NatasaNatasa
Elita
- Poruka
 - 15.620

trachara:![]()
![]()
![]()
da je krastavac, pa i nekako...ali, krompir!![]()
Paprika ... šargarepa ...mladi luk ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trachara:![]()
![]()
![]()

...o tome se radi i ja sam bila zapanjena....trachara:![]()
![]()
![]()

...mene zovesh da ti ljushtim krompir, a nju cesh da ljushtish... e ne mozze!W.A.S.P.:I nisi me zvala da ljustimo zajedno...c c c e da jesi pisala bi u ovoj teminace ona bi trebalo danas da dodje pa cu vam javiti ishode...(ako dodje)

Maslachak:...o tome se radi i ja sam bila zapanjena....![]()
Ko kaze da je tebe ne bi oljustio?(stizeMaslachak:...mene zovesh da ti ljushtim krompir, a nju cesh da ljushtish... e ne mozze!![]()
...lol....lol.... "reklamirala"... ja sam dzirlo devojka!W.A.S.P.:manje pricaj vise sljakaj, prosli put si se isto tako reklamirala pa ja osta suva k....

...kisha pada... hmhm raste....W.A.S.P.:od tebe suva ostade, da nije ova kisa pala ko zna sta bi bilo![]()

coa manijak:aj ako hoce neka devojka da mi posalje pp...trenutno sam usamljen...
 recepcionerka:juche sam se mnogo iznervirala,bweeeee....
ovaj moj taman krene kako treba,pa promeni tempo,ja se taman naviknem i bude mi super on opet promeni situaciju,chas mu smeta tepih koji klizi pod nogama,chas sam ga mnogo ogrebla... :shock:
i onda kada je meni puk'o film,ma razvalila sam ga...dodji da ti pokazem kako se comingdown-uje!!!![]()
i sad mi je super... 8-)
Maslachak:...i ja sam, al bolje da nisam. smrc.