Da li ste se danas seksali ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vesela_zena_beogradska:
Ma i ja bih volela da se igram sa kitom sat vremena ..
ista si ko moja riba... Fazon je sto od pusenjanja ja ne mogu da svrsim, jer usta stimulisu mali vrsni dio qurca. jedino pickah i moja ruka mogu da me dovedu do svrs, pa onda pusenjje moze da traje dugo dugo. Vjerovatno si to od 2 do 10 min mislila kad se dovatis qurca pickom a ne ustima....

ja garantujem da mogu 12s

12 sekundi? :)

WOW! Pa sta im to grdna radish?

A shta bih radila? Namazem ruke lubrikantom pa stavim obe na kitu (takve najvishe volim) pa jednu okrecem u jednom smeru, a drugu u drugom, ali sve je to sinhronizovano i odozgo mu ga dajem jezikom .. pa onda malo odmorim jezik a za to vreme nezno 'cedim' glavic palchevima, i milujem obod glavica .. pa tu mi vec lik kaze - ej, stani, svrshicu .. a ja ga pogledam ispod oka i kazem - pa to i hocu ..

Vjerovatno si to od 2 do 10 min mislila kad se dovatis qurca pickom a ne ustima....

Ne, nisam mislila na picu .. evo pishe iznad shta sam mislila.

u diznilend,imaju dva tri kita mislim da je20$ chuka vremena..........

Ma ti si mi sav duhovit k`o (Donald) Duck ...

pa ti dofati vise njih, eo ja mislim da ce forumasi vrlo rado da se zrtvuju

A, neka, neka .. izmedju kvantiteta i kvaliteta ipak sam za ovo drugo ..

...ма и мени је заЕбано тако...једном ми је требало 3h (и словима три) са паузама. Али мене више занима следећа ствар. Шта је то што вуче девојку да ради то 3 сата? Велика љубав, велика страст и либидо или само жеља да угоди партнеру?
Хајде да вас чујем...

P.S. И како Вам се не укочи вилица? :lol:

Vesela_zena_beogradska:
A shta bih radila? Namazem ruke lubrikantom pa stavim obe na kitu (takve najvishe volim) pa jednu okrecem u jednom smeru, a drugu u drugom, ali sve je to sinhronizovano i odozgo mu ga dajem jezikom .. pa onda malo odmorim jezik a za to vreme nezno 'cedim' glavic palchevima, i milujem obod glavica .. pa tu mi vec lik kaze - ej, stani, svrshicu .. a ja ga pogledam ispod oka i kazem - pa to i hocu ..

хммм...одавно се нисам наложио читајући нешто...:lol:

...ма и мени је заЕбано тако...једном ми је требало 3h (и словима три) са паузама. Али мене више занима следећа ствар. Шта је то што вуче девојку да ради то 3 сата? Велика љубав, велика страст и либидо или само жеља да угоди партнеру?
Хајде да вас чујем...

P.S. И како Вам се не укочи вилица?

Ko kaze da se ne ukochi? Pa ja sam iznad lepo pisala da nikad nisam pushila sat vremena, a i da moram da odmaram jezik (i vilicu) periodichno. Ne znam shta vuche druge da pushe 3 sata, ali ja bih volela da traje duze od 15 minuta ... prosto da uzivam u qrcu, samo toliko.

UJebote nisam odavno bio ovdeal koliko vidim ovde je vesela devojka(ZENA) u centru paznje a i tako sve lepo opisuje da mi se digo dok sa cito kako ona sve to radi.samo napred imash dara za pisanje a ako sve to shto pishesh i radish?onda imash dara i za SEX

Ljuba82:
Велика љубав, велика страст ...

Iskljucivo..
viannen_39.gif

divlja:

...та...не стиди се...:lol:

...па не знам...то сам и ја мислио...али видиш шта пише ова весела...схвата то ако чист хедонизам...и то свој, наравно...:lol:

...а можда има и нечег несвесног...оно...са једне стране...доминација типа (симболично још већа ако стоји...са благо раширеним ногама) и девојка која се труди да га задовољи...а са друге стране...потпуна доминације девојке која се похотно (са врата :lol: ) баца у међуножје и узима нешто што је тако немоћно, крхко и нежно у поређењу са њеним чељуштима :lol:...покушавајући да исиса сву снагу из њега... (хајде девојке...немојте да се избалавите сад :lol: :wink: ).

...ма кажем ја...мени је то интимније од обичног секса...:)

...а можда има и нечег несвесног...оно...са једне стране...доминација типа (симболично још већа ако стоји...са благо раширеним ногама) и девојка која се труди да га задовољи...а са друге стране...потпуна доминације девојке која се похотно (са врата ) баца у међуножје и узима нешто што је тако немоћно, крхко и нежно у поређењу са њеним чељуштима ...покушавајући да исиса сву снагу из њега... (хајде девојке...немојте да се избалавите сад ).

haha, dobro ti ovo da se baca s vrata na tuki :) Nikad to nisam uradila. A ovo u vezi dominacije ima istine, recimo, kontrola nad njim, mogu da ga svrshnem kad hocu .. ako tako hocu uopshte .. mogu da mu uopshte ne pushim, a on se bash ponadao, mogu da ga drzim u nadi da cu mu do kraja susreta pushiti, itd.

Original postavio goldfish
pa verovatno se ukochi kad je veliki

Uuuu, velike/debele je zajebaTo pushiti, ali zato odlichno prolazi onako kako sam gore opisala, drk sa obe ruke i jezik na glavicu .. i zapravo to najvishe i volim.

e pa neces znati dal' je neko kvalitetan dok se ne prcnes s njim

I to je tachno. Medjutim, ne moram da popijem bure vina da bih znala kakvog je ukusa .. mada se pokadkad i prijatno iznenadim.

onda imash dara i za SEX

Imam. Ali taj dar dolazi do izrazaja samo sa onim ko je i sam darovit. K`o da stavimo dva pevacha da pevaju u duetu ... pesma ce da bude extra samo ako oboje maestralno odpevaju svoj deo.

Back