Silent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.849
Jesam... ceo dan se jebavam po forumu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Auuuuu! Ala ti poratis moj rad na forumu. Zatecen sam!Maslachak:...a ti ko expozitura Societe General... a do pre neki dan si im pljuvao radno veme.... eto shta je licemerno!![]()
tweet-tweet:ja nisam videla decka mec dana. danas smo se videli, ali kod mene kuci gde je milion ljudi i naravno nista od akcije, aliiii sutraaaaa ima da se osvetim sudbini ne zvala se ja Lorimer (ko se seca crtanog). tesko mi je na dusi, a i pocela sam najstrasnije da lupam po tastaturi dok kucam
lujka:Nisam, i imam utisak da necu nikada vise ....bas tuzno, zar ne?
Kad_LupimLupim:Nemoras![]()
...btw., nista danas...suvo vreme, ako izuzmem masturbaciju... pa bila sam u cg mesec dana, po rodbini itd...malo na moru, ali u varijanti soba-plaza bez izlazakaBad_Wolf:

SorryCupavka:Znala sam ja da mi je neko sa F. izmalerisao pos'o...ako, blago meni, bitno da si ti nabacio smajlija, ja cu vec da se snadjem nekako...btw., nista danas...suvo vreme, ako izuzmem masturbaciju...
![]()

kučka:@ Bad Wolf...Zabrinuta sam za tebe..posustajes ili se uredno ne prijavljujes:-D
...cirkus ili ciklus....Bad_Wolf:Znas ti da je moj zivot spanska serija, ali ne i za emitovanje...![]()
Nisam prijavljivao, a i bilo je nekih pauza - cirkus...
Maslachak:...cirkus ili ciklus....
)... Valjda se to zove zivotno isustvo. tweet-tweet:pa bila sam u cg mesec dana, po rodbini itd...malo na moru, ali u varijanti soba-plaza bez izlazaka