Da li ste se danas seksali ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa što nikako da opišeš? @milance19 ?
Ja sam bolesna ovih dana, pa sam odgodila sexi susret... ali bice, bice, puno masnih detaja itd..
Stidljiv sam
Al evo

Počelo je nežno, istraživali smo se dodirima i usnama
Nastavili smo dinamično i kasnije žestoko!

Kad smo završili nismo znali za sebe

Probudio sam se sa njenom glavom na mojim grudima

htio ali zasrah sa pricom prethodni dan tako da joj nije bilo nidoceg...da sam ona nogirao bih me u vasionu....cesto kad zaserem u prici narednog dana cudim se kako me idiota i dalje sa ljubavlju gleda,ali kad sjebem stvar dobrano kontam samo dokle li joj je granica da me ostavi unatoc tome sto me voli...a matori idiot infantilni nikako da sazrije kao covjek...a svako ima svoj limit naravno...

Ovde puno pricamo o sexu,komentarisemo,odgovaramo,pitamo,cesto se i svadjamo ali jos nisam procitala da je neko napisao “Nocas sam se dobro sexala/o” ili “Jutros je pao zornjak” ili “Imam pms,smrccc” ili “Nisam pa sam ga izdrkao” ili “Nisam jos, ali hocu”..i tako dalje.Ne znam da li je tema bila ali za stare i za nove clanove pitanje:Da li ste se danas sexali? i ako jeste kako je bilo.? Hajde,pokusajmo biti konkretni, mozda bude zanimljivo... :-D
Da jesam sinoć sa svojim dečkom ,bilo je fanstasticno,četiri partije po sat,sat ipo ,svega je bilo neopisivo.

Back