dozvoli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back