Vesela_zena_beogradska
Domaćin
- Poruka
- 4.650
Niko mi ne brani, naprotiv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vesela_zena_beogradska:Pa ne mogu .. koga god doFatim svrsi u roku od par do desetak minuta.
ista si ko moja riba... Fazon je sto od pusenjanja ja ne mogu da svrsim, jer usta stimulisu mali vrsni dio qurca. jedino pickah i moja ruka mogu da me dovedu do svrs, pa onda pusenjje moze da traje dugo dugo. Vjerovatno si to od 2 do 10 min mislila kad se dovatis qurca pickom a ne ustima....Vesela_zena_beogradska:Ma i ja bih volela da se igram sa kitom sat vremena ..
u diznilend,imaju dva tri kita mislim da je20$ chuka vremena.......... :grin: :grin: :grin:Vesela_zena_beogradska:Ma i ja bih volela da se igram sa kitom sat vremena ..
pa ti dofati vise njih, eo ja mislim da ce forumasi vrlo rado da se zrtvujuVesela_zena_beogradska:Pa ne mogu .. koga god doFatim svrsi u roku od par do desetak minuta.
ja garantujem da mogu 12s
WOW! Pa sta im to grdna radish?
Vjerovatno si to od 2 do 10 min mislila kad se dovatis qurca pickom a ne ustima....
u diznilend,imaju dva tri kita mislim da je20$ chuka vremena..........
pa ti dofati vise njih, eo ja mislim da ce forumasi vrlo rado da se zrtvuju
koliko sam shvatio sve je to sitna pernata divljach za tebe.. :smile: :smile: ti si lovac na kapitalce ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)Vesela_zena_beogradska:Nishta novo mi nisi rekao .. ali ja biram patke ..
Vesela_zena_beogradska:A shta bih radila? Namazem ruke lubrikantom pa stavim obe na kitu (takve najvishe volim) pa jednu okrecem u jednom smeru, a drugu u drugom, ali sve je to sinhronizovano i odozgo mu ga dajem jezikom .. pa onda malo odmorim jezik a za to vreme nezno 'cedim' glavic palchevima, i milujem obod glavica .. pa tu mi vec lik kaze - ej, stani, svrshicu .. a ja ga pogledam ispod oka i kazem - pa to i hocu ..

pa verovatno se ukochi kad je velikiLjuba82:...P.S. И како Вам се не укочи вилица?![]()
Brate bolje je kad jases slonce iz C-marketa za 2 dinkambodza:u diznilend,imaju dva tri kita mislim da je20$ chuka vremena.......... :grin: :grin: :grin:

...ма и мени је заЕбано тако...једном ми је требало 3h (и словима три) са паузама. Али мене више занима следећа ствар. Шта је то што вуче девојку да ради то 3 сата? Велика љубав, велика страст и либидо или само жеља да угоди партнеру?
Хајде да вас чујем...
P.S. И како Вам се не укочи вилица?
e pa neces znati dal' je neko kvalitetan dok se ne prcnes s njimA, neka, neka .. izmedju kvantiteta i kvaliteta ipak sam za ovo drugo ..
goldfish:pa verovatno se ukochi kad je veliki![]()
![]()
![]()

divlja:Iskljucivo..
![]()
) баца у међуножје и узима нешто што је тако немоћно, крхко и нежно у поређењу са њеним чељуштима
...покушавајући да исиса сву снагу из њега... (хајде девојке...немојте да се избалавите сад
:wink: ).
p.s. pazljivo lizite (frikom) :-D :-D :-D :-D :-DVesela_zena_beogradska:Ko kaze da se ne ukochi? Pa ja sam iznad lepo pisala da nikad nisam pushila sat vremena, a i da moram da odmaram jezik (i vilicu) periodichno. Ne znam shta vuche druge da pushe 3 sata, ali ja bih volela da traje duze od 15 minuta ... prosto da uzivam u qrcu, samo toliko.
...а можда има и нечег несвесног...оно...са једне стране...доминација типа (симболично још већа ако стоји...са благо раширеним ногама) и девојка која се труди да га задовољи...а са друге стране...потпуна доминације девојке која се похотно (са врата ) баца у међуножје и узима нешто што је тако немоћно, крхко и нежно у поређењу са њеним чељуштима ...покушавајући да исиса сву снагу из њега... (хајде девојке...немојте да се избалавите сад ).
Nikad to nisam uradila. A ovo u vezi dominacije ima istine, recimo, kontrola nad njim, mogu da ga svrshnem kad hocu .. ako tako hocu uopshte .. mogu da mu uopshte ne pushim, a on se bash ponadao, mogu da ga drzim u nadi da cu mu do kraja susreta pushiti, itd. Original postavio goldfish
pa verovatno se ukochi kad je veliki
e pa neces znati dal' je neko kvalitetan dok se ne prcnes s njim
onda imash dara i za SEX